-
- Ενεργά Θέματα
-
-
- από
Ακρίδης Κατσαριδόπουλος » 24 λεπτά πριν ΒΟΡΕΙΟΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΓΗ ΣΛΑΒΙΚΗ Απαντήσεις 209 Προβολές 18273
- από
vallon » Σήμερα, 00:06 Ξαφνικές καρδιοπάθειες (ξαφνικίτιδες). Απαντήσεις 1316 Προβολές 25055
- από
vallon » Χθες, 23:26 Πατήρ Αντώνιος Απαντήσεις 25 Προβολές 749
- από
vallon » Χθες, 23:22 ΜΗ-ΤΣΟ-ΤΑ-ΚΗΣ !!!! ΟΛΕ.... Απαντήσεις 95 Προβολές 1725
- από
pluton » Χθες, 20:59 Ο Πούτιν ειρωνεύεται τους Δυτικούς: «Τι ώρα θα γινόταν η εισβολή στην Ουκρανία;» Απαντήσεις 7324 Προβολές 116297
- από
vallon » Χθες, 19:54 Βουλευτικές εκλογές 2023 Απαντήσεις 54 Προβολές 927
- από
vallon » Χθες, 19:50 Το πολιτικό τέλος του Θεοδωρικάκου Απαντήσεις 3 Προβολές 33
- από
pluton » Χθες, 16:59 Αριστερά και άλλα... Απαντήσεις 59 Προβολές 1267
- από
Adminović » Χθες, 16:47 Σύλλογος Φίλων Δημοσιογραφικού Έργου Σουζάνα Αλμέιδα Απαντήσεις 3 Προβολές 100
- από
Adminović » Χθες, 14:37 Ετυμολογίες επωνύμων Απαντήσεις 158 Προβολές 17097
- από
vallon » Χθες, 04:59 ΑΔΑΕ παρακολουθησεις και Πινοκιο Τσιπρας Απαντήσεις 34 Προβολές 552
- από
looking for the unknown » Χθες, 02:37 ΠΟΥΤΙΝ Ο ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ Απαντήσεις 7 Προβολές 92
- από
looking for the unknown » Χθες, 02:32 παγκόσμια ενεργειακή-επισιτιστική κρίση Απαντήσεις 15 Προβολές 465
- από
Ακρίδης Κατσαριδόπουλος » Χθες, 00:23 Διάφορα Θέματα και Ιστορίες. Απαντήσεις 307 Προβολές 26465
- από
Ακρίδης Κατσαριδόπουλος » 02 Φεβ 2023, 22:45 ΕΛΛΗΝΕΣ - ΑΙΓΥΠΤΙΟΙ, ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ, ΜΙΑ ΦΥΛΗ, ΜΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ Απαντήσεις 100 Προβολές 8334
- από
seismicos » 02 Φεβ 2023, 20:26 Βιδώστε το και σώστε το Απαντήσεις 20 Προβολές 688
- από
Προέλλην » 02 Φεβ 2023, 19:40 Το γυναικείο στηθος Απαντήσεις 44 Προβολές 874
- από
Προέλλην » 02 Φεβ 2023, 19:36 Η δευτεροβάθμια εκπαίδευση στην ΕΣΣΔ - αξιολόγηση εκπαιδευτικών Απαντήσεις 7 Προβολές 277
- από
Προέλλην » 02 Φεβ 2023, 19:30 Οι πολυαγαπημένοι μας ιθαγενείς Απαντήσεις 193 Προβολές 13271
- από
Spark » 02 Φεβ 2023, 17:36 κίνηση με Υδρογόνο Απαντήσεις 17 Προβολές 2351
- από
-
Η περιήγηση στον παρόντα ιστότοπο συνεπάγεται ότι συμφωνείτε με τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Χρήσης Cookies.
Ιδέες για παραμονή Πρωτοχρονιάς
-
- Rookie poster
Ιδέες για παραμονή Πρωτοχρονιάς
Ιδέες για το τι μπορεί να κάνει ένα ζευγάρι παραμονή Πρωτοχρονιάς;
0 .
- Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover
Re: Ιδέες για παραμονή Πρωτοχρονιάς
Να την περάσει χώρια.
Τρώει ο ένας τη μάπα του άλλου κάθε μέρα (και το χειρότερο και κάθε νύχτα με αποκορύφωμα το πρωινό ξύπνημα και τις πατσαβουρόφατσες εκατέρωθεν ) στη μούρη όλο το χρόνο μια μέρα που είναι ας την περάσει ο καθένας χωρίς το τσιμπούρι στο σβέρκο του.
