Προσοχή όσοι αγοράζετε από ebay

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Προσοχή όσοι αγοράζετε από ebay

Δημοσίευσηαπό Adminović » 05 Φεβ 2015, 09:23

Παρήγγειλε on line λάπτοπ και του έστειλαν… φωτογραφία με τον υπολογιστή

Πούλησε τη σανίδα του σερφ για να τον αγοράσει και τώρα κλαίει τα λεφτά του
Ο Paul Barrington, πούλησε την σανίδα του σερφ προκειμένου να αγοράσει ένα λάπτοπ, ως μέσο για να προωθήσει τη καριέρα του ως DJ. Ο 38χρονος αν και παρήγγειλε μέσω eBay, ένα Mac Book της Apple, αυτό που τελικά παρέλαβε από τα ταχυδρομείο ήταν μια… φωτογραφία του υπολογιστή!
«Πούλησα αυτό που μου προσέφερε χαρά για ένα κομμάτι χαρτί», είπε ο Βρετανός στα μίντια της χώρας του. «Είναι η πρώτη φορά που δεν έχω σανίδα του σερφ από τότε που ήμουν δέκα ετών, αλλά ήθελα να αποκτήσω ένα λάπτοπ», συμπλήρωσε.

Ο 38χρονος έλαβε τον φορητό υπολογιστή έπειτα από δημοπρασία στο eBay. «Το πακέτο ήταν ελαφρύ σαν φτερό. Γιατί να μπουν στον κόπο για να στείλουν τη φωτογραφία μέσα σε ένα κουτί; Δεν βγάζει νόημα. Σχεδόν με έπιασαν τα γέλια…», λέει.

:nono:
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Re: Προσοχή όσοι αγοράζετε από ebay

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 05 Φεβ 2015, 09:34

Εδώ εγώ αγόρασα από επίσημο κατάστημα στην Ελλάδα κινητό, συσκευή και ήταν αντιγραφή με την πολωνική γλώσσα στην αρχή όταν το πρωτοάνοιξα. Έχουν γεμίσει όλα τα καταστήματα με ρέπλικα και τα πουλάνε στον κόσμο. :nono:
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an. :s_cool

Άβαταρ μέλους
Lord Snow
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Lord Snow » 16 Φεβ 2015, 13:10

:s_rofl
0 .

Άβαταρ μέλους
Diego
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Diego » 16 Φεβ 2015, 18:15

Admin έγραψε:
Παρήγγειλε on line λάπτοπ και του έστειλαν… φωτογραφία με τον υπολογιστή

Πούλησε τη σανίδα του σερφ για να τον αγοράσει και τώρα κλαίει τα λεφτά του
Ο Paul Barrington, πούλησε την σανίδα του σερφ προκειμένου να αγοράσει ένα λάπτοπ, ως μέσο για να προωθήσει τη καριέρα του ως DJ. Ο 38χρονος αν και παρήγγειλε μέσω eBay, ένα Mac Book της Apple, αυτό που τελικά παρέλαβε από τα ταχυδρομείο ήταν μια… φωτογραφία του υπολογιστή!
«Πούλησα αυτό που μου προσέφερε χαρά για ένα κομμάτι χαρτί», είπε ο Βρετανός στα μίντια της χώρας του. «Είναι η πρώτη φορά που δεν έχω σανίδα του σερφ από τότε που ήμουν δέκα ετών, αλλά ήθελα να αποκτήσω ένα λάπτοπ», συμπλήρωσε.

Ο 38χρονος έλαβε τον φορητό υπολογιστή έπειτα από δημοπρασία στο eBay. «Το πακέτο ήταν ελαφρύ σαν φτερό. Γιατί να μπουν στον κόπο για να στείλουν τη φωτογραφία μέσα σε ένα κουτί; Δεν βγάζει νόημα. Σχεδόν με έπιασαν τα γέλια…», λέει.

:nono:

Είναι συχνά φαινόμενα τέτοια στο ebay.Δυστυχώς αυτά τα ζητήματα κρατάνε πίσω το e-commerce.
0 .
Αποχώρηση από το peg, δραχμή συνδεδεμένη με το χρυσό, άγριες ιδιωτικοποιήσεις,μικρό δημόσιο και εταιρική φορολογία κάτω του 14% με υψηλό κατώτατο.Οχι στον ευρωκομμουνισμό,στους ΔΕΚΟτζήδες των 3500 ευρω και τα υπερτιμολογημένα δημόσια έργα σε ευρώ.

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”