Τι κάνει ένας εργαζόμενος σε ένα πρακτορείο ΟΠΑΠ;

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Magdap35
Rookie poster
Rookie poster

Τι κάνει ένας εργαζόμενος σε ένα πρακτορείο ΟΠΑΠ;

Δημοσίευσηαπό Magdap35 » 13 Ιούλ 2022, 18:56

Καλησπέρα, θα πάω για συνέντευξη, δεν έχω ξανά εργαστεί καθώς πριν κάποιους μήνες ενηλικιώθηκα. Μήπως γνωρίζετε τι κάνει ένας εργαζόμενος σε ένα τέτοιο καταστήμα για να μην φανώ εντελώς άσχετη ; Ευχαριστώ!
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Re: Τι κάνει ένας εργαζόμενος σε ένα πρακτορείο ΟΠΑΠ;

Δημοσίευσηαπό bizeli » 14 Ιούλ 2022, 00:56

Τι θα πει για να μην φανείς άσχετη; Αφού άσχετη είσαι.
Άμα δε ζητάνε προϋπηρεσία απαραίτητα αλλά δείχνεις μια καλή εικόνα και τους καλύπτεις στα υπόλοιπα, όλα τα άλλα θα στα δείξουν.
Δεν νομίζω ότι είναι κάτι τρομερά δύσκολο.
Τελείως αυτοματοποιημένες διαδικασίες.
Στην ουσία πωλήτρια είσαι.
Θα μάθεις εκεί να χειρίζεσαι την μηχανή συν ό,τι άλλο σου δείξουν και είσαι οκ.

Με τα λεφτά σίγουρα θα πρέπει να είσαι προσεκτική και σίγουρα έχεις να κάνεις με πελάτες. Κάτι αργόσχουλους που την βγάζουν όλη μέρα εκεί. Οι ίδιοι και οι ίδιοι θα έρχονται.
Καλήμερα, καλησπέρα, Τι κάνετε κ. Γιώργο;
Άντε και κανέναν καφέ άμα θα φτιάχνεις.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 14 Ιούλ 2022, 07:55

Παρε και κανενα πεπερ σπρει μαζι σου μην σου την πεσει κανενας μπαρμπας
0 .

Perseus1966
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Perseus1966 » 14 Ιούλ 2022, 09:41

Καθαριοτητα ,προσοχη στο ταμειο ,χειρισμο των μηχανων ,πιστωση ουτε στον πατέρα σου ( θα στα φερω μετα ξεχασα τα χρηματα σπιτι) και πολυ υπομονη με τους γαμπρους
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 14 Ιούλ 2022, 11:34

Λαχουρένιος έγραψε:Παρε και κανενα πεπερ σπρει μαζι σου μην σου την πεσει κανενας μπαρμπας

Τζογαδόροι είναι ρε όχι μπουρναζιώτες κλαρινογαμπροί.
Οι άρρωστοι ξεχνάνε να φάνε όταν τα σπρώχνουν και πολλοί κατουριώνται πάνω τους για να μη χάσουν τη φάση που θα τους τα δώσει.
Εδώ φραγκοδίφραγκα στο κίνο παίζουν τα λιγούρια και δεν ξεκολλάνε τα μάτια τους από την τηλεόραση για ώρες.
Φαντάσου τι γίνεται με τους αλογομούρηδες, τους ποδοσφαιράκηδες και τους μηχανάκηδες σαν τον Αδαμαντίδη.
Όχι γκόμενες δε βλέπουν αλλά ούτε αν κάθεται δίπλα τους η μάνα τους. :fico:
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Magdap35
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Magdap35 » 14 Ιούλ 2022, 13:31

Perseus1966 έγραψε:Καθαριοτητα ,προσοχη στο ταμειο ,χειρισμο των μηχανων ,πιστωση ουτε στον πατέρα σου ( θα στα φερω μετα ξεχασα τα χρηματα σπιτι) και πολυ υπομονη με τους γαμπρους

Ευχαριστώ πολύ όλους για τις συμβουλές! Καλέ τι γαμπροί αχαχαχαχα εγώ είμαι 18 αυτοί όλοι είναι πάνω από 60!!!!
0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 14 Ιούλ 2022, 15:23

