Τωρα που το λες με πιανουν κατι ταχυκαρδιες την τελευταια διετια

Λαχουρένιος έγραψε:Το χειμωνα μου αρεσει να κουκουλωνομαι κατω απο τα σκεπασματα και με το χαρντ κοπι θα πρεπει να εχω τα χερια απ'εξω για να το κραταω και να αλλαζω σελιδες
Λαχουρένιος έγραψε:Επισης αμα νυσταζω δεν μπορω να διαβασω ευκολα σε βιβλιο, ενω το φως απο την οθονη του λαπτοπ με κραταει ξυπνιο αρκετη ωρα ακομα

Λαχουρένιος έγραψε:Βρε, λες?
Τωρα που το λες με πιανουν κατι ταχυκαρδιες την τελευταια διετια

Freisinniger έγραψε:Κοίταξε με την λογική κιόλας, βάζεις το Λαπτοπ πάνω στην καρδιά ας πούμε, είναι μια θερμαντική πηγή η οποία ζεσταίνει μόνο ένα σημείο, σε αυτές τις περιπτώσεις πήζει το αίμα, κάνε μια γενική εξέταση να έχεις μια εμπεριστατωμένη άποψη, το να σε οδηγήσει αργότερα σε καρδιακά προβλήματα θα χτυπάς το κεφάλι σου, επίσης κόψε τους φραπέδες σε πιάνει ταχυκαρδία και αν θες να επανέλθεις πάλι στα καλά σου, πήγαινε για τρέξιμο 2 με 3 φορές την εβδομάδα, χαλαρά όμως 5 χιλιόμετρα την φορά, θα με θυμηθείς.

Λαχουρένιος έγραψε:Freisinniger έγραψε:Κοίταξε με την λογική κιόλας, βάζεις το Λαπτοπ πάνω στην καρδιά ας πούμε, είναι μια θερμαντική πηγή η οποία ζεσταίνει μόνο ένα σημείο, σε αυτές τις περιπτώσεις πήζει το αίμα, κάνε μια γενική εξέταση να έχεις μια εμπεριστατωμένη άποψη, το να σε οδηγήσει αργότερα σε καρδιακά προβλήματα θα χτυπάς το κεφάλι σου, επίσης κόψε τους φραπέδες σε πιάνει ταχυκαρδία και αν θες να επανέλθεις πάλι στα καλά σου, πήγαινε για τρέξιμο 2 με 3 φορές την εβδομάδα, χαλαρά όμως 5 χιλιόμετρα την φορά, θα με θυμηθείς.
Δεν πινω φραπε, πινω ενα γαλλικο καθε πρωι για την δουλεια και τα Σαββατα πινω 2-3 για να ξενυχτησω
Αλλα με πειραζει πολυ ο καφες δηλαδη χτυπαει η καρδια μου λες και εχω πιει εσπρεσο οχι γαλλικο

Λαχουρένιος έγραψε:Αλλα με πειραζει πολυ ο καφες δηλαδη χτυπαει η καρδια μου λες και εχω πιει εσπρεσο οχι γαλλικο

vallon έγραψε:τώρα μόλις γύρισα από δυο γυράκια στο άλσος με 8 βαθμούς C
ήταν τέλεια...!!!!