Η πιο όμορφη γυναίκα ★

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Spark
Extreme poster
Extreme poster

Η πιο όμορφη γυναίκα ★

Δημοσίευσηαπό Spark » 08 Ιουν 2023, 22:20

Το σαρκίο είναι εφήμερο, οι διαφοροποιήσεις είναι επιφανειακές, όλα τα σώματα γερνούν αηδιαστικά και το δέρμα κρεμάει,
η ομορφιά είναι υποκειμενικό κριτήριο, αυτό που φαίνεται όμορφο στα μάτια μου σε άλλον φαίνεται αποκρουστικό.
Σκέψου να μπορούσες να δεις τον σκελετό κάθε ανθρώπου και να μην μπορούσες να δεις το δέρμα και τα όργανα, όπως θα ήταν εάν έβλεπες με ακτίνες Χ, τότε η συμπεριφορά σου θα ήταν διαφορετική.

Εικόνα

Σε αυτό το θέμα προβάλλω την γυναίκα που μου αρέσει περισσότερο. Μου αρέσει η Φωτεινή Δάρα γιατί είναι υπέροχη, έχει ωραιότατο σώμα μοντέλου και είναι πολύ καλή τραγουδίστρια.
Δεν μου αρέσουν οι βυζαρούδες, οι κωλαρούδες, οι παχύσαρκες, οι αμόρφωτες, οι ατάλαντες, οι πρόστυχες, αυτές που ασχολούνται με fb & insta, δεν τις κοιτάζω με απωθούν.

Κοιτάξτε πως πρέπει να είναι μια ωραία γυναίκα - υποκειμενικό - μπορεί και όχι..

Εικόνα
0 .

Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Re: Η πιο όμορφη γυναίκα ★

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 08 Ιουν 2023, 23:28

Spark έγραψε:Το σαρκίο είναι εφήμερο,

Ωστόσο κι εσύ στο "σαρκίο" επικεντρώνεσαι... :pardon:
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 08 Ιουν 2023, 23:28

Έχω κάποιες που θα μπορούσα να βάλω ως "πιο όμορφες". Πέραν του υποκειμενικού στοιχείου, είναι κι ότι είναι πρακτικά αδύνατον να ξέρεις όλες τις γυναίκες του κόσμου και να διαλέξεις την "πιο όμορφη".

Ας βάλω κι εγώ κάποια, που είχα την τύχη να την δω κι από κοντά.
Κοντσίν Φερνάντεθ, εξαιρετική δημοσιογράφος και εξαιρετικός άνθρωπος. :good:

Εικόνα
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Spark
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Spark » 09 Ιουν 2023, 05:31

BaKXOS_Lysios έγραψε:
Spark έγραψε:Το σαρκίο είναι εφήμερο,

Ωστόσο κι εσύ στο "σαρκίο" επικεντρώνεσαι... :pardon:

Όταν η γυναίκα είναι υπέρλαμπρο άστρο τότε παραμένει ως θεά για το έργο που άφησε.
Ο χρόνος περνά και η επιδερμική ομορφιά χάνεται, αυτό που δεν χάνεται είναι η λατρεία γι αυτήν που υπήρξε θεά.
Όνειρο κάθε γυναίκας είναι να υπάρξει ως θεά, για κάποιο διάστημα..
Σε αυτό το θέμα θα προβάλλω την θεά Φωτεινή Δάρα

Εικόνα

0 .

Spark
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Spark » 09 Ιουν 2023, 18:28

Εικόνα

0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 09 Ιουν 2023, 18:42

χμμμ
εν πρώτοις επικροτώ βεβαίως βεβαίως την ευρηματικότητα του νηματοθέτη..

