ας πουμε κατι για την ειδηση των ημερων -θα μου πειτε τι αλλο να πουμε περα
απο τα γνωστα! και θα συμφωνησω απολυτα
αλλα εχω να κανω τις εξης παρατηρησεις διαφωνω με τον ορο παιδοβιαστης
και εχω και τις αντιρρήσεις μου σχετικα με τις αρχικες καταγγελιες αν προκειται
για βιασμο -βιασμους ή για συναινετικο σεξ απο τερμα ανηλικο
απο το καδρο βγαζω εντελως εξω τους συμμετεχοντες ψυχωανωμαλους
αυτο απο μονο του ειναι ξεχωριστο κεφαλαιο ..
θελω να επικεντρωθω στην οικογενεια και στην μικρη και να πω
τι αλλαξε σημερα απο παλια; τιποτα απλα γινεται ευρύτερα γνωστο- το ατομο και η οικογενεια το καταγγελει δημοσια ενω πιο παλια το αποσιωπουσαν ακομη και απο την γειτονια τεσπα αυτο που με εξοργιζει ειναι οτι βλεπω τις ιδιες αντιδρασεις απο τα μελη
της κοινωνιας ειτε προκειται για ενα εγκαταλειμμενο ζωο ειτε προκειται για ενα παιδι
προστασια των αδεσποτων σημαινει περισσοτερα αδεσποτα- η λυση που ειναι;
θελουμε τα παιδια μας να παραμεινουν παιδια μεχρι να ενηλικιωθούν και σωματικα
και νοητικα; τοτε μακρια απο την πρωιμη σεξουαλικοποιηση των παιδιων
γιατι ειναι σιγουρο οτι μερικα απο αυτα θα θελουν να δοκιμασουν αυτο που
τους μαθαινουν ενω συγχρονως τους απαγορευουν για την μικρη ηλικια
μου κανει φοβερη εντυπωση το γεγονος οτι βλεπουμε στις φωτο μικρα αγορια
να διαλεγουν το φυλο τους -πως το διαλεγουν !!!χωρις την παροτρυνση
των μεγαλων;-ε! δεν γινεται! και αυτο το βλεπουμε στις ταινιες και ακομη και
στα σχολεια βλεπουμε την πρωιμη σεξουαλικοποιηση των παιδιων
και κατα τα αλλα μας ξενίζει το γεγονος οταν ακουμε οτι ανηλικα συνευρισκονται
με πολυ μεγαλυτερους -ειναι σαν να αφηνουμε στο δρομο τα χρυσαφικα
και μετα να καταγγελουμε οτι μας τα εκλεψαν
κολωνος και παιδοβιασμος
-
nemo
- Supreme poster

κολωνος και παιδοβιασμος
2 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
Perseus1966
- Extreme poster

-
vallon
- Supreme poster

Re: κολωνος και παιδοβιασμος
ντάξει ρε συ
δωδεκα χρονών
χάλι μαύρο
όμως
δεν πιστεύω ότι είναι τοπικό το κύκλωμα, εδω οι γερμανοί βουλευτές του φρτ ζητούσαν να νομιμοποιηθεί η παιδεραστία
πιστεύω ότι πρέπει να έχει και διασυνδέσεις με εξωτερικό το κύκλωμα
όχι μόνο ελλάδα
δωδεκα χρονών
χάλι μαύρο
όμως
δεν πιστεύω ότι είναι τοπικό το κύκλωμα, εδω οι γερμανοί βουλευτές του φρτ ζητούσαν να νομιμοποιηθεί η παιδεραστία
πιστεύω ότι πρέπει να έχει και διασυνδέσεις με εξωτερικό το κύκλωμα
όχι μόνο ελλάδα
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.
-
nemo
- Supreme poster

Perseus1966 έγραψε:Εγω θελω να ρωτησω γιστι λενε οτι η μικρη βιαστηκε ?
γιατι ειναι ηλιθιοι απλα ..αλλα ομως ενα ανηλικο και σε αυτην την ηλικια ειναι σιγουρο
οτι υπηρξε θυμα βιασμου πρωτα απο το οικογενειακο περιβαλλον
και το συνεχιζει ειτε απο πιεση που δεχεται παλι απο την οικογενεια
ειτε παλι γιατι θεωρει ευκολο τροπο να βγαζει δικα του χρηματα
και δεν προκειται ποτε να σταματησει οσο υπαρχουν εξαθλιωμενες οικογενειες
1 .
-
nemo
- Supreme poster

