Για το 2022 εύχομαι
-
bizeli
- Moderator

Re: Για το 2022 σάς εύχομαι
Σας εύχομαι το 2022 να είναι γεμάτο από στιγμές γέλιου, γέλιου μέχρι δακρύων ... γέλιο, γέλιο, γέλιο.
Να περνάτε καλά με τους φίλους σας, τους κοντινούς σας ανθρώπους, τους συντρόφους σας, με όποιον θέλετε εσείς.
Όλα να σας φαίνονται αστεία.
Ακόμα και στις δύσκολες στιγμές να βρίσκετε λόγους να γελάτε...
Αυτά από μένα.
Να περνάτε καλά με τους φίλους σας, τους κοντινούς σας ανθρώπους, τους συντρόφους σας, με όποιον θέλετε εσείς.
Όλα να σας φαίνονται αστεία.
Ακόμα και στις δύσκολες στιγμές να βρίσκετε λόγους να γελάτε...
Αυτά από μένα.
1 .
-
Προέλλην
- Right to Repair Champion

Ευχόμεθα ένα 2022 με τους ψέκες τριπλοκλειδαμπαρωμένους στα πιο ανήλιαγα άδυτα ψυχιατρικών κλινικών.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts
-
Alien_ex_forums
- Basic poster

Ευχομαι το 2022, ο ιός να μεταλλαχθεί σε μία ακίνδυνη μορφή, ή έστω, να γίνει μια εποχιακή ασθένεια, με σχεδόν μηδενικά συμπτώματα.
0 .
-
Perseus1966
- Extreme poster

Alien_ex_forums έγραψε:Ευχομαι το 2022, ο ιός να μεταλλαχθεί σε μία ακίνδυνη μορφή, ή έστω, να γίνει μια εποχιακή ασθένεια, με σχεδόν μηδενικά συμπτώματα.
Να μεταλλαχθεί σε μια ακινδυνη μορφη οπου θα προσβαλλει τους τριπλοεμβολιασμενους μονο και να εχει ως σύμπτωμα διαρροια.
0 .
-
bizeli
- Moderator

Βρήκα τι δώρο θα μου κάνω τα χριστούγεννα. Βασικά όποτε μου περισσέψουν λεφτά.
Πήγα και δοκίμασα κάτι ακουστικά της SONY από αυτά που φοράς και φαίνεσαι σαν ούφο
(εγώ μόνο διακριτικές ψείρες φοράω)
Αλλά με αυτά, μάγκες, με την πρώτη χρήση πας κατευθείαν ωριλά

Ήχος κατς καλά
Πήγα και δοκίμασα κάτι ακουστικά της SONY από αυτά που φοράς και φαίνεσαι σαν ούφο

Ήχος κατς καλά
0 .
-
Adminović
- Sloboda Narodu

Και για το 2022 η ευχή - συμβουλή μου είναι:
ΝΑ ΤΡΕΛΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ
ΝΑ ΤΡΕΛΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ
1 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.

-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

bizeli έγραψε:Βρήκα τι δώρο θα μου κάνω τα χριστούγεννα. Βασικά όποτε μου περισσέψουν λεφτά.
Ήχος κατς καλά
Εχω και εγω κατι ακουστικα της Σονι σε τετοιο στυλ αλλα λιγο διαφορετικο μοντελο με μπλουτουθ. Οντως κουφαινεσαι αν βαλεις τον ηχο στο φουλ αλλα αυτο το ρυθμιζεις. Τα εχω μονο στο σπιτι γιατι αν τα φορεσω εξω θα ειμαι σαν ηλιθιος και θα φοβαμαι μην τα χασω. Για εξω εχω καποια τυπου ψειρες με καλωδιο παλι της Σονι.
0 .
-
bizeli
- Moderator

Λαχουρένιος έγραψε:Εχω και εγω κατι ακουστικα της Σονι σε τετοιο στυλ αλλα λιγο διαφορετικο μοντελο με μπλουτουθ. Οντως κουφαινεσαι αν βαλεις τον ηχο στο φουλ αλλα αυτο το ρυθμιζεις. Τα εχω μονο στο σπιτι γιατι αν τα φορεσω εξω θα ειμαι σαν ηλιθιος και θα φοβαμαι μην τα χασω. Για εξω εχω καποια τυπου ψειρες με καλωδιο παλι της Σονι.
Φίλε τα έβαλα και νόμιζα ότι είχα μπει σε κάποιο κλαμπ.
Αφού αναγκάστηκα να τα χαμηλώσω. Ποιος εγώ; Που ακούω μουσική μόνο στο τέρμα.
Τα ακουστικά με το bluetooth καλή φάση. Κι εμένα μου τη σπάνε τα καλώδια.
Αλλά ξέρεις τι;
Έχω μια βασική απορία.
Από πού αλλάζεις σταθμό κτλ
Πρέπει να κρατάω και το κινητό στα χέρια;
Στα συμβατικά ακουστικά έχει πάνω κουμπάκια που αλλάζεις τραγούδι ή σταθμό ξέρω εγώ.
0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

bizeli έγραψε:Λαχουρένιος έγραψε:Εχω και εγω κατι ακουστικα της Σονι σε τετοιο στυλ αλλα λιγο διαφορετικο μοντελο με μπλουτουθ. Οντως κουφαινεσαι αν βαλεις τον ηχο στο φουλ αλλα αυτο το ρυθμιζεις. Τα εχω μονο στο σπιτι γιατι αν τα φορεσω εξω θα ειμαι σαν ηλιθιος και θα φοβαμαι μην τα χασω. Για εξω εχω καποια τυπου ψειρες με καλωδιο παλι της Σονι.
Φίλε τα έβαλα και νόμιζα ότι είχα μπει σε κάποιο κλαμπ.
![]()
Αφού αναγκάστηκα να τα χαμηλώσω. Ποιος εγώ; Που ακούω μουσική μόνο στο τέρμα.
Τα ακουστικά με το bluetooth καλή φάση. Κι εμένα μου τη σπάνε τα καλώδια.
Αλλά ξέρεις τι;
Έχω μια βασική απορία.
Από πού αλλάζεις σταθμό κτλ
Πρέπει να κρατάω και το κινητό στα χέρια;
Στα συμβατικά ακουστικά έχει πάνω κουμπάκια που αλλάζεις τραγούδι ή σταθμό ξέρω εγώ.
Eιναι πολυ απλο. Τα δικα μου εχουν τρια κουμπια μονο. Το μεσαιο αν το πατησεις συνεχομενα λειτουργει ως ΟΝ/ΟΦ και αν το πατησεις μια φορα συνδεεται με το κινητο ή τον υπολογιστη σου. Τα αλλα δυο κουμπια ελεγχουν ταυτοχρονα την ενταση και την μετακινηση απο κομματι σε κομματι. Το ενα κουμπι αν το πατησεις μια φορα αυξανει την ενταση, αν το πατησεις συνεχομενα παει στο επομενο τραγουδι. Το αλλο κουμπι αν το πατησεις μια φορα μειωνει την ενταση και αν το κρατησεις παει στο προηγουμενο κομματι. Φυσικα αν θες μπορεις να αλλαζεις κομματι απο το κινητο. Την ενταση την εχω στο φουλ στο κινητο και την αυξομειωνω μονο απο τα ακουστικα.
0 .