Δικαιολογείται;

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Magdap35
Rookie poster
Rookie poster

Δικαιολογείται;

Δημοσίευσηαπό Magdap35 » 17 Οκτ 2023, 11:05

Η ερώτηση αφορά το αγόρι μου ... Πέρυσι όταν ήταν 27 τελείωσε την σχολή , δεν δούλευε ταυτόχρονα με εξαίρεση 3 μήνες που ήταν μερική απασχόληση... Πήγε στρατό τον Ιανουάριο (ήθελε να πάει Μάρτιο αλλά εγώ του έλεγα να πάει όσο πιο νωρίς για να τελειώνει) και τώρα πριν λίγες μέρες έγινε 28 , έχει γυρίσει εδώ και ένα μήνα από τον στρατό και ψάχνει για δουλειά. Στην αρχή έψαχνε σαν τοπογράφος αλλά βλέπει είναι πολύ δύσκολο καθώς δεν έχει γραφτεί ακόμα στο ΤΕΕ ... Έστειλε ένα βιογραφικό κ περίμενε απάντηση ... Εγώ του είπα ότι όταν κάποιος ψάχνει για δουλειά πρέπει να στέλνει πολλά βιογραφικά!!! Τώρα κοιτάει κ πιο απλές δουλειές ... Χθες πήγε σε μια συνέντευξη αλλά δεν του άρεσε λέει για μια αποθήκη ... Του πρότειναν αν θέλει για σεκιούριτι αλλά πάλι δεν ήθελε ... Του πρότεινα να πάει στην αποθήκη που δούλευα κι εγώ το καλοκαίρι μέχρι να ξεκινήσω πρακτική και πάλι δεν θέλει ... Βρήκε ένα πρόγραμμα του οαεδ που παρακολουθείς απλά ένα σεμινάριο κ πληρώνεσαι 1000€ κ μάλλον αυτο θα κάνει ... Δεν ξέρω πόσο καιρό ακόμα να κάνω υπομονή ... Μου είχε πει ότι θέλει να βρει δουλειά και να αλλάξει την ζωή του να γίνει πιο ανεξάρτητος να πάρει ένα όχημα ... Αλλά ένα μήνα τώρα δεν έχει βρει κάποια δουλειά... Που θεωρώ ότι κάτι απλό θα μπορούσε να είχε βρει ... Πόσο καιρό ακόμα να τον περιμένω ? Δικαιολογούνται αυτές του οι πράξεις ?
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Re: Δικαιολογείται;

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 17 Οκτ 2023, 12:19

Δε δικαιολογούνται γιατί πρόκειται για κοπρίτη και πολύ πιθανόν και για γυναικά αλανιάρη.
Σουτάρισε τον όσο είναι ακόμα νωρίς και βρες να παντρευτείς ένα αγόρι που να είναι δουλειά σπίτι-σπίτι δουλειά,
γλώσσα να έχει αλλά όχι μιλιά, να στέκεται σούζα μπροστά σε σένα και στη μαμά σου,
να του κάνεις και δυο τρία παιδιά ώστε να μην προλαβαίνει ούτε να βήξει και όταν τον κοιτάς να κατουριέται πάνω του.
Αν δεν το κάνεις αυτό και συνεχίσεις με αυτόν τον κάγκουρα τον τοπογράφο θα καταλήξεις να δουλεύεις τριπλοβάρδια για να τον ταΐζεις
και αυτός να κάθεται, θα γυρίζει στα κωλόμπαρα με γκόμενες όσο εσύ θα δουλεύεις και αν τολμήσεις και πεις λέξη θα σου ρίχνει και καμιά ψιλή.
1 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 17 Οκτ 2023, 13:51

