Παιχνίδια το μυαλού (όνειρα)

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
ΧιΞιF
Basic poster
Basic poster

Παιχνίδια το μυαλού (όνειρα)

Δημοσίευσηαπό ΧιΞιF » 13 Σεπ 2015, 10:58

Τα παρακάτω τα σημείωσα πριν λίγες ώρες. και δεν είναι παρομοίωση, δούλεμα κ.α. Αν θέλετε το πιστεύετε:

Κοιμήθηκα σχεδόν για τρεις ώρες. Κατά την διάρκεια αυτών των ωρών είδα/φαντάστηκα στο όνειρο μου σχεδόν 2 σεσον σειράς: Κανονική πλοκή με χαρακτήρες, διαλόγους κ.ο.κ., τις περισσότερες φορές ήμουν απλός παρατηρητής.

Όλα είχαν να κάνουν με εισβολή δύο εξωγήινων φυλών. Η μια φυλή δεν έμοιαζε με τους ανθρώπους (π.χ. είχαν τέσσερα χέρια, πρόσωπα που δεν είχαν μάτια - δεν ξέρω για γεννητικά όργανα, δεν είχε τσόντα το όνειρο :( ). Εισέβαλε πρώτη και ήθελε να χρησιμοποιήσει τους ανθρώπους με οποιονδήποτε τρόπο για να αυξήσει τα κέρδη της. Δεν είχε ενδοιασμούς, άρπαζε ανθρώπους τους πετσόκοβε για να τους χρησιμοποιήσει όποτε το έκρινε απαραίτητο.

Οι άνθρωποι αναθάρρησαν μόλις ξεκίνησε η εισβολή της δεύτερης γιατί αυτή η φυλή έμοιαζε πολύ με τους ανθρώπους στην όψη! Η πρώτη φυλή προειδοποίησε τους ανθρώπους για το ποιόν και τις συνήθειες της δεύτερης εξωγήινης φυλής. Όπως αποδείχθηκε στην συνέχεια η δεύτερη φυλή ήθελε να χρησιμοποιήσει όλους τους ανθρώπους για τροφή (raw food): κλασικές κινηματογραφικές σκηνές μάσας (βλ. walking dead).

Όπως όλες σε όλες τις σειρές η υπόθεση επικεντρωνόταν σε μια ομάδα (μια μικρή πόλη ανθρώπων σχεδόν γειτονιά). Το μέρος όπου συγκεντρώνονταν οι άνθρωποι, κάτι σαν βάση τους, ήταν μέσα σ' ένα μεγάλο ορθογώνιο κτήριο, σχεδόν τετράγωνο. Το κτήριο είχε μια μικρή είσοδο (σαν πόρτα σπιτιού) μόνο. Η είσοδος είχε ένα φωτάκι από πάνω της, τις περισσότερες φορές κόκκινο, μερικές φορές πράσινο. Για κάποιο λόγο οι δύο εξωγήινες φυλές θεωρούσαν σημαντικό το κτήριο όμως, από ότι θυμάμαι, δεν μπορούσαν να εισέλθουν σε αυτό.

Έμενα σε ένα επαρχιώτικο σπίτι δεκαετίας 60-70 (λίγα τετραγωνικά, ισόγειο + ένας όροφος) που είχε αυλή με πρόσοψη στο δρόμο που βρισκόταν το προαναφερόμενο ορθογώνιο κτήριο. Από εκεί μπορούσα να παρακολουθώ το μεγάλο κτήριο. Μερικές φορές μεταφερόμουν ως θεατής σε άλλες σκηνές. Σε αυτές έπεφτε άγριο κυνήγι σε ανθρώπους. Αυτές λάμβαναν χώρα σε δάση. Οι άνθρωποι ήταν κακομοίρηδες, δεν αντιστέκονταν. Έτρεχαν για να ξεφύγουν οι φιλοτομαριστές.

Δεν είδα το τέλος γιατί ξύπνησα. Θυμάμαι πως ήμουν ταραγμένος, το πρώτο πράγμα που βγήκε από το στόμα μου ήταν βρισιές.

Πλέον αυτά θυμάμαι μόνο. Ήδη ξέχασα τους διαλόγους και όσο περνάει η ώρα ξεχνάω κι άλλα πράγματα.

Τί συμβαίνει; Τί είδα στο όνειρο;
α) Μια μίξη από σειρές που έχω δει + φαντασία μου; (παρακολουθώ δύο σειρές επ. φαντασίας το τελευταίο καιρό)
β) Ο πλανήτης-μπουρδέλο (βλ. κόκκινο φωτάκι στην είσοδο) είναι το ελληνικό κράτος και οι δύο φυλές των εξωγήινων είναι το διεθνές κεφάλαιο και η άλλη "φίλοι" μας (Ρώσοι, ΗΠΑ κ.λπ.);
γ) Έχω καιρό να γαμ...
δ) Όλα τα παραπάνω
ε) κάτι άλλο

Δεν ξέρω αν αρμόζει το παρακάτω, όμως έχει πλάκα:
0 .
https://s3.postimg.org/kx8bfstpv/Lone_Wolf_and_Cub.jpg

'For assassinations I charge 500 Ryo.'

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Re: Παιχνίδια το μυαλού (όνειρα)

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 13 Σεπ 2015, 13:00

Μήπως έβλεπες το Falling Skies?

Εικόνα
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.

Άβαταρ μέλους
ΧιΞιF
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό ΧιΞιF » 13 Σεπ 2015, 18:38

Ναι.

Είχε χαμαιτυπεία αυτή η σειρά (δεν έχω δει ακόμα τη τελευταία σεσον);
0 .

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 13 Σεπ 2015, 18:42

Να περιμένεις αυτή

:enamorado: :enamorado: :enamorado: :enamorado:
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an. :s_cool

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 13 Σεπ 2015, 19:07

ΧιΞιF έγραψε:Ναι.

Είχε χαμαιτυπεία αυτή η σειρά (δεν έχω δει ακόμα τη τελευταία σεσον);

Κάτι είχε φτιάξει ο Pope. Αλλά μπορεί και να τα συμπλήρωσες μόνος σου.
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.

Άβαταρ μέλους
ΧιΞιF
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό ΧιΞιF » 13 Σεπ 2015, 19:46

χαχαχα ναι

τεσ-πα σχεδόν το ξέχασα το όνειρο πλεον. :)
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 15 Σεπ 2015, 10:10

Και γω βλεπω καμια φορα πολυ λεπτομερη ονειρα.Καλα οχι σαν το δικο σου,εγω αν δω κατι θα δω επεισοδιο σειρας,οχι τις 5 σεζον του Game of Thrones :D

Αν ημουν καλλιτεχνης θα χρησιμοποιουσα ονειρα για εμπνευση,κριμα που ειμαι αμπαλος.Μερικα τοπια που χω δει σε ονειρα τα θυμαμαι ακομα παντως.
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”