Γιατι πρηζετε συνεχεια τα παιδια?

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Γιατι πρηζετε συνεχεια τα παιδια?

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 03 Αύγ 2015, 21:15

Το ανοιγω με αφορμη το νημα του Μαντη οπου εγραφε οτι διαφοροι γνωστοι και φιλοι ελεγαν στο παιδι να πει το ενα και το αλλο.

Προσωπικα,σαν παιδι θυμαμαι να νιωθω αβολα ή να εκνευριζομαι με τις μαλακιες των μεγαλων,οπου μου πρηζαν τα @@ μιλωντας μου μωρουδιστικα,ή κανοντας μου τις ιδιες κλισε ερωτησεις του στυλ ''τι ταξη πας?''.

Τα παιδια πχ του δημοτικου δεν ειναι ουτε μωρα ουτε ηλιθια,μπορεις να τους μιλησεις κανονικα και να σε καταλαβουν.Δε θα ανοιξεις μαζι τους σοβαρες συζητησεις (λες και συζητανε σοβαροι οι μεγαλοι,τεσπα),αλλα δε χρειαζεται να τους μιλας λες και εχουν συνδρομο νταουν.

Επισης,εχω παρατηρησει την ταση να τους ριχνουν λιγο 'αθωο' δουλεμα πανω σε αυτα που λενε ή κανουν (πχ να λενε μια λεξη λαθος),χωρις να καταλαβαινουν παλι οτι και αυτο αντιλαμβανονται τα παιδια,απλα ειναι ψαρωμενα και ντρεπονται να σου πουν οτι εισαι μαλακας και τους τα χεις κανει πεπονια.

ΥΓ Αυτο το τοπικ δεν ειναι εναντιον του Μαντη,ουτε συγκεκριμενα ουτε γενικα.
0 .

Άβαταρ μέλους
paralo
Crazy poster
Crazy poster

Re: Γιατι πρηζετε συνεχεια τα παιδια?

Δημοσίευσηαπό paralo » 03 Αύγ 2015, 21:30

2-7 ετών πάντως ειναι απολαυση. Τους ρίχνεις όσο δουλεμα θες και επειδη οι ατακες εκσφεντονίζονται σαν ρουκετες και δεν τις προλαβαίνεις απλώς συνεχιζεις το δουλεμα.
Για τα μεγαλυτερα του δημοτικού εχεις ενα δικιο. Τα υποτιμούν. Νμζ γιατί απλώς τους μπερδευει το μεγεθος. Ειδικα τα αγόρια που δεν αναπτυσσονται οσο τα κορίτσια.
0 .
#ccc

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 03 Αύγ 2015, 22:02

paralo έγραψε:2-7 ετών πάντως ειναι απολαυση. Τους ρίχνεις όσο δουλεμα θες και επειδη οι ατακες εκσφεντονίζονται σαν ρουκετες και δεν τις προλαβαίνεις απλώς συνεχιζεις το δουλεμα.
Για τα μεγαλυτερα του δημοτικού εχεις ενα δικιο. Τα υποτιμούν. Νμζ γιατί απλώς τους μπερδευει το μεγεθος. Ειδικα τα αγόρια που δεν αναπτυσσονται οσο τα κορίτσια.

Ισως επειδη δε μου αρεσουν τα παιδια,ποτε δεν καταλαβα αυτο το ψιλοbullying που τους κανουν οσοι ασχολουνται μαζι τους,επειδη εκαναν αυτο ή ειπαν λαθος εκεινο.
Δλδ οκ λενε και κανουν μαλακιες οι μεγαλοι,δε θα κανουν τα μικρα που δεν εχουν και εμπειριες.Δεν μου κανει εντυπωση δλδ το τι θα κανει ενας μπομπιρας,πως να στο πω.Μπομπιρας ειναι οκ.
0 .

Άβαταρ μέλους
paralo
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό paralo » 03 Αύγ 2015, 22:39

το μπουλινγκ-δυστυχώς- ειναι θεμα ισχυος.
Δεν εχει ηλικία. Ούτε η τάση υποτίμησης του συνομιλητή εχει ηλικία. Ειναι μια "συνηθεια" γενικά.

Το αν αρέσουν σε κάποιον τα παιδιά (συνηθως στου αντρες αρεσουν μόνο τα δικά τους παιδιά -πλην εξαιρεσων) εχει μικρή σημασία. Αμα τους μιλάς και τα ιντριγκάρεις θα γίνεις εσυ ο αγαπημένος τους αυτόματα και δεν θα σε πρήζουν, γτ θα υπακούν εκεί που πρέπει ΑΦΟΥ πρώτα εχουν εκτονωθεί (σωματικά mentally etc)
0 .
#ccc

ΓΑΛΗ
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό ΓΑΛΗ » 04 Αύγ 2015, 12:51

Όσους ανθρώπους γνώρισα, που είχαν καλή επικοινωνία με τα παιδιά, ήταν διαφορετικοί χαρακτήρες με διαφορετικό τρόπο έκφρασης αλλά είχαν ένα κοινό χαρακτηριστικό: δεν χρησιμοποιούσαν υποκοριστικά.
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”