Magdap35 έγραψε:Η ερώτηση αφορά το αγόρι μου ... Πέρυσι όταν ήταν 27 τελείωσε την σχολή , δεν δούλευε ταυτόχρονα με εξαίρεση 3 μήνες που ήταν μερική απασχόληση... Πήγε στρατό τον Ιανουάριο (ήθελε να πάει Μάρτιο αλλά εγώ του έλεγα να πάει όσο πιο νωρίς για να τελειώνει) και τώρα πριν λίγες μέρες έγινε 28 , έχει γυρίσει εδώ και ένα μήνα από τον στρατό και ψάχνει για δουλειά. Στην αρχή έψαχνε σαν τοπογράφος αλλά βλέπει είναι πολύ δύσκολο καθώς δεν έχει γραφτεί ακόμα στο ΤΕΕ ... Έστειλε ένα βιογραφικό κ περίμενε απάντηση ... Εγώ του είπα ότι όταν κάποιος ψάχνει για δουλειά πρέπει να στέλνει πολλά βιογραφικά!!! Τώρα κοιτάει κ πιο απλές δουλειές ... Χθες πήγε σε μια συνέντευξη αλλά δεν του άρεσε λέει για μια αποθήκη ... Του πρότειναν αν θέλει για σεκιούριτι αλλά πάλι δεν ήθελε ... Του πρότεινα να πάει στην αποθήκη που δούλευα κι εγώ το καλοκαίρι μέχρι να ξεκινήσω πρακτική και πάλι δεν θέλει ... Βρήκε ένα πρόγραμμα του οαεδ που παρακολουθείς απλά ένα σεμινάριο κ πληρώνεσαι 1000€ κ μάλλον αυτο θα κάνει ... Δεν ξέρω πόσο καιρό ακόμα να κάνω υπομονή ... Μου είχε πει ότι θέλει να βρει δουλειά και να αλλάξει την ζωή του να γίνει πιο ανεξάρτητος να πάρει ένα όχημα ... Αλλά ένα μήνα τώρα δεν έχει βρει κάποια δουλειά... Που θεωρώ ότι κάτι απλό θα μπορούσε να είχε βρει ... Πόσο καιρό ακόμα να τον περιμένω ? Δικαιολογούνται αυτές του οι πράξεις ?

Το ερώτημα είναι εσύ τί θες.
Θες κάποιον να παντρευτείς, να κάνεις οικογένεια κοκ;
Γιατί όπως μας τα περιγράφεις, τον λεγάμενο μάλλον δεν τον πολυενδιαφέρει και βασικά κιόλας αυτή η προοπτική.
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Magdap35
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Magdap35 » 17 Οκτ 2023, 21:58

Adminović έγραψε:
Magdap35 έγραψε:Η ερώτηση αφορά το αγόρι μου ... Πέρυσι όταν ήταν 27 τελείωσε την σχολή , δεν δούλευε ταυτόχρονα με εξαίρεση 3 μήνες που ήταν μερική απασχόληση... Πήγε στρατό τον Ιανουάριο (ήθελε να πάει Μάρτιο αλλά εγώ του έλεγα να πάει όσο πιο νωρίς για να τελειώνει) και τώρα πριν λίγες μέρες έγινε 28 , έχει γυρίσει εδώ και ένα μήνα από τον στρατό και ψάχνει για δουλειά. Στην αρχή έψαχνε σαν τοπογράφος αλλά βλέπει είναι πολύ δύσκολο καθώς δεν έχει γραφτεί ακόμα στο ΤΕΕ ... Έστειλε ένα βιογραφικό κ περίμενε απάντηση ... Εγώ του είπα ότι όταν κάποιος ψάχνει για δουλειά πρέπει να στέλνει πολλά βιογραφικά!!! Τώρα κοιτάει κ πιο απλές δουλειές ... Χθες πήγε σε μια συνέντευξη αλλά δεν του άρεσε λέει για μια αποθήκη ... Του πρότειναν αν θέλει για σεκιούριτι αλλά πάλι δεν ήθελε ... Του πρότεινα να πάει στην αποθήκη που δούλευα κι εγώ το καλοκαίρι μέχρι να ξεκινήσω πρακτική και πάλι δεν θέλει ... Βρήκε ένα πρόγραμμα του οαεδ που παρακολουθείς απλά ένα σεμινάριο κ πληρώνεσαι 1000€ κ μάλλον αυτο θα κάνει ... Δεν ξέρω πόσο καιρό ακόμα να κάνω υπομονή ... Μου είχε πει ότι θέλει να βρει δουλειά και να αλλάξει την ζωή του να γίνει πιο ανεξάρτητος να πάρει ένα όχημα ... Αλλά ένα μήνα τώρα δεν έχει βρει κάποια δουλειά... Που θεωρώ ότι κάτι απλό θα μπορούσε να είχε βρει ... Πόσο καιρό ακόμα να τον περιμένω ? Δικαιολογούνται αυτές του οι πράξεις ?

Το ερώτημα είναι εσύ τί θες.
Θες κάποιον να παντρευτείς, να κάνεις οικογένεια κοκ;
Γιατί όπως μας τα περιγράφεις, τον λεγάμενο μάλλον δεν τον πολυενδιαφέρει και βασικά κιόλας αυτή η προοπτική.

