Σημερα στο Λαγονησι γυρω στα 70 μετρα απο την παραλια.
Αρχικα ενοιωσα στην πλατη μου σαν να με ακουμπησε μια σακουλα που ομως με ψιλοτσιμπαγε οποτε με μια αποτομη κινηση την εδιωξα.
Στη συνεχεια ενοιωσα σαν κατι να με τσιμπαει στο ποδι και να νοιωθω εντονο ηλεκτρισμο.
Αυτο ηταν δυνατο.
Καταλαβα λοιπον πως ηταν τσουχτρα αλλα δεν μπορουσα να τη δω, απομακρυνθηκα με γρηγορες απλωτες και συνειδητοποιησα οτι η πλατη δεν με ποναγε αλλα στο ποδι ειχα μια ενοχληση.
Το οτι περασε ο πονος ομως γρηγορα μου εδωσε θαρρος και συνεχισα το μπανιο αλλα κολυμπωντας στα ρηχα πλεον, πηγαινα παραλληλα με την παραλια στα 30 μετρα για περιπου 40 λεπτα μετα.
Οταν βγηκα το ποδι ηταν κοκκινο και πρησμενο μετρια, κατα διαστηματα ενοιωθα ενα τραβηγμα και ενα μυρμηγκιασμα.
Η παρεα μου προτεινε να παμε σε φαρμακειο και να βαλω αλοιφη κανοντας και αντιαλλεργικη ενεση αλλα θεωρησα πως δεν ηταν κατι σοβαρο και παρηγγειλα καφε.
Το ετριψα λιγο με ενα παγακι και κατα διαστηματα το εβρεχα στη θαλασσα.
Τωρα μετα απο 6 περιπου ωρες νοιωθω να εχει περασει, υπαρχει καποιο ελαχιστο τραβηγμα αλλα το πρηξιμο εχει φυγει.
.
Με τσίμπησε τσούχτρα
-
Αρίστος
- Prediction Guru

Με τσίμπησε τσούχτρα
2 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".
.
.
-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

Re: Με τσίμπησε τσούχτρα
Αντέχεις εσύ.
Εδώ επιβίωσες από ανηλεείς επιθέσεις σε δύο φόρουμ τι να σου κάνει μια τσούχτρα.
Εδώ επιβίωσες από ανηλεείς επιθέσεις σε δύο φόρουμ τι να σου κάνει μια τσούχτρα.

0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.
-
Adminović
- Sloboda Narodu

Από εκείνες τις μωβ λαθρομέδουσες, που έρχονται και παίρνουν τις δουλειές των δικών μας, ήταν;; 

2 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.

-
Αρίστος
- Prediction Guru

Ραν ταν πλαν έγραψε:Αντέχεις εσύ.
.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".
.
.
-
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
- Supreme poster

Re: Κηρύσσω επισήμως την έναρξη της καλοκαιρινής περιόδου...
Postby ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 09 Jun 2022, 23:37
Αριστο με κατατρωει επι μερες απο ανθρωπινο ενδιαφερον
Θα ρισκαρεις να κολυμπησεις με τετοια επελαση μεδουσων δεδομενων των αλεργιων σου;
Postby Αρίστος » 11 Jun 2022, 07:13
Aπλα δεν παω σε παραλιες που εχω διαβασει οτι πηγαν μεδουσες.
Μεχρις στιγμης 11 μπανια (τα 10 το Μαιο) σε 4 διαφορετικες παραλιες και ηθελα περισσοτερα αλλα προηγουνται οι δουλειες.
0 .
Αρίστος wrote: for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες......
nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες......
nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας
-
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
- Supreme poster

Τελικα δεν εισαι οσο αλλεργικος νομιζες
Για πλακα θα εκανες 4 δοσεις εμβολιου για τον covid
Για πλακα θα εκανες 4 δοσεις εμβολιου για τον covid
0 .
Αρίστος wrote: for Tsirpas
nrg wrote:
nrg wrote:
-
Αρίστος
- Prediction Guru

Exουμε φαει τοση τρομολαγνεια απο τα καναλια που μερικοι πιστευουν οτι το τσιμπημα μιας τσουχτρας φερνει το τελος του κοσμου.
Αυριο θα παω για μπανιο καπου αλλου αλλα τη Δευτερα το απογευμα θα ειμαι παλι στο Λαγονησι.
.
Αυριο θα παω για μπανιο καπου αλλου αλλα τη Δευτερα το απογευμα θα ειμαι παλι στο Λαγονησι.
.
0 .
.
.
-
Adminović
- Sloboda Narodu

Πήγε να κλέψει τη μπάλα ο Γιαννώ, αλλά με εξαιρετικό σλάλομ ο Αριστος την ανέκτησε και βγαίνει στην αντεπίθεση.
ΥΓ. Στο Σούνιο που πάω εγώ δεν έχει πάντως. Και είναι πολύ καθαρά.
ΥΓ. Στο Σούνιο που πάω εγώ δεν έχει πάντως. Και είναι πολύ καθαρά.
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

-
Αρίστος
- Prediction Guru

Πολυ πιο ενοχλητικο ηταν που προπερσι κουβαλουσα επι 20 μερες 18 αγκαθια αχινου στη δεξια μου πατουσα και δυσκολευομουν ακομη και στο περπατημα.
.
.
1 .
.
.