Καλό Πάσχα .

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
Μάντης
Basic poster
Basic poster

Καλό Πάσχα .

Δημοσίευσηαπό Μάντης » 14 Αύγ 2015, 19:01

Γυρνάει η γιαγιά και μας λέει θα σας προσφέρω ένα κομμάτι κέικ μπανάνα που έφτιαξα.
Με το που πάει στην κουζίνα αρχινάει ο 8χρονος εγγονός της.
-Η γιαγιά κέικ θέλει να φτιάξει φανουρόπιτα της βγαίνει .
-Μια φορά που είπε να φτιάξει τούρτα έφτιαξε μια φανουρόπιτα με μερέντα από πάνω.
-Σήμερα σας λεώ εγώ που δοκίμασα έφτιαξε πάλι φανουρόπιτα με μπανάνες μέσα.

Ρε τον μπαγάσα...όμως είχε δίκιο. :LoL:

Καλά να περνάτε.
0 .
Απαγορεύεται η μερική,ή η ολική αναδημοσίευση ,δημοσίευσης μου πέραν του Ελεύθερου Ελληνικού Φόρουμ χωρίς την συγκατάθεση μου με γραπτό μήνυμα.

Άβαταρ μέλους
AZUREUS
Crazy poster
Crazy poster

Re: Καλό Πάσχα .

Δημοσίευσηαπό AZUREUS » 14 Αύγ 2015, 23:05

Μάλλον μας δουλεύεις.
Αναρωτιέμαι μήπως είσαι κανας πράκτορας μυστικών υπηρεσιών που ζεί καθημερινά με τον κίνδυνο του θανάτου, να οδηγείς γρήγορα αυτοκίνητα, να πέφτεις απο αεροπλάνα χωρίς αλεξίπτωτο, να σκοτώνεις εχθρούς κατασκόπους, να πηδάς απο τραίνα που τρέχουν, και να πυροβολείς με μεγάλη άνεση πετυχαίνοντας πάντα το στόχο σου. Και βέβαια μετά το τέλος μιας τέτοιας δύσκολης μέρας κάνεις σεχ με την αντίπαλη σουπερ κατάσκοπο που πριν λίγο είχε προσπαθήσει να σε σκοτώσει.
Τι φανουρόπιτες, γιαγιάδες και ορφανά ποντικάκια που σε κάνουν και βάζεις τα κλάματα μας τσαμπουνας. Δεν μπορεί να είναι αλήθεια όλα αυτά.
0 .
-Ενα κίνημα φασιστικό/ναζιστικό/εθνικιστικό/αυταρχικό/χουντικό/χιτλερικό/αυγοφιδίτικο
-Είμαστε η ΔΕΞΙΑ.

Ελευθερία ή φασισμός.

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Βαλκάνιος Κούρος
Βαλκάνιος Κούρος

Δημοσίευσηαπό ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 14 Αύγ 2015, 23:14

Ρε παιδιά μη βγαίνετε έξω χωρίς καπέλο μεσημεριάτικα.
0 .
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό

Άβαταρ μέλους
ΧιΞιF
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό ΧιΞιF » 14 Αύγ 2015, 23:53

AZUREUS έγραψε:...
Αναρωτιέμαι μήπως είσαι κανας πράκτορας μυστικών υπηρεσιών ...

:LoL: :LoL: :LoL:
0 .
https://s3.postimg.org/kx8bfstpv/Lone_Wolf_and_Cub.jpg

'For assassinations I charge 500 Ryo.'

Άβαταρ μέλους
Μάντης
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Μάντης » 24 Αύγ 2015, 14:23

AZUREUS έγραψε:Μάλλον μας δουλεύεις.
Αναρωτιέμαι μήπως είσαι κανας πράκτορας μυστικών υπηρεσιών που ζεί καθημερινά με τον κίνδυνο του θανάτου, να οδηγείς γρήγορα αυτοκίνητα, να πέφτεις απο αεροπλάνα χωρίς αλεξίπτωτο, να σκοτώνεις εχθρούς κατασκόπους, να πηδάς απο τραίνα που τρέχουν, και να πυροβολείς με μεγάλη άνεση πετυχαίνοντας πάντα το στόχο σου. Και βέβαια μετά το τέλος μιας τέτοιας δύσκολης μέρας κάνεις σεχ με την αντίπαλη σουπερ κατάσκοπο που πριν λίγο είχε προσπαθήσει να σε σκοτώσει.
Τι φανουρόπιτες, γιαγιάδες και ορφανά ποντικάκια που σε κάνουν και βάζεις τα κλάματα μας τσαμπουνας. Δεν μπορεί να είναι αλήθεια όλα αυτά.

Το βρήκες είμαι χαφιές της εφορίας , με ειδικότητα στις γριές στα χωριά , ειδικά αυτές που φτιάχνουν κόλλυβα ,φανουρόπιτες και τα πουλάνε χωρίς απόδειξη.
0 .
Απαγορεύεται η μερική,ή η ολική αναδημοσίευση ,δημοσίευσης μου πέραν του Ελεύθερου Ελληνικού Φόρουμ χωρίς την συγκατάθεση μου με γραπτό μήνυμα.

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”