First Dates ή αλλιώς ντοκιμαντέρ περί συμπεριφορικού χοντροκωλισμού

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

First Dates ή αλλιώς ντοκιμαντέρ περί συμπεριφορικού χοντροκωλισμού

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 21 Ιουν 2023, 16:26

Παρατηρώ ότι τις πιο πολλές φορές οι γυναίκες απορρίπτουν τους άντρες για ασήμαντες αφορμές. Πχ βγαίνει η άλλη (32 χρονών χωρίς τα καλοκαίρια) 1,60 με προγούλι και διπλό στομάχι και απορρίπτει έναν εμφανίσιμο (κατά δήλωση της) 40άρη επειδή είναι ξανθός και δεν βλέπει...Χάρι Πότερ. Τι πιο λογικό για έναν 40 χρόνων μαντράχαλο να βλέπει Χάρι Πότερ. Γιατί όχι και στρουμφάκια. Από την άλλη, βλέπεις τους περισσότερους άντρες της εκπομπής να θέλουν να ξαναβγούν με την κοπέλα ακόμα και αν είναι μπαζάκι ή είναι τίγκα στα red flags.

Στο χθεσινό επεισόδιο ήταν μία 21 χρονών (καλή εμφανισιακά) με νύχι μίσο μέτρο που έχει κάνει τάτου το όνομα του πρώην της και συγκατοικεί μαζί του. Tι πιο φυσιολογικό και υγιές. Ο τυπάς αν και σχολίασε αρνητικά αυτό το γεγόνος, στο τέλος όχι μόνο είπε πως θέλει να ξαναβγεί μαζί της αλλά μάλιστα ήταν η άλλη που του έριξε χυλόπιτα και ας ήταν κινούμενο red flag :laugh1:

Όσο το νινί σέρνει καράβι οι γυναίκες θα κάνουν ό,τι μαλακία θέλουν χωρίς την παραμικρή συνέπεια :hat44:
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: First Dates ή αλλιώς ντοκιμαντέρ περί συμπεριφορικού χοντροκωλισμού

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 21 Ιουν 2023, 16:32

Ραν Ταν Πλαν, πρέπει να δηλώσεις συμμετοχή ρε, να τρολλάρεις το σύμπαν. Και συ Βαλλόν :D
1 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 21 Ιουν 2023, 16:51

Λαχουρένιος έγραψε:Παρατηρώ ότι τις πιο πολλές φορές οι γυναίκες απορρίπτουν τους άντρες για ασήμαντες αφορμές. Πχ βγαίνει η άλλη (32 χρονών χωρίς τα καλοκαίρια) 1,60 με προγούλι και διπλό στομάχι και απορρίπτει έναν εμφανίσιμο (κατά δήλωση της) 40άρη επειδή είναι ξανθός και δεν βλέπει...Χάρι Πότερ. Τι πιο λογικό για έναν 40 χρόνων μαντράχαλο να βλέπει Χάρι Πότερ. Γιατί όχι και στρουμφάκια. Από την άλλη, βλέπεις τους περισσότερους άντρες της εκπομπής να θέλουν να ξαναβγούν με την κοπέλα ακόμα και αν είναι μπαζάκι ή είναι τίγκα στα red flags.

Στο χθεσινό επεισόδιο ήταν μία 21 χρονών (καλή εμφανισιακά) με νύχι μίσο μέτρο που έχει κάνει τάτου το όνομα του πρώην της και συγκατοικεί μαζί του. Tι πιο φυσιολογικό και υγιές. Ο τυπάς αν και σχολίασε αρνητικά αυτό το γεγόνος, στο τέλος όχι μόνο είπε πως θέλει να ξαναβγεί μαζί της αλλά μάλιστα ήταν η άλλη που του έριξε χυλόπιτα και ας ήταν κινούμενο red flag :laugh1:

Όσο το νινί σέρνει καράβι οι γυναίκες θα κάνουν ό,τι μαλακία θέλουν χωρίς την παραμικρή συνέπεια :hat44:

Δεν σου πέρασε καν από το μυαλό ότι τα ραντεβού αυτά είναι ελαφρώς σκηνοθετημένα ε;
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 21 Ιουν 2023, 16:53

bizeli έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:Παρατηρώ ότι τις πιο πολλές φορές οι γυναίκες απορρίπτουν τους άντρες για ασήμαντες αφορμές. Πχ βγαίνει η άλλη (32 χρονών χωρίς τα καλοκαίρια) 1,60 με προγούλι και διπλό στομάχι και απορρίπτει έναν εμφανίσιμο (κατά δήλωση της) 40άρη επειδή είναι ξανθός και δεν βλέπει...Χάρι Πότερ. Τι πιο λογικό για έναν 40 χρόνων μαντράχαλο να βλέπει Χάρι Πότερ. Γιατί όχι και στρουμφάκια. Από την άλλη, βλέπεις τους περισσότερους άντρες της εκπομπής να θέλουν να ξαναβγούν με την κοπέλα ακόμα και αν είναι μπαζάκι ή είναι τίγκα στα red flags.

Δεν σου πέρασε καν από το μυαλό ότι τα ραντεβού αυτά είναι ελαφρώς σκηνοθετημένα ε;

Mέχρι ενός σημείου σίγουρα, αλλά συνάντω πολλούς τέτοιους τύπους ανθρώπων στην καθημερινότητα μου.
1 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 21 Ιουν 2023, 16:55

Λαχουρένιος έγραψε:
Mέχρι ενός σημείου σίγουρα, αλλά συνάντω πολλούς τέτοιους τύπους ανθρώπων στην καθημερινότητα μου.

