Ενας αντιεμβολιαστης στην Raccoon City

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Ενας αντιεμβολιαστης στην Raccoon City

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 14 Νοέμ 2021, 11:59

23 Σεπτεμβριου 1998

Αγαπητο μου ημερολογιο

Σημερα η τηλεοραση ηταν πολυ βαρετη. Ολα τα liberal πορνοκαναλα ελεγαν συνεχεια για εναν νεο ''ζομπι-ιο'' που ειναι πολυ επικινδυνος και μεταδιδεται με το δαγκωμα. Ακομα και στο Fox News ελεγαν τα ιδια παραμυθια. Παει χαλασαν και αυτοι, τους εξαγορασε ο Σορος. Εγω παντως δεν εχω δει κανενα ζομπι και δεν τα πιστευω αυτα. Καποια δηθεν ζομπι που εδειξαν τα πορνοκαναλα ειχαν γριπη ή γαστρεντεριτιδα και ειπαν οτι δηθεν πεθαναν απο τον ψευτοιο.

Ο παστορας της ενοριας μου λεει οτι αυτες οι ειδησεις ειναι σχεδιο των σατανιασμενων μιντια για να στερησουν τις ελευθεριες μας και να μας τρομοκρατησουν. Αν προσευχομαι και πινω αγιασμο δεν εχω να φοβηθω κανενα ψευτοιο. Ζομπι ειναι οι ψηφοφοροι του Κλιντον και τα τσιρακια του Σορος οχι οι νεκροι της γριπης που μας πλασαρουν ως ''ζομπι-ιο''.

(Συνεχιζεται....)
1 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: Ενας αντιεμβολιαστης στην Raccoon City

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 14 Νοέμ 2021, 12:15

24 Σεπτεμβριου 1998

Αγαπητο μου ημερολογιο

Ειμαι πολυ χαρουμενος! Βρηκα μια σελιδα στο ιντερνετ που λεει ολη την αληθεια. Την διαχειριζεται ενας ελληνας με περιεργο ονομα. Να δεις πως λεγοταν.... Μεφιστοτελης? Μπα οχι. Πλατωνας? Ουτε. Κατι τετοιο αρχαιοελληνικο τελος παντων.

Λεει οτι ο ιος κατασκευαστηκε στο Bολγκογκραντ της Ρωσιας με εντολη Γελτσιν ωστε να απελευθερωθει στις ΗΠΑ και να ξαναγινει η Ρωσια παγκοσμια δυναμη! Αυτο εγινε σε συνεργασια με το liberal lobby των ΗΠΑ και τον Σορος που ανεβασαν τον Κλιντον στην κυβερνηση για να κανουν πιο ευκολα την δουλεια τους.

Οσο για την επικινδυνοτητα του ψευτοιου λεει οτι προσβαλλει μονο τους ανω των 90 και το καλυτερο φαρμακο απεναντι του ειναι τα χειμερινα μπανια στην θαλασσα, το τσιπουρο και το σκορδο.

Επιτελους καποιος που λεει την αληθεια! Να τον εχει καλα ο Θεος αυτον τον ανθρωπο.Περιμενω να περασει το μισαωρο ωστε να κατεβει στο πισι (ευτυχως εκανα αναβαθμιση απο 54 σε 128 kbps αλλιως θα περιμενα μια ωρα) θα την περασω σε δισκετες και θα τις μοιρασω στην ενορια μετα την λειτουργια την Κυριακη. Πρεπει να μαθουν την αληθεια οσο το δυνατον περισσοτεροι πατριωτες!

(συνεχιζεται....)
1 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 14 Νοέμ 2021, 12:45

συνεχα με τι μαλακιες οτι ταχα φταινε τα πατριωτακια και οχι με το ξεροκεφαλο σου
οτι απο το 80 και μετα με τις μη πατρωτικες πολιτικες ειχαμε συνεχως φθίνουσα πορεια
και που συνεχιζεται γιατι αφησαμε καθε εθνικη πολιτικη

αν πεις οτι εχω αδικο να φερεις αποδειξεις για το αντιθετο αλλιως θα λες χαζα :yesyes:
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 14 Νοέμ 2021, 12:51

Λαϊκαρω το νημα αν και προέρχεται απο ιδεολογικό αντιπαλο, αφου ειμαι δίκαιος και αποδίδω σε καθενα ο, τι του αξίζει ανεξάρτητα απο τις πολιτικές πεποιθήσεις.
1 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 14 Νοέμ 2021, 13:17

ВладимирВладимирович έγραψε:Λαϊκαρω το νημα αν και προέρχεται απο ιδεολογικό αντιπαλο, αφου ειμαι δίκαιος και αποδίδω σε καθενα ο, τι του αξίζει ανεξάρτητα απο τις πολιτικές πεποιθήσεις.

