Βρήκε εκεί κάτι πρόχειρο για τη μέρα και μας έβαλε τη "Θανάσιμη πεθερά από την Κέρκυρα" μόνο και μόνο για να βγει από την υποχρέωση.
Άστο ρε μέγκα. Δε θα σου θυμώναμε αν δεν έβαζες και κάτι πασχαλινό σήμερα.
Ή βάλε κάτι της προκοπής (κανά ντοκιμαντέρ ας πούμε για την ημέρα) ή μη βάζεις τίποτα.
Ξεπέτα κανονική.
Το mega μάς έχει για ξεπέτες
-
Diego
- Crazy poster

Re: Το mega μάς έχει για ξεπέτες
Παλιά βάζανε ρωμαικές ταινίες.Τις κόψανε στην ελληνική τιβί;
Εμένα πάντως μου αρέσανε, κάτι Μπεν Χουρ, κάτι Quo vadis(το αγαπημένο μου), δίνανε άλλον τόνο.
Εμένα πάντως μου αρέσανε, κάτι Μπεν Χουρ, κάτι Quo vadis(το αγαπημένο μου), δίνανε άλλον τόνο.
0 .
Αποχώρηση από το peg, δραχμή συνδεδεμένη με το χρυσό, άγριες ιδιωτικοποιήσεις,μικρό δημόσιο και εταιρική φορολογία κάτω του 14% με υψηλό κατώτατο.Οχι στον ευρωκομμουνισμό,στους ΔΕΚΟτζήδες των 3500 ευρω και τα υπερτιμολογημένα δημόσια έργα σε ευρώ.
-
Kauldron
- Supreme poster

Diego έγραψε:Παλιά βάζανε ρωμαικές ταινίες.Τις κόψανε στην ελληνική τιβί;

Και η κιβωτός του Νώε.

0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.
-
bizeli
- Moderator

Το μέγκα έχει πιάσει κανονική κατρακύλα. Άθλιο.
Στη χειρότερη υπάρχει και το σκάι που φιλοτιμείται και βάζει κάνα ντοκιμαντέρ σχετικό με την ημέρα.
Πληρώνω και συνδρομητική τρομάρα μου. Και αυτό τις ίδιες μαλακίες είχε σήμερα.
Ίντερνετ και πάλι ίντερνετ.
Στη χειρότερη υπάρχει και το σκάι που φιλοτιμείται και βάζει κάνα ντοκιμαντέρ σχετικό με την ημέρα.
Πληρώνω και συνδρομητική τρομάρα μου. Και αυτό τις ίδιες μαλακίες είχε σήμερα.
Ίντερνετ και πάλι ίντερνετ.
0 .
-
Διάδοχος
- Danchō

Οι ταινιές του 60 με Χριστό, Ρωμαίους κλπ ωραίες είναι, αλλά το είχαν παρακάνει, κάθε χρόνο τα ίδια και τα ίδια, ήξερες τι θα πει ο ηθοποιός πριν το πει.
Υπάρχουν τόσα ωραία καινούργια ντομιμανταίρ με θέμα το Πάσχα, μπορούσαν να παίξουν ένα τέτοιο. Την περασμένη εβδομάδα, καθολικό μεγάλο Σάββατο, είχε ντοκιμανταί πως σταύρωσαν τον Χριστό. Απαντήσεις σε ερωτήματα όπως αν όντως τον κάρφωσαν με καρφιά, έρευνα για το που ήταν ο τάφος του, πλάνα και ανάλυση απο την εκκλησία του Αγίου Τάφου, κοκ.
Υπάρχουν τόσα ωραία καινούργια ντομιμανταίρ με θέμα το Πάσχα, μπορούσαν να παίξουν ένα τέτοιο. Την περασμένη εβδομάδα, καθολικό μεγάλο Σάββατο, είχε ντοκιμανταί πως σταύρωσαν τον Χριστό. Απαντήσεις σε ερωτήματα όπως αν όντως τον κάρφωσαν με καρφιά, έρευνα για το που ήταν ο τάφος του, πλάνα και ανάλυση απο την εκκλησία του Αγίου Τάφου, κοκ.
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»
«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»
«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Εγω βαρεθει το πασχαλιατικο προγραμμα.Βαζουν κατι γλυκαναλατες αμερικανικες ταινιες,κατι ελληνικες που δεν τις ξερει ουτε η μανα τους,τις κλασσικες εποχης με ρωμαιους κλπ,και τα γνωστα 'αντιχριστιανικα' ντοκιμαντερ για τη ζωη του Χριστου.Χιλιοπαιγμενα ολα.
Το αγαπημενο μου ηταν καποτε αυτο του Τζεφιρελι αλλα το χω δει πιο πολυ και απο το Ρετιρε.
Το αγαπημενο μου ηταν καποτε αυτο του Τζεφιρελι αλλα το χω δει πιο πολυ και απο το Ρετιρε.
0 .
-
Freisinniger
- Maître des anions

Πέρα από την πλάκα, είναι ελληνικά κανάλια αυτά;
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an.

-
bizeli
- Moderator

Metranion έγραψε:Πέρα από την πλάκα, είναι ελληνικά κανάλια αυτά;
Ποια; Το μέγκα;

0 .
-
Freisinniger
- Maître des anions

γενικά, θέλω να πω, προσφέρουν κάτι στον πολιτισμό;
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an

-
bizeli
- Moderator

Metranion έγραψε:γενικά, θέλω να πω, προσφέρουν κάτι στον πολιτισμό;
Ε τώρα κι εσύ μην τη ψάχνεις. Όλα σχετικά είναι.
0 .