Ο Παπαδάκης φασκελώθηκε ονλάιν για τα 5 εμβόλια

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Ο Παπαδάκης φασκελώθηκε ονλάιν για τα 5 εμβόλια

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 05 Ιαν 2023, 21:05

Μπραβο του και δεν του το χα. :D

Εψαξα και βρηκα τρεις διαφορετικες του αντιδρασεις.

Αντιδραση πρωτη, Νοεμβριος 2021.

Πριν 6 μήνες μου λέγατε ότι αν έκανα το εμβόλιο θα έπαιρνα τη ζωή μου πίσω

https://www.youtube.com/watch?v=zvauOkcM8jI

Αντιδραση δευτερη περσι το καλοκαιρι.

Σοκ για τον Παπαδάκη: Έκανα και το 4ο εμβόλιο για να τελειώνω, όχι να έρθει 5η δόση από τον Σεπτέμβριο!

https://logospellas.gr/%CE%95%CE%B9%CE% ... %BC%CE%B2/

Αντιδραση τριτη αφου νοσησε και νοσηλευθηκε μετα το 5ο εμβολιο.

«Εγώ έκανα ΠΕΝΤΕ εμβόλια», είπε ο Παπαδάκης και ΦΑΣΚΕΛΩΘΗΚΕ!!!

Εικόνα

https://www.el.gr/ygeia/ego-ekana-pente ... e-o-papad/

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Re: Ο Παπαδάκης φασκελώθηκε ονλάιν για τα 5 εμβόλια

Δημοσίευσηαπό nemo » 05 Ιαν 2023, 21:13

σαν ειδηση το πουλαει και οχι γιατι μετανιωσε
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 05 Ιαν 2023, 21:14

Το να μουτζωνει τον εαυτο του δειχνει οτι τον επιασαν κοροιδο.

.
1 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 07 Ιαν 2023, 07:12

Take Five

Έστω κι έτσι, έστω και τώρα, έστω κι εάν έχει τους λόγους του, αξίζει ενθάρρυνση στον Γιώργο Παπαδάκη

Εικόνα

η εικόνα ενός διάσημου τηλεοπτικού προσώπου που μουτζώνει το πρόσωπό του για την επιλογή του να εμβολιαστεί με 5 εμβόλια της Pfizer απαιτεί δύναμη.

https://kourdistoportocali.com/news-desk/take-five/

.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 07 Ιαν 2023, 11:51

Φασκέλωσε την ατυχία του που ανήκει στην ελάχιστη μειοψηφία στην οποία τα εμβόλια δεν είχαν επαρκή ανοσολογική απόκριση.
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 08 Ιαν 2023, 18:39

Kυριακή 8 Ιανουαρίου 2023. Της αφυπνίσεως του Γιώργου Π.

Ο Γιώργος Παπαδάκης είχε έναν δύσκολο ύπνο το προηγούμενο βράδυ. Ήταν κι αυτός ο εφιάλτης που στοίχειωσε τη νύχτα του. Προσπαθούσε λέει να ανέβει στη κορυφή του Ολύμπου, να σκαρφαλώσει στον Μύτικα αλλά οι δυνάμεις του τον εγκατέλειψαν λίγο πριν το καταφύγιο “Σπήλιος Αγαπητός”.

Είχε πέσει στα 4, μπουσουλούσε στη κυριολεξία. Οι αναπνοές του γινόταν όλο και πιο δύσκολες. Τόλμησε να κοιτάξει κάτω καθώς είχε ήδη αρχίσει γλιστράει. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα το κορμί του είχε γίνει μια μπάλα χιονισμένης λάσπης και ανθρώπινης σάρκας. Κάτω άβυσσος, γκρεμός, το κενό, το τέλος. Πάσχιζε να προστατέψει το κεφάλι του. Η χιονισμένη μπάλα, δλδ ο Γιώργος Παπαδάκης, χτυπούσε σε θάμνους, σε βράχια, σε κορμούς δέντρων σ΄αυτή την ασυγκράτητη πτώση. Αυτό θα είναι το τέλος μου πρόλαβε να σκεφτεί.