Άλλο αυτό.
Αλλά η συγκεκριμένη εκπομπή υπηρετεί ένα είδους κόνσεπτ ας πούμε και διαλέγει τα κατάλληλα άτομα για τον κατάλληλο ρόλο στο κατάλληλο σενάριο πλασαρισμένο για tv show.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 21 Ιουν 2023, 17:25

bizeli έγραψε:Άλλο αυτό.
Αλλά η συγκεκριμένη εκπομπή υπηρετεί ένα είδους κόνσεπτ ας πούμε και διαλέγει τα κατάλληλα άτομα για τον κατάλληλο ρόλο στο κατάλληλο σενάριο πλασαρισμένο για tv show.

Πιστεύω στο ότι βασίζονται στο ότι βάζουν γραφικούς ανθρώπους με αντίθετους χαρακτήρες για να δημιουργούνται εντάσεις. Πχ έβαλαν την λιθουανέζα που ήθελε τους ψηλούς με κάποιον πιο μετρίου αναστήματος.

Στις πιο πολλές περιπτώσεις δεν θεωρώ ότι υπάρχει έντονη ανάμειξη της παραγωγής στους μεταξύ τους διαλόγους.
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 21 Ιουν 2023, 17:32

Λαχουρένιος έγραψε:
Πιστεύω στο ότι βασίζονται στο ότι βάζουν γραφικούς ανθρώπους με αντίθετους χαρακτήρες για να δημιουργούνται εντάσεις. Πχ έβαλαν την λιθουανέζα που ήθελε τους ψηλούς με κάποιον πιο μετρίου αναστήματος.

Στις πιο πολλές περιπτώσεις δεν θεωρώ ότι υπάρχει έντονη ανάμειξη της παραγωγής στους μεταξύ τους διαλόγους.

Λαχουρένιε σύνελθε.
Ένα ακόμη reality show είναι όμοιό του έχουμε ξαναδεί άπειρες φορές.
Να πω ότι ήσουν και κανένας πρωτάρης ή λες και ιδρύθηκε τώρα η ιδιωτική τηλεόραση να πω ότι είμαστε ανυποψίαστοι και άβγαλτοι ...
Απορώ πώς υπάρχουν ακόμα τέτοιου είδους εκπομπές. Έχει περάσει η μόδα τους.

Σε αυτές τις εκπομπές πάνε άτομα είτε που δεν έχουν πρόβλημα να γίνουν ρόμπες είτε που πάνε να βγάλουν ένα χαρτζιλίκι.
0 .

Geri
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Geri » 21 Ιουν 2023, 18:59

Δεν το έχω δει οπότε δεν έχω άποψη. Μου κάνει εντύπωση που οι άντρες θέλουν δεύτερο ραντεβού με κάποια που δεν αξίζει και δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 21 Ιουν 2023, 20:45

ο λαχου ψηφιζει κκε αλλα και δεν το πιστευει
βλεπει τιβι και ριαλιτι ...και θες να σκεφτεται λογικα;!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
εικονιδιο που κανει το σταυρο του

αντι να βρει καποια που να τον μαγειρευει και να του πλενει τα ρουχα
να του καθαριζει και τα χαλια στο σπιτι
ψαχνει ακομη απαντησεις !!!!!
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 21 Ιουν 2023, 21:33

bizeli έγραψε:Λαχουρένιε σύνελθε.
Ένα ακόμη reality show είναι όμοιό του έχουμε ξαναδεί άπειρες φορές.
Να πω ότι ήσουν και κανένας πρωτάρης ή λες και ιδρύθηκε τώρα η ιδιωτική τηλεόραση να πω ότι είμαστε ανυποψίαστοι και άβγαλτοι ...
Απορώ πώς υπάρχουν ακόμα τέτοιου είδους εκπομπές. Έχει περάσει η μόδα τους.

Σε αυτές τις εκπομπές πάνε άτομα είτε που δεν έχουν πρόβλημα να γίνουν ρόμπες είτε που πάνε να βγάλουν ένα χαρτζιλίκι.

Έχω συναντήσει αρκετά μπάζα (και από τα δύο φύλα) στην κανονική ζωή, έχω βγει ο ίδιος αποτυχημένα ραντεβού με γραφικές, έχω ακούσει διάφορες ιστορίες από φίλους/φίλες κλπ. Αυτά που βλέπω εκεί δεν μου φαίνονται παρατραβηγμένα αν εξαιρέσεις μερικά, οπότε για αυτό λέω ότι δεν υπάρχει σημαντική επέμβαση της παραγωγής.

Αν βάλεις δυο γραφικούς μαζί που δεν ταιριάζουν δε θέλει και πολύ για να γίνουν μαλακίες. Και στα ριάλιτι εγκλεισμού κάτι αντίστοιχο κάνουν. Εδώ σφάζονται μεταξύ τους οικογένειες, δε θα σφαχτούν 20 διαφορετικοί χαρακτηρές που είναι κλεισμένοι σε ένα σπίτι και πολλοί εξ αυτών είναι για το τρελοκομείο? Δε θέλει και πολύ.

Geri έγραψε:Δεν το έχω δει οπότε δεν έχω άποψη. Μου κάνει εντύπωση που οι άντρες θέλουν δεύτερο ραντεβού με κάποια που δεν αξίζει και δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο

Πιστεύω πως είναι τόσο απελπισμένοι να κάνουν σχέση ή έστω σεξ που καταπίνουν το οτιδήποτε.
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”