Καρτοκινητο

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Perseus1966
Extreme poster
Extreme poster

Καρτοκινητο

Δημοσίευσηαπό Perseus1966 » 04 Αύγ 2022, 18:06

Ξεκινησα στην Κιου το 2013 με 3 ευρω τον μηνα και εχω φτασει τα 13 ευρω τον μηνα
αυτο τον μηνα εχω μιλησει 26 λεπτα με αλλους και 18 με την γκομενα ,καπιοος τροπος να μην πεταω λεφτα?
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Re: Καρτοκινητο

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 04 Αύγ 2022, 18:13

Mε 30 ευρω στη Wind εχεις απεριοριστη πρακτικα ομιλια.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Perseus1966
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Perseus1966 » 04 Αύγ 2022, 18:33

Αρίστος έγραψε:Mε 30 ευρω στη Wind εχεις απεριοριστη πρακτικα ομιλια.

.

Ρε Αριστο να το κατεβασουμε λεω οχι να το ανεβασουμε ,αφου απο τα 700 εως 1000 λεπτα ομιλιας που μου δινουν ζητημα αν χαλαω 30 λεπτα.
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 04 Αύγ 2022, 18:50

Μην το σκεφτεσαι καν, ειναι ελαχιστα οσα δινεις.

Eγω με καρτοκινητο ειχα φτασει να αλλαζω τις καρτες σαν τα σωβρακα μου και τελικα οταν πηγα σε απεριοριστη εκανα οικονομια!

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 05 Αύγ 2022, 05:00

αμα αξίζει η γκόμενα ...χαλάλι της
:D
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Perseus1966
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Perseus1966 » 05 Αύγ 2022, 09:57

vallon έγραψε:αμα αξίζει η γκόμενα ...χαλάλι της
:D

Σαν τον καρελιν ειναι ( δεν ηταν ετσι παλαιοτερα)
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 05 Αύγ 2022, 10:18

Perseus1966 έγραψε:Ξεκινησα στην Κιου το 2013 με 3 ευρω τον μηνα και εχω φτασει τα 13 ευρω τον μηνα
αυτο τον μηνα εχω μιλησει 26 λεπτα με αλλους και 18 με την γκομενα ,καπιοος τροπος να μην πεταω λεφτα?

Αυτό που κάνουν κάποιοι είναι να αγοράζουν κάρτα εταιρείας εντός ΕΕ, η οποία να έχει φθηνές χρεώσεις, την οποία μετά χρησιμοποιούν εδώ (και χρεώνεσαι σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο της ξένης εταιρείας).

Θυμάμαι που πριν χρόνια είχαν γίνει ανάρπαστες στην Ελλάδα οι κάρτες μίας θυγατρικής του κροατικού οργανισμού τηλεπικοινωνιών, τις οποίες τις πουλούσε εταιρεία στην Ελλάδα (με καπέλο εννοείται). Και βουλγάρικες νομίζω κυκλοφορούσαν.

Το πρόβλημα εδώ είναι ότι συνήθως απαιτείται η ενεργοποίηση της κάρτας στη χώρα όπου βρίσκεται η εταιρεία τηλεπικοινωνιών. Δεν νομίζω ότι μπορείς να σου στείλουν την κάρτα και να την ενεργοποιήσεις εδώ, εκτός εάν κάποιος την ενεργοποιήσει εκεί και σου τη στείλει μετά. Και βέβαια όταν σε καλεί κάποιος, να ξες ότι θα χρεωθεί διεθνή κλήση αν απαντήσεις.
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
Χρίστος Έλ
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Χρίστος Έλ » 05 Αύγ 2022, 12:46

Πετάξτε τις κάρτες και τα κινητα του σατανά και θα λυθούν όλα τα προβλήματα
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”