Σαμαρο - ιστορίες ♪♫♪♫♫

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
Μάντης
Basic poster
Basic poster

Σαμαρο - ιστορίες ♪♫♪♫♫

Δημοσίευσηαπό Μάντης » 02 Οκτ 2015, 14:30

Ένας γλυκύτατος παππούς στην ουρά στην τράπεζα άρχισε να μας λέει μια ιστορία σχετικά με τον Σαμαρά και το όνομα του.

Εγώ ξέρω πώς βγήκε το όνομα των Σαμαράδων από πρώτο χέρι γιατί είμαι συχωριανός τους δεν φτιάχνανε σαμάρια.
Αν φτιάχνανε σαμάρια καλά θα ήτανε.

Ήτανε βλάκες σαν οικογένεια.
Ένας πρόγονος του (Σαμαρά ) ήτανε καβάλα στον δρόμο για το χωριό με την γαϊδούρίτσα του σε οίστρο.
Τότε αυτό το είχανε για μεγάλη βλακεία γιατί η γαϊδούρίτσα σε οίστρο τρέλαινε τους γαϊδάρους των υπολοίπων και ήτανε πολύ επικίνδυνο.
Κανείς δεν έφερνε γαιδουρίτσα σε οίστρο στο χωριό.
Από απέναντι ερχότανε ένα συγχωριανός του με τον γάιδαρο του ο οποίος γάιδαρος φυσικά τρελάθηκε .
Ο γάιδαρος έριξε κάτω τον συγχωριανό του Σαμαρά και προσπαθούσε να καβαλικέψει την γαϊδουρίτσα ο πρόγονος του Σαμαρά φοβήθηκε να μην φάει καμιά αδέσποτη μια και ο γάιδαρος ήτανε ετοιμοπόλεμος και για να γλυτώσει από τον γάιδαρο κρεμάστηκε από το σαμάρι η γαιδουρίτσα που ήτανε σεμνή και δεν γούσταρε <<one street stand >> άρχισε να τρέχει έτσι ο πρόγονος του Σαμαρά μπήκε στο χωριό κρεμάμενος από το σαμάρι της γαϊδούρίτσας και από πίσω να τους κυνηγάει ο γάιδαρος ετοιμοπόλεμος.

Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια παιδιά αλλά η ιστορία του με ταξίδεψε σε άλλη εποχή με άλλα προβλήματα και με έκανε να σκάσω στα γέλια με τους γαιδουρο - έρωτες .

Εικόνα
0 .
Απαγορεύεται η μερική,ή η ολική αναδημοσίευση ,δημοσίευσης μου πέραν του Ελεύθερου Ελληνικού Φόρουμ χωρίς την συγκατάθεση μου με γραπτό μήνυμα.

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Re: Σαμαρο - ιστορίες ♪♫♪♫♫

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 03 Οκτ 2015, 00:46

Δεν αποκλείεται τελικά ο γάιδαρος να τον κανόνισε τον πρόγονο, και να γεννήθηκε αυτό το πράμα που έφτιαξε την ΠΟΛΑΝ.
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.

Άβαταρ μέλους
Μάντης
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Μάντης » 03 Οκτ 2015, 19:57

Βρήκα χαριτωμένη την η ιστορία καθώς επίσης και τα προβλήματα που είχανε εκείνη την εποχή , λίγο είναι να πηγαίνεις με το όχημα σου και να σε παρατήσει στην μέση του δρόμου γιατί ερωτεύτηκε το όχημα στο αντίθετο ρεύμα ;

Τώρα όσον αφορά τους Σαμαράδες δεν με νοιάζει .
0 .
Απαγορεύεται η μερική,ή η ολική αναδημοσίευση ,δημοσίευσης μου πέραν του Ελεύθερου Ελληνικού Φόρουμ χωρίς την συγκατάθεση μου με γραπτό μήνυμα.

Άβαταρ μέλους
ΧιΞιF
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό ΧιΞιF » 05 Οκτ 2015, 00:09

Τέτοια εποχή στα μέσα της δεκαετίας του 90 χλαπάκιαζα κρέπες στην Κηφισίας με φιλική παρέα.

Ήταν ξημερώματα και η Κηφισίας ήταν άδεια στο ύψος του Ψυχικου.

Ξαφνικά σταματά απότομα ένα αμάξι στην Κηφισίας τσιρίζοντας. Ανοίγει η πόρτα, πετάγεται ο Σαμαράς κάνοντας χαρακτηριστικό σήμα με το χέρι στους υπόλοιπους του αμαξιού για να παραμείνουν μέσα σε αυτό.

Έρχεται προς το μέρος μας μόνος του, παραγγέλνει κρέπα. Εγώ σαν καλός Λεβεντικός κεντρώος τότε (είχα αφήσει τις αναρχοβλακείες ήδη) συγκρατούσα το φίλο μου, που ήταν βαμμένος πρασινοφρουρός, για να μην χιμήξει εναντίον του δεξιού ηγέτη του, τότε, νέου κόμματος της ΠΟΛ.ΑΝ.
Ωστόσο δεν μπορούσα να κλείσω το στόμα του Πασοκτζή φίλου μου. Θεώρησα σημαντικότερο να απασχολώ τα χέρια μου με τις κρέπες παρά να λογοκρίνω τα χυδαία λόγια του εναντίον του μελλοντικού πρωθυπουργού.

Τελικά όλα κύλισαν καλώς, δίχως πολλά δράματα.

Τώρα που είμαι άνεργος και δεν μου περισσεύουν ούτε για μισό κιλό φασόλια, αναρωτιέμαι αν έκανα λάθος.
0 .
https://s3.postimg.org/kx8bfstpv/Lone_Wolf_and_Cub.jpg

'For assassinations I charge 500 Ryo.'

Άβαταρ μέλους
ΧιΞιF
Basic poster
Basic poster

Σαμαρο - ιστορίες ♪♫♪♫♫ σε κώμα

Δημοσίευσηαπό ΧιΞιF » 05 Οκτ 2015, 21:43

Εάν δεν ήμουν τόσο λαίμαργος πριν 15-20 χρόνια ο Σαμαράς θα ήταν στο νοσοκομείο σε κώμα και ο Φύσσας (όχι ο πασίγνωστος ποδοσφαιριστής) θα ήταν ζωντανός.

Σύμφωνα με την σημερινή έκδοση της εφημερίδας ΜΑΚΕΛΕΙΟ, ο (φερόμενος ως) δολοφόνος του Φύσσα, ο Ρουπακιάς δεν ήταν μέλος της ΚΝΕ και αργότερα συμπαθών (και μέλος;;;) του κόμματος Χ.Α.

Ήταν στρατολογημένος παρακρατικός, μέλος του κόμματος ΠΟΛ.ΑΝ. και (νεο)πυθαγόρειος (βλ. πεντάλφα).

Εικόνα
0 .
https://s3.postimg.org/kx8bfstpv/Lone_Wolf_and_Cub.jpg

'For assassinations I charge 500 Ryo.'

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 28 Οκτ 2015, 23:35

:o
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”