• Ενεργά Θέματα 
Η περιήγηση στον παρόντα ιστότοπο συνεπάγεται ότι συμφωνείτε με τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Χρήσης Cookies.

ποιοι ειναι οι λογοι που δεν τεκνοποιουν οι ελ

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

ποιοι ειναι οι λογοι που δεν τεκνοποιουν οι ελ

Δημοσίευσηαπό nemo » 17 Απρ 2024, 02:52

για πεστε μερικους αλλα θα παρακαλεσω να ειστε σοβαροι και κοσμιοι
εγω απο την πλευρα μου δεν πιστευω οτι ειναι οικονομικοι οι λογοι
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu
Επικοινωνία:

Re: ποιοι ειναι οι λογοι που δεν τεκνοποιουν οι ελ

Δημοσίευσηαπό Adminović » 17 Απρ 2024, 05:19

1. Μεγάλο κόστος.
2. Ανύπαρκτο κράτος και μηδενικές παροχές.
3. Ανωριμότητα.
4. Νόμοι που ευνοούν την γυναίκα, οπότε ο άντρας φοβάται να μπει σε μια τέτοια διαδικασία.
1 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 17 Απρ 2024, 08:09

Κυρίως θέμα νοοτροπίας είναι. Δε θέλουν να θυσιάσουν τον χρόνο και το χρήμα που αφιερώνουν στον εαυτό τους και να τα δίνουν στα παιδιά. Τα ίδια αντιμετωπίζουν όλες οι ανεπτυγμένες χώρες. Με την κρίση που περνάει η Ελλάδα τα τελευταία 15 χρόνια προστέθηκαν και οικονομικοί λόγοι και έδεσε το γλυκό.

Βλέποντας πόσο μαλάκες είναι όσοι βρίσκονται κοντά στην ηλικία μου, το θεωρώ ευλογία που πολλοί από αυτούς δε θα τεκνοποιήσουν. Βλαμμένα θα τα κάνουν τα παιδιά σαν τους ίδιους. Μακάρι να έπεφτε και άλλο η γεννητικότητα.
0 .

Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 17 Απρ 2024, 08:11

Adminović έγραψε:4. Νόμοι που ευνοούν την γυναίκα, οπότε ο άντρας φοβάται να μπει σε μια τέτοια διαδικασία.

+1

Πρακτικά απ'όλες τις απόψεις, το παιδί είναι της γυναίκας. Ο άντρας είναι απλά για να τα σκάει. Ανά πάσα στιγμή μπορεί να σου πάρει η άλλη το παιδί και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα για αυτό. Αυτά λέω στους μεγαλύτερους που μου τα πρήζουν για γάμους και δεν καταλαβαίνουν.

Ένας γνωστός μου (χωρισμένος) που το χε ψάξει για συνεπιμέλεια μου χε πει ότι ακόμα και τότε η γυναίκα έχει τον πρώτο λόγο και ο πρώην σύζυγος της είναι σαν υφιστάμενός της και δεν αξίζει τον κόπο.
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό Adminović » 17 Απρ 2024, 08:24

Λαχουρένιος έγραψε:
Adminović έγραψε:4. Νόμοι που ευνοούν την γυναίκα, οπότε ο άντρας φοβάται να μπει σε μια τέτοια διαδικασία.

+1

Πρακτικά απ'όλες τις απόψεις, το παιδί είναι της γυναίκας. Ο άντρας είναι απλά για να τα σκάει. Ανά πάσα στιγμή μπορεί να σου πάρει η άλλη το παιδί και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα για αυτό. Αυτά λέω στους μεγαλύτερους που μου τα πρήζουν για γάμους και δεν καταλαβαίνουν.

Ένας γνωστός μου (χωρισμένος) που το χε ψάξει για συνεπιμέλεια μου χε πει ότι ακόμα και τότε η γυναίκα έχει τον πρώτο λόγο και ο πρώην σύζυγος της είναι σαν υφιστάμενός της και δεν αξίζει τον κόπο.

Έτσι είναι, δυστυχώς. Τα έχω δει και λόγω δουλειάς.

Λίγο - πολύ αυτό ισχύει και σε άλλες χώρες, που επίσης έχουν πρόβλημα υπογεννητικότητας. Παλιότερα ίσως υπήρχε και κάποια άγνοια νόμου και πολλοί δεν έδιναν τόση σημασία σε ένα ενδεχόμενο διαζύγιο, αλλά πλέον οι νεότεροι το λαμβάνουν υπόψιν.

Γενικά, κίνητρο δεν υπάρχει πλέον για να κάνεις παιδιά. Τα αντικίνητρα από την άλλη, είναι πάρα πολλά. :dunno:
1 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 17 Απρ 2024, 11:52

Adminović έγραψε:Έτσι είναι, δυστυχώς. Τα έχω δει και λόγω δουλειάς.

Λίγο - πολύ αυτό ισχύει και σε άλλες χώρες, που επίσης έχουν πρόβλημα υπογεννητικότητας. Παλιότερα ίσως υπήρχε και κάποια άγνοια νόμου και πολλοί δεν έδιναν τόση σημασία σε ένα ενδεχόμενο διαζύγιο, αλλά πλέον οι νεότεροι το λαμβάνουν υπόψιν.

Γενικά, κίνητρο δεν υπάρχει πλέον για να κάνεις παιδιά. Τα αντικίνητρα από την άλλη, είναι πάρα πολλά. :dunno:

Πραγματικά, όταν τα διαζύγια είναι πάνω από το 1/3 των γάμων απορώ με την αισιοδοξία τους. Πιστεύουν ότι δε θα τύχει σε αυτούς?