αυτος ειναι ο βιασμος -σεξ με την βια =βιασμος
οτιδηποτε αλλο ειναι μαιμου βιασμος για τα ματια του ηλιθιου κοσμακι
Δύο άνδρες συνελήφθησαν το βράδυ της Πέμπτης (13/10) στο Κερατσίνι κατηγορούμενοι για το βιασμό μιας κοπέλας στην περιοχή της Λιβαδειάς.
Το συμβάν κατήγγειλε η ανήλικη στην Ασφάλεια Λιβαδειάς, αναφέροντας πως είχε τηλεφωνική επικοινωνία με έναν από τους νεαρούς, οι οποίοι πήγαν στην πόλη και συναντήθηκαν μαζί της.
Οι νεαροί όπως είπε, την έβαλαν με το ζόρι στο αυτοκίνητό τους και την πήγαν σε ένα χωράφι όπου την βίασαν και οι δύο. Στη συνέχεια οι δράστες έφυγαν από την περιοχή.
Το περιστατικό σημειώθηκε την Κυριακή 2 Οκτωβρίου, το βράδυ, και η αστυνομία προχώρησε στην άρση του τηλεφωνικού απορρήτου. σύμφωνα με την ΕΡΤ.
Τους εντόπισε στην περιοχή του Κερατσινίου και τους συνέλαβε. Οι δυο νεαροί αναμένεται σήμερα να οδηγηθούν στον εισαγγελέα Λιβαδειάς.
οτιδηποτε αλλο ειναι μαιμου βιασμος για τα ματια του ηλιθιου κοσμακι
Δύο άνδρες συνελήφθησαν το βράδυ της Πέμπτης (13/10) στο Κερατσίνι κατηγορούμενοι για το βιασμό μιας κοπέλας στην περιοχή της Λιβαδειάς.
Το συμβάν κατήγγειλε η ανήλικη στην Ασφάλεια Λιβαδειάς, αναφέροντας πως είχε τηλεφωνική επικοινωνία με έναν από τους νεαρούς, οι οποίοι πήγαν στην πόλη και συναντήθηκαν μαζί της.
Οι νεαροί όπως είπε, την έβαλαν με το ζόρι στο αυτοκίνητό τους και την πήγαν σε ένα χωράφι όπου την βίασαν και οι δύο. Στη συνέχεια οι δράστες έφυγαν από την περιοχή.
Το περιστατικό σημειώθηκε την Κυριακή 2 Οκτωβρίου, το βράδυ, και η αστυνομία προχώρησε στην άρση του τηλεφωνικού απορρήτου. σύμφωνα με την ΕΡΤ.
Τους εντόπισε στην περιοχή του Κερατσινίου και τους συνέλαβε. Οι δυο νεαροί αναμένεται σήμερα να οδηγηθούν στον εισαγγελέα Λιβαδειάς.
0 .
-
nemo
- Supreme poster

συνταρακτικα νεα απο τον παιδοβιασμο πιασανε ενα μαναβη εναν κουλουρα και εναν οικοδομο
απομενει να πιασουν και εναν βοσκο που βοσκουσε τα γιδια του στην παντελη
αρε ρε γλιτσες !
απομενει να πιασουν και εναν βοσκο που βοσκουσε τα γιδια του στην παντελη
αρε ρε γλιτσες !
0 .
-
pluton
- Supreme poster

Ρίψεις χημικών και μολότοφ σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια πορείας, που πραγματοποιήθηκε στα Σεπόλια, με αφορμή την υπόθεση μαστροπείας και κακοποίησης 12χρονης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, φθορές προκλήθηκαν στο κατάστημα του μαστροπού Ηλία Μίχου, ενώ άγνωστοι έβαλαν φωτιά στο όχημά του.
Στο σημείο έσπευσαν πυροσβεστικές δυνάμεις.
Στη συνέχεια, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, επιτέθηκαν, με βόμβες μολότοφ, σε αστυνομικές δυνάμεις.
https://www.newsbeast.gr/greece/arthro/ ... ton-kolono
Είμαι βέβαιος ότι πίσω από την δίκαιη οργή του κόσμου υπάρχει αριστερό σπεκουλαρισμα και πατροναρισμα.
Τα λαϊκά δικαστήρια μπήκαν πάλι σε εφαρμογή.
Σύμφωνα με πληροφορίες, φθορές προκλήθηκαν στο κατάστημα του μαστροπού Ηλία Μίχου, ενώ άγνωστοι έβαλαν φωτιά στο όχημά του.
Στη συνέχεια, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, επιτέθηκαν, με βόμβες μολότοφ, σε αστυνομικές δυνάμεις.
Είμαι βέβαιος ότι πίσω από την δίκαιη οργή του κόσμου υπάρχει αριστερό σπεκουλαρισμα και πατροναρισμα.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