Θα περίμενα να δω την εξέλιξη της υπόθεσης , μην εμπιστεύεσαι τους ιδεολογικά συμπαθούντες της χούντας του εμβολιασμού

πολύ πιθανό ότι στο τέλος της ιστορίας να βάλει και ένα σενάριο ότι τελικά πέθανε γιατί δεν εμβολιάστηκε
αμμ
πωωωςςς
τσιμπάμε;
:D
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 14 Νοέμ 2021, 14:21

καλο νημα ισως γραψω και εγω απο το δικο μου φαντασιακο ημερολογιο
τωρα λεω να μουτζουρωσω παλι τον καμβα
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 14 Νοέμ 2021, 16:32

25 Σεπτεμβριου 1998

Αγαπητο μου ημερολογιο

Τελικα ολα οσα διαβαζα στο ιντερνετ εγιναν πραξη! Με αφορμη την ''πανδημια'' το κρατος επεβαλλε απαγορευση κυκλοφοριας και ζητησε απο τους πολιτες να οχυρωσουν τα σπιτια τους για να μην εισβαλλουν τα υποτιθεμενα ''ζομπι''. Αναρωτιεμαι, εχει γνωρισει κανενας απο κοντα αυτα τα ''ζομπι'' ή τρωει αμασητο οτι του λεει το CNN και τα αλλα πορνοκαναλα?

Διακινουν ιστοριες οτι ζομπι εισεβαλλαν σε διαφορα σπιτια και κατακρεουργησαν οικογενειες. Ακομα και αν ειναι αληθεια το πιθανοτερο ειναι πως ηταν ρωσοι μεταναστες και οχι ''ζομπι'' που ηρθαν πεινασμενοι απο την κολαση του κομμουνισμου και η πεινα σε συνδιασμο με τον μισανθρωπισμο που τους δημιουργησε ο κουμουνισμος τους μετετρεψε σε κανιβαλλους.

Ας τολμησει να ερθει κανενα liberal ζομπι να μου πει να μεινω σπιτι ή να μου απαγορευσει να παω για μπυρες και θα γνωρισει απο την καλη και απο την αναποδη το Smith and Wesson μου. Make my day punks!

Αμερικανοι πατριωτες μην μασατε στην πλυση εγκεφαλου απο τα πορνοκαναλα! Πρεπει να προστατευσουμε τις συνταγματικες μας ελευθεριες απεναντι στην χουντα του Κλιντον!

(συνεχιζεται....)
1 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 14 Νοέμ 2021, 16:35

εγώ πάντως θα κυνηγήσω τον νέμο, του το έχω υποσχεθεί..
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 14 Νοέμ 2021, 16:35

:D :D :D
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 14 Νοέμ 2021, 16:53

26 Σεπτεμβριου 1998

Αγαπητο μου ημερολογιο

Η εξελιξη της ψευτοπανδημιας πηρε νεα τροπη. Ανακοινωθηκε ''εμβολιο'' mRNA απο την Umbrella Corporation το οποιο θα γινεται σε 2 δοσεις και θα εχει διαρκεια 6 μηνες. Αναρωτιεμαι τι σοι ''εμβολιο'' ειναι αυτο που κραταει μονο εξι μηνες? Γιατι να το κανουμε ολοι αφου συμφωνα με τον εγκριτο καθηγητη Dick Paparson του TUTF Tafts University of Boston οι ανθρωποι ηλικιας κατω των 70 εχουν μονο 1% πιθανοτητα να γινουν ζομπι μετα απο δαγκωμα? Και γιατι οι παγκοσμιοποιητες της προεδριας Κλιντον δεν εισαγουν τα μονοκλωνικα αντισωματα που δοκιμαστηκαν με επιτυχια στον κουμπαρο της ξαδερφης του μπατζανακη της Χιλαρι?

Εγω πειραματικα σκευασματα δεν βαζω στο σωμα μου. Αν θελει ο Θεος να γινω ζομπι τοτε ας γινω. Σημασια εχει να σωθει η ψυχη μου. Καλυτερα κυριολεκτικα ζομπι παρα ζομπι των παγκοσμιοποιητων και των φαρμακευτικων. Θα περιμενω να βγει χαπι για τον ζομπι-ιο και μεχρι τοτε θα κανω πολλα κρυα μπανια και θα τρωω πολλα σκορδα οπως ελεγε εκεινος ο εγκριτος ελληνας δημοσιογραφος που ολο ξεχναω το ονομα του. Σωκρατη τον ελεγαν? Οχι λαθος θυμαμαι παλι, που θα παει θα το βρω.

(συνεχιζεται....)
1 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”