Ο άντρας ας βγει για πόκα με την παρέα του και τα σχετικά γκομενάκια και η μαντάμ ας διοργανώσει πάρτι με Νιγηριανούς με τις φιλενάδες της για να απαλλαγεί και από τα απωθημένα της.
Τρώει ο ένας τη μάπα του άλλου κάθε μέρα (και το χειρότερο και κάθε νύχτα με αποκορύφωμα το πρωινό ξύπνημα και τις πατσαβουρόφατσες εκατέρωθεν ) στη μούρη όλο το χρόνο μια μέρα που είναι ας την περάσει ο καθένας χωρίς το τσιμπούρι στο σβέρκο του.
Ο άντρας ας βγει για πόκα με την παρέα του και τα σχετικά γκομενάκια και η μαντάμ ας διοργανώσει πάρτι με Νιγηριανούς με τις φιλενάδες της για να απαλλαγεί και από τα απωθημένα της.
1 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.
- Adminović
- Sloboda Narodu
- Επικοινωνία:
Magdap35 έγραψε:Ιδέες για το τι μπορεί να κάνει ένα ζευγάρι παραμονή Πρωτοχρονιάς;
Τις πρωτοχρονιές συνήθως τις περνάω με φίλους ή με την οικογένεια (και το αίσθημα, αλλά μπροστά στην οικογένεια είμαι πιο συγκρατημένος

Η καλύτερη φάση είχε γίνει πάντως όταν ήμασταν μόνοι με μια πρώην μου, είχαμε κλείσει τηλέφωνα και τα πάντα όλα, μαγείρεψε και φάγαμε και μετά σεχ μέχρι πρωίας.
0 .
«Πουλάω τρέλα και μ' αρέσει και γουστάρω
Και με τρελό χαρταετό κυκλοφορώ
Την λογική δεν την γνωρίζω, δεν την πάω
Και δε με νοιάζει αν με λένε και τρελό»
Και με τρελό χαρταετό κυκλοφορώ
Την λογική δεν την γνωρίζω, δεν την πάω
Και δε με νοιάζει αν με λένε και τρελό»
- vallon
- Supreme poster
Ραν ταν πλαν έγραψε:Να την περάσει χώρια.
ρε λακαμα τι ξινίλα είσαι;
άμα δεν την γουστάρεις γιατί δεν τη σουτάρεις;

εγω με το μωρό οικογενειακώς ( συν πεθερούλα)
ωχ τι έχω να τραβήξω ο άνθρωπος...
0 .
Έχουμε γεμίσει από βλάκες, που ψάχνουν για πιο βλάκες.
-
- Rookie poster
Ραν ταν πλαν έγραψε:Να την περάσει χώρια.
??? ορίστε???
3 μήνες είμαστε μαζί ...
0 .
- nemo
- Supreme poster
Magdap35 έγραψε:Ραν ταν πλαν έγραψε:Να την περάσει χώρια.
??? ορίστε???
3 μήνες είμαστε μαζί ...
ακομη καλυτερα με αυτα που σου λεει ο ραν -δεν θα βαρεθειτε ποτε ο ενας τον αλλον αν ακουλουθηστε πιστα αυτην την αρχη
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
- Rookie poster
nemo έγραψε:Magdap35 έγραψε:??? ορίστε???
3 μήνες είμαστε μαζί ...
ακομη καλυτερα με αυτα που σου λεει ο ραν -δεν θα βαρεθειτε ποτε ο ενας τον αλλον αν ακουλουθηστε πιστα αυτην την αρχη
Δεν ξέρω γιατί σας φαίνεται πάραλογο που θέλω να περάσω αυτή τη μέρα με τον σύντροφό μου
0 .
-
- Basic poster
Η ερώτηση είναι πολύ γενική οπότε τι απαντήσεις περίμενες να παρεις
0 .
- nemo
- Supreme poster
Geri έγραψε:Η ερώτηση είναι πολύ γενική οπότε τι απαντήσεις περίμενες να παρεις
νεουδη -τι περιμενεις πιστευει οτι ο κοσμος γυριζει γυρω γυρω απο το δικο της ντουετο
σε εκατο χρονια θα εχει τελειως διαφορετικη προσεγγιση
τεσπα και μεις τα περασαμε αυτα και θελαμε ολα να ειναι τελεια στην πρωτη φορα
αλλα το τελειο δεν μπορεις να το δημιουργησεις αν ειναι θα ερθει απο μονο του
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
- bizeli
- Moderator