Θέμα προς συζήτηση...

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
vallon
Supreme poster
Supreme poster

Θέμα προς συζήτηση...

Δημοσίευσηαπό vallon » 30 Ιουν 2022, 12:41

λοιπόν...
εδω και καιρό παρατηρώ την υπογραφή του νικος νβι και αναρωτιέμαι εάν κατ ουσία είχε δίκιο ο διαχειριστής σπυρος που τον έστειλε για μπάνιο

κοιτάξτε τι γράφει..

Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
Alien_ex_forums
Basic poster
Basic poster

Re: Θέμα προς συζήτηση...

Δημοσίευσηαπό Alien_ex_forums » 03 Ιούλ 2022, 13:15

Ο κανονισμός που υπάρχει σε μερικά φόρα, είναι ότι απαγορεύεται η άσκηση κριτικής σε συντονιστές για ζητήματα που άπτονται του συντονισμού.

Βέβαια οι συντονιστές οφείλουν να συμπεριφέρονται ένα κλικ πιο σωστά απ' ότι συμπεριφέρονταν σαν απλοί χρήστες.
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 03 Ιούλ 2022, 14:10

Alien_ex_forums έγραψε:Ο κανονισμός που υπάρχει σε μερικά φόρα, είναι ότι απαγορεύεται η άσκηση κριτικής σε συντονιστές για ζητήματα που άπτονται του συντονισμού.

Βέβαια οι συντονιστές οφείλουν να συμπεριφέρονται ένα κλικ πιο σωστά απ' ότι συμπεριφέρονταν σαν απλοί χρήστες.

Αυτό κυρίως εφαρμόζεται σε φόρα όπου οι συντονιστές κάνουν ό,τι θέλουν.
Εμένα πχ κάτι δεξιά απόβλητα (κάτι λουλούδες του καναπέ που παριστάνουν τους κίλερ στα φόρα :laugh1: ) μου είχαν βρίσει την οικογένεια εντελώς απρόκλητα, έκανα αναφορά και τίποτα δεν έπαθαν τα απόβλητα αυτά (φιλαράκια των συντονιστών βλέπεις).
Αν τα εχωνα στους συντονιστές, θα έτρωγα μπαν εννοείται, όπως συνέβη και με άλλους που το έκαναν.
Αυτά όλα στην παλιότερη βερσιόν του διαδικτυακού βοθρου για τον οποίο μιλάει ο Νικος Βυ. :D
1 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 03 Ιούλ 2022, 18:29

Στο Νικολάκη πέστα…ο Νικολάκης… άντε βρε Νικολάκη,…. Μα ο Νικολάκης, ωχ μωρέ Νικολάκη. Του Νικολάκη… Μα ο Νικολάκης…. Στο Νικολάκη πέστα…ο Νικολάκης… άντε βρε Νικολάκη,…. Μα ο Νικολάκης, ωχ μωρέ Νικολάκη. Του Νικολάκη… Μα ο Νικολάκης…. Στο Νικολάκη πέστα…ο Νικολάκης… άντε βρε Νικολάκη,…. Μα ο Νικολάκης, ωχ μωρέ Νικολάκη. Του Νικολάκη… Μα ο Νικολάκης….Στο Νικολάκη πέστα…ο Νικολάκης… άντε βρε Νικολάκη,…. Μα ο Νικολάκης, ωχ μωρέ Νικολάκη. Του Νικολάκη… Μα ο Νικολάκης…. Στο Νικολάκη πέστα…ο Νικολάκης… άντε βρε Νικολάκη,…. Μα ο Νικολάκης, ωχ μωρέ Νικολάκη. Του Νικολάκη… Μα ο Νικολάκης…. Στο Νικολάκη πέστα…ο Νικολάκης… άντε βρε Νικολάκη,…. Μα ο Νικολάκης, ωχ μωρέ Νικολάκη. Του Νικολάκη… Μα ο Νικολάκης…. Στο Νικολάκη πέστα…ο Νικολάκης… άντε βρε Νικολάκη,…. Μα ο Νικολάκης, ωχ μωρέ Νικολάκη. Του Νικολάκη… Μα ο Νικολάκης….Στο Νικολάκη πέστα…ο Νικολάκης… άντε βρε Νικολάκη,…. Μα ο Νικολάκης, ωχ μωρέ Νικολάκη. Του Νικολάκη… Μα ο Νικολάκης…. Στο Νικολάκη πέστα…ο Νικολάκης… άντε βρε Νικολάκη,…. Μα ο Νικολάκης, ωχ μωρέ Νικολάκη. Του Νικολάκη… Μα ο Νικολάκης…. Στο Νικολάκη πέστα…ο Νικολάκης… άντε βρε Νικολάκη,…. Μα ο Νικολάκης, ωχ μωρέ Νικολάκη.
1 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 04 Ιούλ 2022, 00:40

Alien_ex_forums έγραψε:Ο κανονισμός που υπάρχει σε μερικά φόρα, είναι ότι απαγορεύεται η άσκηση κριτικής σε συντονιστές για ζητήματα που άπτονται του συντονισμού.