Καθώς η ξέφρενη πτώση του της ανθρωπομπάλας Γ.Π. συνεχίζονταν ζήτησε άφεση αμαρτιών από τον Θεό. Κάποιος από τους 12 εκεί πάνω θα τον άκουγε. Τουλάχιστο αυτό. Αίφνης η πτώση σταμάτησε καθώς η χιονισμένη ανθρωπομπάλα Παπαδάκης προσέκρουσε σε ένα αναπάντεχο εμπόδιο. Ένα ανθρώπινο εμπόδιο. Οχι δεν ήταν διασώστες που ήρθαν από τον ουρανό. Ήταν ένα αλλόκοτα όμορφο ανθρώπινο εμπόδιο εκείνη τη μέρα, εκείνη την ώρα, σ΄αυτό το σημείο του Ολύμπου.

Ηταν μία πανέμορφη γυναίκα, ντυμένη με το πιο ωραίο κόκκινο φόρεμα που είχε δει στη ζωή του, ατέλειωτα πόδια, γυμνασμένη σαν θεριό που επιβίωσε από μάχες αιώνων στη φύση και η οποία φορούσε δύο ολόμαυρες γόβες, οι πιο καλοσχεδιασμένες που είχε δει στη ζωή του.

Αυτός ο ταλαίπωρος λαικός Έλληνας ρεπόρτερ εκεί που πίστευε ότι είχε φθάσει το τέλος του, αίφνης βρισκόταν στη πηγή της ζωής. Της δικής του ζωής. Εκείνη η γυναίκα που βρέθηκε εδώ σταλμένη από το Θεό σταμάτησε τη πτώση του…

Ο Παπαδάκης άρχισε δειλά-δειλά να ξεδιπλώνεται. Η ανθρωμπάλα έπαιρνε πιο ανθρώπινες διαστάσεις…

-Καλημέρα…,

Προσπάθησε να ψελλίσει.

-Είμαι ο Γιώργος Παπαδάκης από το Καλημέρα Ελλάδα του ΑΝΤ1…

Η απάντησή της ήταν τόσο απρόσμενη, τόσο ατιμωτική αλλά ταυτόχρονα τόσο διαπεραστική. Σαν αστραπή.

.Ξύπνα μαλάκα…

Κι σ΄εκείνο ακριβώς το σημείο ο λαικός ρεπόρτερ Γιώργος Παπαδάκης ξύπνησε και άρχισε να σκέφτεται.

https://kourdistoportocali.com/news-des ... i-zoi-toy/

.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 08 Ιαν 2023, 19:12

Είπε να σπαμάρει και εδώ το πορδιστό πορδοκάλι ο "διαφημιστής".
1 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 08 Ιαν 2023, 19:40

Εσυ σπαμαρεις με τρεις διαφορετικους λογαριασμους.

Εγω οτι γραφω με εναν και επωνυμο.

.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 08 Ιαν 2023, 19:58

Πάλι στον ύπνο σου με βλέπεις; Δεν φταίω εγώ μπαρμπα-ψεκ που έχω δημιουργήσει σχολή, με αντιγράφουν, κτλ.

To τι κάνεις είναι εμφανέστατο: παίρνεις σβάρνα όπου μπορείς και ποστάρεις βιομηχανικά τα ίδια βοθράδικα με τα ίδια φασόν σχολιάκια, κτλ.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 08 Ιαν 2023, 21:10

Προέλλην έγραψε:Πάλι στον ύπνο σου με βλέπεις; Δεν φταίω εγώ μπαρμπα-ψεκ που έχω δημιουργήσει σχολή, με αντιγράφουν, κτλ.

To τι κάνεις είναι εμφανέστατο: παίρνεις σβάρνα όπου μπορείς και ποστάρεις βιομηχανικά τα ίδια βοθράδικα με τα ίδια φασόν σχολιάκια, κτλ.

Οταν λέει ότι είναι διαφημιστής αυτό εννοεί. Ποστάρει άρθρα από ψεκοσελίδες σε φόρουμ για να τους ανεβάσει την κίνηση.
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”