Το χειρότερο είναι ότι αυτή η κατάσταση αποθαρρύνει τους νορμάλ όχι τα ρεμάλια. Τα ρεμάλια θα κάνουν 5 παιδιά με 3 διαφορετικές γυναίκες και δε θα δώσουν σημασία στην ανατροφή κανενός. Ίσα ίσα τους βολεύει να πάρει τα παιδιά η γυναίκα για να γκομενίζουν πιο εύκολα. Όσοι θα ήταν δυνητικά καλοί πατεράδες είναι που ξενερώνουν.
1 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 17 Απρ 2024, 13:09

Λεφτά για παιδιά μπορεί να μην έχουν αλλά για γάμους υπερπαραγωγές που κρατάνε δεν κρατάνε μια τριετία έχουν.
Σήμερα το κάθε γκραβαριώτικο σούργελο απαιτεί γάμο σε μητρόπολη, δεξίωση σε κοσμοπολίτικο κτήμα, πέντε οπερατέρ
να τραβάνε βίντεα την ξεφτίλα της και τη Γωγώ Τσαμπά να της τραγουδήσει το ''συνέχεια-συνέχεια'' γιατί δεν κάνει ρούπι χωρίς το αίσθημα.
Και στο χρόνο επάνω έχει πιάσει γκόμενο, στο δεύτερο της έχει αλλάξει τα φώτα ο ''συνέχειας'' στα κλωτσίδια και στον τρίτο
τρώνε οι δικηγόροι το εφάπαξ του μπαμπά για να βγει το διαζύγιο.
2 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 17 Απρ 2024, 16:51

Είναι όντως ακατανόητο, πως κάποιος μπορεί να είναι τόσο ηλίθιος να πετάξει αρκετές χιλιάδες ευρώ σε καγκουριλίκια τύπου παράτας EL γάμου. Πρόκειται ξεκάθαρα για αυτοκαταστροφικά βλάχικα τριτοκοσμικά κόμπλεξ.

Ειδικά οι εκκλησίες και ακόμη πιο ειδικά οι "χώροι εκδηλώσεων", με κάτι φρόκαλα με φορέματα-βαψίματα-μαλλιά τύπου βαλκανόγυφτα, κάτι σκατοφάγια και σκατοποτά ειδικά γι αυτές τις περιστάσεις, κάτι βίντεο-wall με φωτογραφίες, προσωπικά μου προκαλούν αντιδράσεις σε ένα φάσμα απο ετεροντροπή έως και εμετό.

Δηλαδή, δεν είναι μόνο η κατασπατάληση, αλλά πάνω απ όλα η πλήρης, παντελής, εντυπωσιακή έλλειψη αισθητικής και κυρίως ντροπής τέτοιων -ας μην κρυβόμαστε πίσω απο το δάχτυλό μας- ανθρωποειδών.

Κάθε εχέφρων άνθρωπος που κάνει το απονενοημένο βήμα (οξύμωρο), θα πάει είτε Δημαρχείο σε εξαιρετικά κλειστό κύκλο είτε σε Συμβολαιογράφο, και με τα λεφτά που θα τάιζε και θα έκανε μόστρα στην κάθε φαφούτα θειά και το κάθε μουλικό εξάδελφο, μπορεί να πάει είτε με το ταίρι είτε και με όλο τον κλειστό κύκλο, σε μία βίλα κάπου μία εβδομάδα εξωτικές διακοπές να τα κάψει όλα.

Για τους πιο συντηρητικούς, νοικοκύρηδες ανθρώπους θα μπορούσαμε κιόλας να τους πούμε, μπορούν απλά να τα βάλουν σε ένα ETF S&P500 και να δούν 22% αύξηση κεφαλαίου μέσα σε δύο χρόνια, ή να αγοράσουν χρυσές λίρες ή μπάρες των 100 γρ. που σε βάθος μερικών ετών θα έχουν εγγυημένα σημαντικά μεγαλύτερη αξία.
1 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 17 Απρ 2024, 17:10

Adminović έγραψε:1. Μεγάλο κόστος.
2. Ανύπαρκτο κράτος και μηδενικές παροχές.
3. Ανωριμότητα.

4. Νόμοι που ευνοούν την γυναίκα, οπότε ο άντρας φοβάται να μπει σε μια τέτοια διαδικασία.

Κάτι δεν κολλάει εδώ.

Οι χώρες με τις υψηλότερες γεννητικότητες έχουν ανύπαρκτα κράτη, ανείπωτη φτώχεια και οι κάτοικοί τους κάνουν τον πιό πεταμένο ΕΛ να μοιάζει τέρας ωριμότητος.

Η υπογεννητικότητα είναι χαρακτηριστικό όλων των ανεπτυγμένων οικονομιών, είναι η κανονικότητα στο πλαίσιο όπου όλοι θα είχαν τα βασικά και κάπως παραπάνω, όπου ο παγκόσμιος πληθυσμός θα έπεφτε στο 1 δις, ίσως να λέω και πολύ.
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 18 Απρ 2024, 00:57

οκ το περιμενα οτι αυτες θα ηταν οι απαντησεις αλλα εγω εχω διαφορετικη αποψη
-αν και δεν εχετε αδικο- πρωτίστως ειναι ψυχοσωματικη η αποφαση δηλαδη ατομα που δεν νιωθουν την αναγκη να μεταδωσουν τα γονιδια τους υπαρχει ενας επιστημονικος ορος αλλα δεν το θυμαμαι τωρα αυτο το φαινομενο παρατηρειται
και στα ζωα και ειδικα στο πειραμα με τα ποντικια
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”