Προσωπικά δεν το βλέπω έτσι. Ίσα ίσα κάθε κριτική είναι ευπρόσδεκτη και επιπλέον βοήθεια.
Εγώ το βλέπω ότι εδώ μέσα είμαστε μια παρέα και κάποιοι από εμάς αναγκαστικά πρέπει να λάβουν και αυτόν τον ρόλο. Its a dirty job and someone has to do it.
Άλλωστε αυτή η θέση είναι κυλιόμενη. Σήμερα εγώ αύριο μπορεί κάποιος άλλος.
Αρκετοί από εδώ μέσα έχουν περάσει από αυτή τη θέση.

Απλοί χρήστες είμαστε όλοι απλά όσοι γίναμε συντονιστές έχουμε κάποιες παραπάνω υποχρεώσεις.

Απαγόρευση κριτικής θα δικαιολογούσα ίσως όταν υπάρχει ένα πολύ τεταμένο κλίμα και ο συντονιστής πρέπει να πάρει μια απόφαση για να αποκλιμακωθεί η κατάσταση.
Θεωρώ ότι σε τέτοιες περιπτώσεις πρέπει να γίνεται σεβαστή η απόφαση του συντονιστή μόνο και μόνο για να τελειώσει ένα θερμό επεισόδιο ώστε να λήξει το θέμα. Καθαρά για πρακτικούς λόγους δλδ.
Το αν έπραξε σωστά ή όχι και ποιος είχε δίκιο ή άδικο μπορεί να συζητηθεί σε πιο ήρεμο κλίμα όταν πέσουν τα πνεύματα.
Είναι δλδ σαν να πλακώνονται δύο άτομα στο ξύλο κι εσύ προσπαθείς να τους χωρίσεις σε αυτή την φάση.

Αλλά εδώ ήσυχα είμαστε.
1 .

Άβαταρ μέλους
Alien_ex_forums
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Alien_ex_forums » 04 Ιούλ 2022, 10:22

Adminović έγραψε:

Αυτό κυρίως εφαρμόζεται σε φόρα όπου οι συντονιστές κάνουν ό,τι θέλουν.
Εμένα πχ κάτι δεξιά απόβλητα (κάτι λουλούδες του καναπέ που παριστάνουν τους κίλερ στα φόρα :laugh1: ) μου είχαν βρίσει την οικογένεια εντελώς απρόκλητα, έκανα αναφορά και τίποτα δεν έπαθαν τα απόβλητα αυτά (φιλαράκια των συντονιστών βλέπεις).
Αν τα εχωνα στους συντονιστές, θα έτρωγα μπαν εννοείται, όπως συνέβη και με άλλους που το έκαναν.
Αυτά όλα στην παλιότερη βερσιόν του διαδικτυακού βοθρου για τον οποίο μιλάει ο Νικος Βυ. :D

Εν μέρει συμφωνώ, αλλά όχι εντελώς.

Υπάρχουν περιπτώσεις, κυρίως σε φόρουμ με πολλούς χρήστες, όπου πηγαίνει για μπάνιο κάποιος που έχει όντως απαράδεκτη συμπεριφορά.

Μερικές φορές αυτό που ακολουθεί είναι το εξής: Βγαίνει κάποιος "κολλητός" ή κάποιο πολυπρόφιλο του μπαναρισμένου και ασκεί διαρκώς κριτική επί του μπαναρίσματος στον συντονιστή.

Με τον τρόπο αυτό, υποχρεώνεται διαρκώς ο συντονιστής σε διαρκή δημόσια απολογία, διότι έπραξε τα δέοντα με βάση τους κανονισμούς.

Βέβαια εδώ είμαστε λίγοι και δεν χρειάζεται αυτό.
1 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 04 Ιούλ 2022, 10:45

Alien_ex_forums έγραψε:
Εν μέρει συμφωνώ, αλλά όχι εντελώς.

Υπάρχουν περιπτώσεις, κυρίως σε φόρουμ με πολλούς χρήστες, όπου πηγαίνει για μπάνιο κάποιος που έχει όντως απαράδεκτη συμπεριφορά.

Μερικές φορές αυτό που ακολουθεί είναι το εξής: Βγαίνει κάποιος "κολλητός" ή κάποιο πολυπρόφιλο του μπαναρισμένου και ασκεί διαρκώς κριτική επί του μπαναρίσματος στον συντονιστή.