pluton έγραψε:Ρίψεις χημικών και μολότοφ σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια πορείας, που πραγματοποιήθηκε στα Σεπόλια, με αφορμή την υπόθεση μαστροπείας και κακοποίησης 12χρονης.
Πηζεις που εκαψαν το αμαξι του παιδεραστη? Να του αγορασεις καινουργιο αμα σε στεναχωρει τοσο. Μην αφησεις τον φιλο σου να πηγαινει με τα ποδια.
0 .
-
pluton
- Supreme poster

Λαχουρένιος έγραψε:pluton έγραψε:Ρίψεις χημικών και μολότοφ σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια πορείας, που πραγματοποιήθηκε στα Σεπόλια, με αφορμή την υπόθεση μαστροπείας και κακοποίησης 12χρονης.
Πηζεις που εκαψαν το αμαξι του παιδεραστη? Να του αγορασεις καινουργιο αμα σε στεναχωρει τοσο. Μην αφησεις τον φιλο σου να πηγαινει με τα ποδια.
Εγώ είμαι υπερ της τιμωρίας του, σε αντίθεση με εσένα που τον ζηλεύεις, είμαι όμως αντίθετος στο λιντσάρισμα, δηλαδή αυτό που έκανε Κου Κλουξ Κλαν.
Ρε βλαμενε αν η επιχείρηση του είναι ανώνυμη και σ αυτή την πλειοψηφία την έχει ο Μίχος αλλά μερίδιο μικροτερο έχεις και εσύ και εγώ με ποιο δικαίωμα ούτοι οι άθλιοι έκαψαν το αυτοκίνητο στο οποίο έχουμε και εμείς ιδιοκτησία;
Αυτή την δικαιοσύνη θέλετε να επιβάλλετε;
Θέλετε να επιβάλλετε οικογενειακή ευθύνη όπως συνέβαινε στην ΕΣΣΔ και συλλογική ευθύνη, δηλαδή όσοι τον γνώριζαν να τιμωρηθούν από το πεζοδρομιο, όπως έκαναν οι ναζί.
Είστε ότι χειρότερο μπορεί να μας συμβεί.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

pluton έγραψε:Εγώ είμαι υπερ της τιμωρίας του, σε αντίθεση με εσένα που τον ζηλεύεις, είμαι όμως αντίθετος στο λιντσάρισμα, δηλαδή αυτό που έκανε Κου Κλουξ Κλαν.
Ρε βλαμενε αν η επιχείρηση του είναι ανώνυμη και σ αυτή την πλειοψηφία την έχει ο Μίχος αλλά μερίδιο μικροτερο έχεις και εσύ και εγώ με ποιο δικαίωμα ούτοι οι άθλιοι έκαψαν το αυτοκίνητο στο οποίο έχουμε και εμείς ιδιοκτησία;
Αυτή την δικαιοσύνη θέλετε να επιβάλλετε;
Θέλετε να επιβάλλετε οικογενειακή ευθύνη όπως συνέβαινε στην ΕΣΣΔ και συλλογική ευθύνη, δηλαδή όσοι τον γνώριζαν να τιμωρηθούν από το πεζοδρομιο, όπως έκαναν οι ναζί.
Ησουν συνεταιρος του Μιχου και αγχωθηκες ετσι? Δεν πειραζει ας προσεχες με ποιους εκανες χωριο.
Είστε ότι χειρότερο μπορεί να μας συμβεί.
Το χειροτερο που μπορει να μας συμβει ειναι να φτασουμε στο σημειο να ξεπλενουμε βιαστες και νταβατζηδες οπως η αφεντια σου. Ο κοσμος καλα κανει και οργιζεται. Το κακο θα ηταν να περνουσε στο ντουκου.
0 .