πάμε τώρα στο ψητό

η ομορφιά ρε σεις
δεν παίζεται μόνο στο εξωτερικό λουκ που έχει μια γυναίκα
η ομορφιά έχει να κάνει με τον εσωτερικό κόσμο μια γυναίκας και το πόσο μπορεί σαν σύντροφος να εμπνεύσει και να γαληνεύει την δύσκολη ζωή μας
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 09 Ιουν 2023, 18:50

vallon έγραψε:η ομορφιά ρε σεις
δεν παίζεται μόνο στο εξωτερικό λουκ που έχει μια γυναίκα
η ομορφιά έχει να κάνει με τον εσωτερικό κόσμο μια γυναίκας και το πόσο μπορεί σαν σύντροφος να εμπνεύσει και να γαληνεύει την δύσκολη ζωή μας

Η ομορφιά, τουλάχιστον όπως την έθεσε ο νηνατοθέτης εδώ, ΕΙΝΑΙ το εξωτερικό λουκ. Το να σου αρέσει αυτό που βλέπεις. :pardon:

Άλλο θέμα ο χαρακτήρας, η προσωπικότητα κλπ. Δεν διαφωνώ ότι μια όμορφη γυναίκα μπορεί να είναι πχ τέρμα μαλακισμένη και να μη θες ούτε λεπτό να είσαι μαζί της. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι εξωτερικά είναι άσχημη.
0 .

Spark
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Spark » 09 Ιουν 2023, 19:30

Adminović έγραψε:Η ομορφιά, τουλάχιστον όπως την έθεσε ο νηματοθέτης εδώ, ΕΙΝΑΙ το εξωτερικό λουκ. Το να σου αρέσει αυτό που βλέπεις. :pardon:

Δεν καταλάβατε καλά, έγραψα παραπάνω:
Όταν η γυναίκα είναι υπέρλαμπρο άστρο τότε παραμένει ως θεά για το έργο που άφησε.
Ο χρόνος περνά και η επιδερμική ομορφιά χάνεται, αυτό που δεν χάνεται είναι η λατρεία γι αυτήν που υπήρξε θεά.
Όνειρο κάθε γυναίκας είναι να υπάρξει ως θεά, για κάποιο διάστημα..
Σε αυτό το θέμα θα προβάλλω την θεά Φωτεινή Δάρα

Η Φωτεινή μπορεί να σταθεί επάξια δίπλα στον Μίμη Πλέσσα αλλά και στον Δ.Παπαδημητρίου που την λάτρεψε ως μούσα του για 13 χρόνια.
Για μένα δεν υπάρχει άλλη θεά που να είναι ομορφότερη, όχι μόνο επιδερμικά αλλά και με το έργο της, θαυμάστε

0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 09 Ιουν 2023, 21:01

Έγραψες:

Spark έγραψε:η ομορφιά είναι υποκειμενικό κριτήριο, αυτό που φαίνεται όμορφο στα μάτια μου σε άλλον φαίνεται αποκρουστικό.

Μου αρέσει η Φωτεινή Δάρα γιατί είναι υπέροχη, έχει ωραιότατο σώμα μοντέλου και είναι πολύ καλή τραγουδίστρια.
Δεν μου αρέσουν οι βυζαρούδες, οι κωλαρούδες, οι παχύσαρκες, οι αμόρφωτες, οι ατάλαντες, οι πρόστυχες, αυτές που ασχολούνται με fb & insta, δεν τις κοιτάζω με απωθούν.

Αυτά παραπέμπουν σαφώς σε εξωτερικά χαρακτηριστικά. :pardon:

Μπορεί να σε γοητεύει και η προσωπικότητα μίας γυναίκας ή ο συνδυασμός εξωτερικής ομορφιάς και προσωπικότητας, αλλά σίγουρα εστιάζεις στην εξωτερική εμφάνιση.

Δεν λέω ότι είναι κακό αυτό. Όλοι λίγο - πολύ κοιτάνε την εξωτερική εμφάνιση. Κι αυτό γίνεται σαφές ότι κάνεις κι εσύ για να χαρακτηρίσεις κάποια ως "θεά". :pardon:
0 .

Spark
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Spark » 09 Ιουν 2023, 21:25

Adminović έγραψε: Όλοι λίγο - πολύ κοιτάνε την εξωτερική εμφάνιση. Κι αυτό γίνεται σαφές ότι κάνεις κι εσύ για να χαρακτηρίσεις κάποια ως "θεά". :pardon:

Προσπαθώ να πω πως αυτή η γυναίκα είναι θεά διότι έχει την εμφάνιση, έχει τη φωνή, έχει το άστρο.
Εάν ήταν μόνο μια όμορφη δεν θα την λάτρευα ως θεά.
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”