Με συγχωρείτε αλλά αν μπορείτε εξηγήστε μου κάτι που μου φαίνεται περίεργο

για ποιο λόγο ένα δεκαοχτάχρονο πρέπει να πιάσει δουλειά σε οπαπ; εδώ υπάρχουν τόσοι μεγαλύτεροι άνθρωποι που έχουν και πολύ μεγαλύτερες ανάγκες οικονομικά. Φυσικά και κάποιος μεγαλύτερος που έχει δουλέψει ίσως σε κάποια άλλη δουλειά τουλάχιστον έμαθε να "συμπεριφέρεται" μέσα σε χώρο δουλειάς και άρα είναι προτιμότερος απο ένα δεκαοχτάχρονο.
Άρα το να δέχεται πρόταση δουλειάς , δείχνει ότι κάπου αλλού πάει η συζήτηση. Εάν λοιπόν μαντεύω σωστά, θα πρέπει το 18χρονο να αποδεχτεί τους όρους , σε αυτή τη ζωή πάντα κάποιος σου δίνει κάτι και ταυτόχρονα σου ζητάει και κάτι. Κάνω λάθος;
λέω κάτι που δεν ισχύει;
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Magdap35
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Magdap35 » 14 Ιούλ 2022, 17:41

vallon έγραψε:Με συγχωρείτε αλλά αν μπορείτε εξηγήστε μου κάτι που μου φαίνεται περίεργο

για ποιο λόγο ένα δεκαοχτάχρονο πρέπει να πιάσει δουλειά σε οπαπ; εδώ υπάρχουν τόσοι μεγαλύτεροι άνθρωποι που έχουν και πολύ μεγαλύτερες ανάγκες οικονομικά. Φυσικά και κάποιος μεγαλύτερος που έχει δουλέψει ίσως σε κάποια άλλη δουλειά τουλάχιστον έμαθε να "συμπεριφέρεται" μέσα σε χώρο δουλειάς και άρα είναι προτιμότερος απο ένα δεκαοχτάχρονο.
Άρα το να δέχεται πρόταση δουλειάς , δείχνει ότι κάπου αλλού πάει η συζήτηση. Εάν λοιπόν μαντεύω σωστά, θα πρέπει το 18χρονο να αποδεχτεί τους όρους , σε αυτή τη ζωή πάντα κάποιος σου δίνει κάτι και ταυτόχρονα σου ζητάει και κάτι. Κάνω λάθος;
λέω κάτι που δεν ισχύει;

Σοβαρά τωρα? Μου το λες αυτό ενώ εγώ έχω τουλάχιστον ένα μήνα που ψάχνω δουλειά κ κανείς δεν με προσλαμβάνει επειδή δεν έχω προϋπηρεσία? Να την γεννήσω σε αυτήν την ηλικία δηλαδή ? Πως τολμάς κ λες αυτά τα πράγματα? Που ξέρεις ότι εγώ δεν έχω ανάγκη ? Δηλαδή να μη δούλεψω επειδή είμαι νέα ???? Δε πρέπει να δίνονται ευκαιρίες στους νέους ? Ντροπή για αυτό το μήνυμα, ειλικρινά!!!!!
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 14 Ιούλ 2022, 20:31

Magdap35 έγραψε:
vallon έγραψε:Με συγχωρείτε αλλά αν μπορείτε εξηγήστε μου κάτι που μου φαίνεται περίεργο

λέω κάτι που δεν ισχύει;

Σοβαρά τωρα? Μου το λες αυτό ενώ εγώ έχω τουλάχιστον ένα μήνα που ψάχνω δουλειά κ κανείς δεν με προσλαμβάνει επειδή δεν έχω προϋπηρεσία? Να την γεννήσω σε αυτήν την ηλικία δηλαδή ? Πως τολμάς κ λες αυτά τα πράγματα? Που ξέρεις ότι εγώ δεν έχω ανάγκη ? Δηλαδή να μη δούλεψω επειδή είμαι νέα ???? Δε πρέπει να δίνονται ευκαιρίες στους νέους ? Ντροπή για αυτό το μήνυμα, ειλικρινά!!!!!

Ειναι τρολ, μην δινεις σημασια
1 .

Magdap35
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Magdap35 » 14 Ιούλ 2022, 22:37

Λαχουρένιος έγραψε:
Magdap35 έγραψε:Σοβαρά τωρα? Μου το λες αυτό ενώ εγώ έχω τουλάχιστον ένα μήνα που ψάχνω δουλειά κ κανείς δεν με προσλαμβάνει επειδή δεν έχω προϋπηρεσία? Να την γεννήσω σε αυτήν την ηλικία δηλαδή ? Πως τολμάς κ λες αυτά τα πράγματα? Που ξέρεις ότι εγώ δεν έχω ανάγκη ? Δηλαδή να μη δούλεψω επειδή είμαι νέα ???? Δε πρέπει να δίνονται ευκαιρίες στους νέους ? Ντροπή για αυτό το μήνυμα, ειλικρινά!!!!!

Ειναι τρολ, μην δινεις σημασια

Εκνευρίστηκα πάρα πολύ. Και για να χαρεί ο κύριος , δεν πήγα τελικά !!! Γιατί ήθελαν να σχολαω πολύ αργά Κ δεν εχω μεταφορικό μέσο.
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”