bizeli έγραψε:Λαχουρένιε σύνελθε.
Ένα ακόμη reality show είναι όμοιό του έχουμε ξαναδεί άπειρες φορές.
Να πω ότι ήσουν και κανένας πρωτάρης ή λες και ιδρύθηκε τώρα η ιδιωτική τηλεόραση να πω ότι είμαστε ανυποψίαστοι και άβγαλτοι ...
Απορώ πώς υπάρχουν ακόμα τέτοιου είδους εκπομπές. Έχει περάσει η μόδα τους.
Σε αυτές τις εκπομπές πάνε άτομα είτε που δεν έχουν πρόβλημα να γίνουν ρόμπες είτε που πάνε να βγάλουν ένα χαρτζιλίκι.
Έχω συναντήσει αρκετά μπάζα (και από τα δύο φύλα) στην κανονική ζωή, έχω βγει ο ίδιος αποτυχημένα ραντεβού με γραφικές, έχω ακούσει διάφορες ιστορίες από φίλους/φίλες κλπ. Αυτά που βλέπω εκεί δεν μου φαίνονται παρατραβηγμένα αν εξαιρέσεις μερικά, οπότε για αυτό λέω ότι δεν υπάρχει σημαντική επέμβαση της παραγωγής.
Αν βάλεις δυο γραφικούς μαζί που δεν ταιριάζουν δε θέλει και πολύ για να γίνουν μαλακίες. Και στα ριάλιτι εγκλεισμού κάτι αντίστοιχο κάνουν. Εδώ σφάζονται μεταξύ τους οικογένειες, δε θα σφαχτούν 20 διαφορετικοί χαρακτηρές που είναι κλεισμένοι σε ένα σπίτι και πολλοί εξ αυτών είναι για το τρελοκομείο? Δε θέλει και πολύ.
Geri έγραψε:Δεν το έχω δει οπότε δεν έχω άποψη. Μου κάνει εντύπωση που οι άντρες θέλουν δεύτερο ραντεβού με κάποια που δεν αξίζει και δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο
Πιστεύω πως είναι τόσο απελπισμένοι να κάνουν σχέση ή έστω σεξ που καταπίνουν το οτιδήποτε.