Χθες ειχα τα 40 της μανας (αυτης που σκοτωσε το εμβολιο), παμε στην εκκλησια καναδυο τρεις ειμαστε μετα απολιγο βλεπω κατι μπουλουκια να ερχονται , βγαίνουμε τρεχοντας εξω στο κρυο ,πηχτρα η εκκλησία ,αφου περνα ενα τρομερο 2 ωρο με απιστευτο κρυο παιρνω τους αλλους δυο να πάμε για καφε ,παμε σε ενα μαγαζι ,-Φροντζο οσοι γνωριζουν απο γιαννενα και ειχε ουρα για να μπουν μεσα ,η αιθουσα βαση κανονισμων ειχε 327 ανθρωπους και ολα ηταν γεματα φυγαμε τρεχοντας ,ποσο μαλακες ειναι οι τριπλοεμβιασμενοι.
Και αυτοι καλα ψοφολογανε οι άλλοι που δεν φταινε ?
Κορωνοιος
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

-
Χρίστος Έλ
- Extreme poster

Re: Κορωνοιος
Perseus1966 έγραψε:Χθες ειχα τα 40 της μανας (αυτης που σκοτωσε το εμβολιο), παμε στην εκκλησια καναδυο τρεις ειμαστε μετα απολιγο βλεπω κατι μπουλουκια να ερχονται , βγαίνουμε τρεχοντας εξω στο κρυο ,πηχτρα η εκκλησία ,αφου περνα ενα τρομερο 2 ωρο με απιστευτο κρυο παιρνω τους αλλους δυο να πάμε για καφε ,παμε σε ενα μαγαζι ,-Φροντζο οσοι γνωριζουν απο γιαννενα και ειχε ουρα για να μπουν μεσα ,η αιθουσα βαση κανονισμων ειχε 327 ανθρωπους και ολα ηταν γεματα φυγαμε τρεχοντας ,ποσο μαλακες ειναι οι τριπλοεμβιασμενοι.
Και αυτοι καλα ψοφολογανε οι άλλοι που δεν φταινε ?
Φρικτό! Πρέπει να τιμωρηθούν οι εταιρείες των εμβολιων
0 .
-
Perseus1966
- Extreme poster

Λαχουρένιος έγραψε:Αφου ο κορονοιος ειναι γριπουλα γιατι σε πειραζει ο συνωστισμος?
Διοτι ειναι μια γρίπη που σκοτωνει και σε συνδυασμο με τα αποτυχημενα εμβολια και την αθλια νοσοκομειακη υποδομη ,κοσμος πεθαινει.
0 .
-
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
- Βαλκάνιος Κούρος

Τα εμβόλια είναι πολύ καλά και έχουνε σώσει δεκάδες εκατομμύρια κόσμο από βέβαιο θάνατο.
Προσωπικά, ως τριπλοεμβό τον πέρασα πολύ έλαφρα με μόνο δύο ημέρες κρεββατωμένος
Προσωπικά, ως τριπλοεμβό τον πέρασα πολύ έλαφρα με μόνο δύο ημέρες κρεββατωμένος
1 .
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Perseus1966 έγραψε:Λαχουρένιος έγραψε:Αφου ο κορονοιος ειναι γριπουλα γιατι σε πειραζει ο συνωστισμος?
Διοτι ειναι μια γρίπη που σκοτωνει και σε συνδυασμο με τα αποτυχημενα εμβολια και την αθλια νοσοκομειακη υποδομη ,κοσμος πεθαινει.
Αυτο ειναι αντιφαση. Αν ειναι τοσο θανατηφορο τοτε γιατι το υποβαθμιζετε ως ''γριπουλα'' τοσο καιρο?
0 .
-
Χρίστος Έλ
- Extreme poster

Τα εμβόλια είναι του μπουλα σιωνιστή κτηνιάτρου γκουμιατρου
Οι ενδιαφερομενοι ας τρέξουν να σωθούν. Φως στα έθνη. Άναψαν την λυχνία. Μετανοηστε και Ελάτε αμαρτωλα έθνη να σας σώσουμε
Οι ενδιαφερομενοι ας τρέξουν να σωθούν. Φως στα έθνη. Άναψαν την λυχνία. Μετανοηστε και Ελάτε αμαρτωλα έθνη να σας σώσουμε
0 .
-
Perseus1966
- Extreme poster

Λαχουρένιος έγραψε:Perseus1966 έγραψε:Διοτι ειναι μια γρίπη που σκοτωνει και σε συνδυασμο με τα αποτυχημενα εμβολια και την αθλια νοσοκομειακη υποδομη ,κοσμος πεθαινει.
Αυτο ειναι αντιφαση. Αν ειναι τοσο θανατηφορο τοτε γιατι το υποβαθμιζετε ως ''γριπουλα'' τοσο καιρο?
Εσυ ειπες γριπη οχι εγω ,εγω λεω οτι τα εμβολια ειναι του πουτσουεσυ τι λες?
0 .
-
Χρίστος Έλ
- Extreme poster

Perseus1966 έγραψε:Λαχουρένιος έγραψε:
Εγώ τον λέω κοροιδοιο, γιατί μπροστά στην Ελλάδα τέτοιος είναι. Θανατηφοροι είναι αυτοί που τον έβγαλαν(αν υπάρχει) και τα εμφολια τους
0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Perseus1966 έγραψε:Λαχουρένιος έγραψε:
Α τωρα αλλαξε το τροπαρι και ο ιος εγινε επικινδυνος. ΟΚ.
0 .