Ναι θα ήθελα αλλά στο μέλλον ! Είμαι μόνο 20 ακόμα ... Αυτό που θέλω είναι να πορευτούμε μαζί στην ζωή ... Αλλά βλέπω ότι εκείνος μένει κάπως στάσιμος.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 18 Οκτ 2023, 16:01

Ε άσε τον άνθρωπο να χαλαρώσει λίγο. Τώρα απολύθηκε. Τον έφαγες.
0 .

Magdap35
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Magdap35 » 18 Οκτ 2023, 17:09

Λαχουρένιος έγραψε:

Ε άσε τον άνθρωπο να χαλαρώσει λίγο. Τώρα απολύθηκε. Τον έφαγες.

Πόσο καιρό ακόμα λέτε να περιμένω??
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 18 Οκτ 2023, 17:53

Μέσα στον επόμενο χρόνο ξεκαθάρισε το.
Αν δεν δεις διάθεση για το επόμενο βήμα, ψάξε για άλλον, σίγουρα όχι κάτω των 30 ετών.
0 .

Magdap35
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Magdap35 » 18 Οκτ 2023, 18:13

Adminović έγραψε:Μέσα στον επόμενο χρόνο ξεκαθάρισε το.
Αν δεν δεις διάθεση για το επόμενο βήμα, ψάξε για άλλον, σίγουρα όχι κάτω των 30 ετών.

Έναν ολόκληρο χρόνο να περιμένω ?
Κ γιατί τοσο μεγάλο? Δε θέλω να κάνω οικογένεια άμεσα ...
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 18 Οκτ 2023, 18:28

Magdap35 έγραψε:
Adminović έγραψε:Μέσα στον επόμενο χρόνο ξεκαθάρισε το.

Έναν ολόκληρο χρόνο να περιμένω ?

Για μια γυναίκα τα καλύτερα της χρόνια είναι από 20 έως 25. Μέσα σε αυτά τα χρόνια θα έχεις τις περισσότερες πιθανότητες να βρεις καλό γαμπρό. Μετά αρχίζει φθίνουσα πορεία, η οποία επιταχύνεται κατά πολύ όταν πατήσεις τα 30.

Οι άντρες, ιδίως οι μορφωμένοι και καριερίστες, συνήθως δεν σκέφτονται το ενδεχόμενο γάμου-οικογενειας πριν τα 30. Αν τα μπλέξεις με κάποιον κοντά στην ηλικία σου, θα περάσουν τα χρόνια και θα σε έχει στην αναμονή και στο τέλος μάλλον θα σε τζάσει. Έτσι την πάτησαν πολλές και μετά τρέχουν στα 30φευγα να βρουν κάποιον, μόνο που οι άντρες στα 30-40 κοιτάνε τις <30. :pardon:
0 .

Magdap35
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Magdap35 » 18 Οκτ 2023, 20:43

Adminović έγραψε:
Magdap35 έγραψε:Έναν ολόκληρο χρόνο να περιμένω ?

Για μια γυναίκα τα καλύτερα της χρόνια είναι από 20 έως 25. Μέσα σε αυτά τα χρόνια θα έχεις τις περισσότερες πιθανότητες να βρεις καλό γαμπρό. Μετά αρχίζει φθίνουσα πορεία, η οποία επιταχύνεται κατά πολύ όταν πατήσεις τα 30.

Οι άντρες, ιδίως οι μορφωμένοι και καριερίστες, συνήθως δεν σκέφτονται το ενδεχόμενο γάμου-οικογενειας πριν τα 30. Αν τα μπλέξεις με κάποιον κοντά στην ηλικία σου, θα περάσουν τα χρόνια και θα σε έχει στην αναμονή και στο τέλος μάλλον θα σε τζάσει. Έτσι την πάτησαν πολλές και μετά τρέχουν στα 30φευγα να βρουν κάποιον, μόνο που οι άντρες στα 30-40 κοιτάνε τις <30. :pardon:

Δεν με ενδιαφέρει να βρω κάποιον τέλειο !!! Αρκεί να έχει τα βασικά ... Μια δουλειά δηλαδή ... Όσον αφορά τα αγόρια της ηλικίας μου συμφωνώ , αν και γνωρίζω κάποια (ελάχιστα) ζευγάρια που ήταν από την ηλικία μου μαζί κ παντρεύτηκαν μετά κλπ ...
Μετά από πόσο καιρό να κάνω υπομονή για να βρει δουλειά? Απολύθηκε ακριβώς πριν ένα μήνα .
Να περιμένω άλλους 2 μήνες ?
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”