Λαχουρένιος έγραψε:Alien_ex_forums έγραψε:Ισχύει μεν, αλλά ισχύει και το αντίστροφο: Οι γυναίκες να τρυπάνε το προφυλακτικό με καρφίτσα όσο είναι στο φακελάκι, ώστε να μείνουν έγκυες και να "δέσουν" τον άντρα στη σχέση.
Και αυτο υπαρχει αλλα ειναι αρχαιο κολπο. Το στελθινγκ προσφατα το εμαθα. Ουτε αυτο με το τρυπημα το εγκρινω αλλα βγαζει περισσοτερο νοημα γιατι αυτες οι γυναικες βγαινουν κερδισμενες μεσω της εγκυμοσυνης. Ο αντρας που ρισκαρει εγκυμοσυνη και ΣΜΝ τι κερδιζει ακριβως περα απο παραπανω παροδικη ικανοποιηση στο σεξ?
Εγώ γνωρίζω 2 περιπτώσεις με το τρύπημα από καρφίτσα και μάλιστα η πρώτη ήταν σε επικοινωνία με msn (πριν γίνει skype) όπου η "φίλη" και συνομιλήτριά μου, μου είπε δίχως ίχνος ντροπής ότι σκόπευε να το κάνει. Ήθελε δηλαδή να πάρει και την "ευλογία" μου. Το αποτέλεσμα ήταν να τη διαγράψω από το msn.
Ξέχασα όμως να τη διαγράψω από το φέησμπουκ. Λίγους μήνες αργότερα, την είδα να αναρτά φωτογραφία από τον γάμο της: Η εικόνα έδειχνε την ίδια να φοράει το νυφικό, με την κοιλιά της να είναι φουσκωμένη και να φιλάει στον μάγουλο τον γαμπρό, ο οποίος είχε ένα βλέμμα σαν να είχε καταδικαστεί σε θάνατο.
Η δεύτερη περίπτωση είχε συμβεί σε φίλο, ο οποίος όταν πήρε διαζύγιο από τη γυναίκα του με την οποία ουδέποτε ταίριαζε, μου εξομολογήθηκε ότι ο λόγος που την παντρεύτηκε ήταν γιατί έμεινε έγγυος. Πάνω σε ένα καυγά που είχανε όντας παντρεμένοι, του είχε ομολογήσει ότι τρυπούσε τας καπότας για να τον δέσει.
Τώρα όσον αφορά το stealthing το οποίο προβάλλεται από τα μέσα των ΗΠΑ σχεδόν αποκλειστικά, έναντι περιπτώσεων σαν αυτές που αναφέρω, λογικά η προβολή οφείλεται στην εξυπηρέτηση της γνωστής ατζέντας.