Το νούμερο 31328. (Ηλία Βενέζη) η ιστορία επαναλαμβάνεται ;

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
Μάντης
Basic poster
Basic poster

Το νούμερο 31328. (Ηλία Βενέζη) η ιστορία επαναλαμβάνεται ;

Δημοσίευσηαπό Μάντης » 11 Σεπ 2015, 09:01

[pdf][/pdf]Θυμάμαι ακόμα τον εαυτό μου στην παιδική ηλικία να ρίχνει πολύ κλάμα με αυτό το βιβλίο.

Εικόνα

Σήμερα που διάβασα την πιο κάτω είδηση αμέσως ήρθε στην σκέψη μου το βιβλίο του Βενέζη.
Αστραπιαία φυσικά πέρασε όλη η ιστορία ξανά από τον νου μου.

Τούρκος στην Τουρκία ισχυρίζεται ότι είναι Ε/κ αγνοούμενος
Σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες, Τούρκος υπήκοος, ο οποίος διαμένει στην Τουρκία ισχυρίζεται ότι έχει ενδείξεις πως ενδέχεται να είναι Ε/κ, που μεταφέρθηκε στην Τουρκία από τα παιδικά του χρόνια και συγκεκριμένα κατά την τουρκική εισβολή στο νησί, το 1974.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ίδιος ήλθε σε επαφή με το κυπριακό ΥΠΕΞ μέσω της Ελλάδας και ότι η Κυπριακή Δημοκρατία βρίσκεται σε συνεχή επαφή μαζί του «και έχει αναπτυχθεί επικοινωνία». Μάλιστα, υπάρχει αλληλογραφία μεταξύ του ιδίου και της Δημοκρατίας.

Ο άντρας εξέφρασε την επιθυμία να υποβληθεί σε τεστ DNΑ ώστε να εξακριβωθεί κατά πόσον επιβεβαιώνονται οι υποψίες του ότι είναι Ε/κ, απηχθής από τον τουρκικό στρατό.

http://www.sigmalive.com/news/local/265 ... MfjkY.dpuf
0 .
Απαγορεύεται η μερική,ή η ολική αναδημοσίευση ,δημοσίευσης μου πέραν του Ελεύθερου Ελληνικού Φόρουμ χωρίς την συγκατάθεση μου με γραπτό μήνυμα.

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”