Με τον τρόπο αυτό, υποχρεώνεται διαρκώς ο συντονιστής σε διαρκή δημόσια απολογία, διότι έπραξε τα δέοντα με βάση τους κανονισμούς.

Βέβαια εδώ είμαστε λίγοι και δεν χρειάζεται αυτό.

Και τα πολυπρόφιλα δουλειά του συντονιστή είναι να τα εντοπιζει και να τα σουτάρει.
Σε κάποια φόρα βέβαια τυχαίνει να έχουν πολυπρόφιλα τα φιλαράκια των συντονιστών, οπότε δεν τα πειράζουν. :laugh1:

Επίσης, κάτι που έχει παρατηρηθεί σε αυτά τα φόρα είναι διάφοροι απλοί χρήστες να ξέρουν με ποιο ή ποια νικ έγραφε παλιότερα ένα νέο μέλος.
Πχ μπαίνει ο άλλος και γράφει "γεια σας" και του απαντά κάποιο απλό μέλος "Γιωργάκη πάλι μας ήρθες;".
Και η πλάκα ξέρεις ποια είναι;
Ότι αυτοί οι τύποι που μαντεύουν με τη μία ποιος είναι ποιος, όταν ήρθαν εδώ δεν είχαν ιδέα με ποιο ψευδώνυμο έγραφαν οι άλλοι και ρωτούσαν "λέγε με ποιο νικ έγραφες στο παλιό". :laugh1:
2 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 04 Ιούλ 2022, 11:12

Alien_ex_forums έγραψε:Βέβαια εδώ είμαστε λίγοι και δεν χρειάζεται αυτό.

Λίγοι ξελίγοι τα μπινελίκια μας τα τρώμε αρκούντως, ειδικά εγώ από την, συμπαθεστάτη κατά τα άλλα, κυρία Μύθηρα στις ορέξεις της οποίας αρνούμαι να υποκύψω.
Αλλά εγώ φταίω που αντί μέσα από την παρουσία μου εδώ να προωθώ τον μαρξικό κοινωνικό συμβολισμό των γενικών ισοδυνάμων, τις οδηγητικές εικόνες και τα κατευθυντήρια σύμβολα των κοινωνικών τάξεων και ομάδων που δραστηριοποιούνται στο Δυτικό καπιταλιστικό πολιτισμό (ως εκείνον τον ειδικό συνδυασμό διαφόρων δομών και πρακτικών της εξουσιαστικής κοινωνίας που επιτρέπει την καταπίεση του προλεταριάτου) εσείς απαξιοίτε το ότι απαξιώνω για χάρη σας την πεμπτουσία της μαρξιστικής θεωρίας της κριτικής του οικονομικού, πολιτικού και ιδεολογικού καπιταλιστικού γίγνεσθαι και αναλώνω τη φαιά μου ουσία αποκλειστικά και μόνο με την διευθέτηση των μεταξύ σας διαφορών και το επιθυμιτικό ανεπίγνωστο του σεξουαλικού αυτοπροσδιορισμού, τους συμπεριφορικούς χοντροκωλισμούς, τους γκέιδες και τις αλλοτριωτικές σχέσεις μεταξύ των τριών φύλων.
1 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 07 Ιούλ 2022, 23:33

Ραν ταν πλαν έγραψε:Αλλά εγώ φταίω που αντί μέσα από την παρουσία μου εδώ να προωθώ τον μαρξικό κοινωνικό συμβολισμό των γενικών ισοδυνάμων, τις οδηγητικές εικόνες και τα κατευθυντήρια σύμβολα των κοινωνικών τάξεων και ομάδων που δραστηριοποιούνται στο Δυτικό καπιταλιστικό πολιτισμό (ως εκείνον τον ειδικό συνδυασμό διαφόρων δομών και πρακτικών της εξουσιαστικής κοινωνίας που επιτρέπει την καταπίεση του προλεταριάτου) εσείς απαξιοίτε το ότι απαξιώνω για χάρη σας την πεμπτουσία της μαρξιστικής θεωρίας της κριτικής του οικονομικού, πολιτικού και ιδεολογικού καπιταλιστικού γίγνεσθαι και αναλώνω τη φαιά μου ουσία αποκλειστικά και μόνο με την διευθέτηση των μεταξύ σας διαφορών και το επιθυμιτικό ανεπίγνωστο του σεξουαλικού αυτοπροσδιορισμού, τους συμπεριφορικούς χοντροκωλισμούς, τους γκέιδες και τις αλλοτριωτικές σχέσεις μεταξύ των τριών φύλων.

Συνοπτικα: εσύ φταις που δεν ασκείς μαρξιστικό χοντροκωλισμό. :P
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”