''Ξεσπα'' η Ρουλα απο το Ινσταγκραμ: ''Ο υποχρεωτικος εμβολιασμος κατεστρεψε το ραντεβου μου''

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

''Ξεσπα'' η Ρουλα απο το Ινσταγκραμ: ''Ο υποχρεωτικος εμβολιασμος κατεστρεψε το ραντεβου μου''

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 04 Ιαν 2022, 14:54

Σε δημοσιευση-κολαφο προχωρησε η νοσηλευτρια Ρουλα Σουρουκλεμιδου στον προσωπικο της λογαριασμο στο Ινσταγκραμ. Σε στορι που ανεβασε χθες 2.03 ΠΜ αναφερει: ''Εχουμε χασει την αξιοπρεπεια μας με τον υποχρεωτικο εμβολιασμο που μας επεβαλλαν ο αλητης Μητσοτακης με τον Σορος. Ειχα βγει ραντεβου με εναν κυριο και ενιωθα να ερχεται μια τρομερη μποχα απο το μερος μου. Παω στην τουαλετα και βλεπω οτι εχω χ*στει! Πριν 3 μηνες ειχα κανει την 3η δοση του εμβολιου της Πφαιζερ και ειναι σιγουρο πως σχετιζεται με το γεγονος οτι λερωσα το βρακι μου! Εννοειται πως μεχρι να γυρισω απο την τουαλετα ο συνοδος μου ειχε εξαφανιστει! Ειμαι σε πολυ ασχημη ψυχολογικη κατασταση και επιφυλασσομαι να προβω σε ολες τις νομιμες ενεργειες εναντιον των κυριων της Πφαιζερ και της κυβερνησης Μητσοτακη''

Στο αμεσως επομενο στορι φαινεται καθαρα το εν λογω εσωρουχο το οποιο εχει λερωθει με αφθονες ποσοτητες ''τσιρτσιλιου'' επιβεβαιωνοντας τα λεγομενα της νεαρης νοσηλευτριας. Να δουμε τι αλλο θα μας προκαλεσει η υγειονομικη χουντα του Μητσοτακη. Δεσμευομαστε να σας ενημερωσουμε για καθε εξελιξη στα γαστρεντερολογικα και ερωτικα της Ρουλας μεσα στην βδομαδα.
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Re: ''Ξεσπα'' η Ρουλα απο το Ινσταγκραμ: ''Ο υποχρεωτικος εμβολιασμος κατεστρεψε το ραντεβου μου''

Δημοσίευσηαπό nemo » 04 Ιαν 2022, 15:41

Δώσε λινκ μου ακούγεται ενδιαφέρον άτομο για τονδιαδόχο
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”