Μεσημεριανό Κουκους

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Μεσημεριανό Κουκους

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 14 Ιαν 2018, 14:02

Βρε, λες?

Τωρα που το λες με πιανουν κατι ταχυκαρδιες την τελευταια διετια :o
0 .

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Re: Ποιο είναι το καλύτερο επιστημονικό περιοδικό;

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 14 Ιαν 2018, 14:05

Λαχουρένιος έγραψε:Το χειμωνα μου αρεσει να κουκουλωνομαι κατω απο τα σκεπασματα και με το χαρντ κοπι θα πρεπει να εχω τα χερια απ'εξω για να το κραταω και να αλλαζω σελιδες

Αυτά είναι 2nd world problems, στον 1st απλά ανάβεις το καλοριφέρ.

Λαχουρένιος έγραψε:Επισης αμα νυσταζω δεν μπορω να διαβασω ευκολα σε βιβλιο, ενω το φως απο την οθονη του λαπτοπ με κραταει ξυπνιο αρκετη ωρα ακομα

Πονάνε τα μάτια σου όμως.
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 14 Ιαν 2018, 14:08

Λαχουρένιος έγραψε:Βρε, λες?

Τωρα που το λες με πιανουν κατι ταχυκαρδιες την τελευταια διετια :o

Πήγαινε να κάνεις ένα τέστ κόπωσης μαζί με ηλεκτροκαρδιογράφημα. Κάνε και κανένα αίμα, και κανένα ούρο. Δεν είναι κακό να έχεις μια γενική εικόνα της υγείας σου.
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 14 Ιαν 2018, 14:16

Κοίταξε με την λογική κιόλας, βάζεις το Λαπτοπ πάνω στην καρδιά ας πούμε, είναι μια θερμαντική πηγή η οποία ζεσταίνει μόνο ένα σημείο, σε αυτές τις περιπτώσεις πήζει το αίμα, κάνε μια γενική εξέταση να έχεις μια εμπεριστατωμένη άποψη, το να σε οδηγήσει αργότερα σε καρδιακά προβλήματα θα χτυπάς το κεφάλι σου, επίσης κόψε τους φραπέδες σε πιάνει ταχυκαρδία και αν θες να επανέλθεις πάλι στα καλά σου, πήγαινε για τρέξιμο 2 με 3 φορές την εβδομάδα, χαλαρά όμως 5 χιλιόμετρα την φορά, θα με θυμηθείς.
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an. :s_cool

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 14 Ιαν 2018, 14:22

Freisinniger έγραψε:Κοίταξε με την λογική κιόλας, βάζεις το Λαπτοπ πάνω στην καρδιά ας πούμε, είναι μια θερμαντική πηγή η οποία ζεσταίνει μόνο ένα σημείο, σε αυτές τις περιπτώσεις πήζει το αίμα, κάνε μια γενική εξέταση να έχεις μια εμπεριστατωμένη άποψη, το να σε οδηγήσει αργότερα σε καρδιακά προβλήματα θα χτυπάς το κεφάλι σου, επίσης κόψε τους φραπέδες σε πιάνει ταχυκαρδία και αν θες να επανέλθεις πάλι στα καλά σου, πήγαινε για τρέξιμο 2 με 3 φορές την εβδομάδα, χαλαρά όμως 5 χιλιόμετρα την φορά, θα με θυμηθείς.

Δεν πινω φραπε, πινω ενα γαλλικο καθε πρωι για την δουλεια και τα Σαββατα πινω 2-3 για να ξενυχτησω

Αλλα με πειραζει πολυ ο καφες δηλαδη χτυπαει η καρδια μου λες και εχω πιει εσπρεσο οχι γαλλικο
0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 14 Ιαν 2018, 14:23

τώρα μόλις γύρισα από δυο γυράκια στο άλσος με 8 βαθμούς C
ήταν τέλεια...!!!!
1 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 14 Ιαν 2018, 14:29

Λαχουρένιος έγραψε:
Freisinniger έγραψε:Κοίταξε με την λογική κιόλας, βάζεις το Λαπτοπ πάνω στην καρδιά ας πούμε, είναι μια θερμαντική πηγή η οποία ζεσταίνει μόνο ένα σημείο, σε αυτές τις περιπτώσεις πήζει το αίμα, κάνε μια γενική εξέταση να έχεις μια εμπεριστατωμένη άποψη, το να σε οδηγήσει αργότερα σε καρδιακά προβλήματα θα χτυπάς το κεφάλι σου, επίσης κόψε τους φραπέδες σε πιάνει ταχυκαρδία και αν θες να επανέλθεις πάλι στα καλά σου, πήγαινε για τρέξιμο 2 με 3 φορές την εβδομάδα, χαλαρά όμως 5 χιλιόμετρα την φορά, θα με θυμηθείς.

Δεν πινω φραπε, πινω ενα γαλλικο καθε πρωι για την δουλεια και τα Σαββατα πινω 2-3 για να ξενυχτησω

Αλλα με πειραζει πολυ ο καφες δηλαδη χτυπαει η καρδια μου λες και εχω πιει εσπρεσο οχι γαλλικο

Ok αυτός δεν επηρεάζει και τόσο, τουλάχιστον αν τον φτιάχνεις στο σπίτι, γιατί αν τον αγοράζεις τον φτιάχνουν μπόμπα, αν έχεις συνεχώς αυτές τις ταχυκαρδίες πήγαινε κάνε το τσεκ απ για την καρδιά, όπως κάνω και εγώ σχεδόν κάθε χρόνο.

Πχ από τότε που ήρθα Γερμανία είχα προβλήματα ύπνου και δηλαδή πήγαινα στις 12 για ύπνο και με έπαιρνε ο ύπνος στις 4 τα χαράματα. Η αιτία βρέθηκε και λύθηκε το πρόβλημα.
0 .

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 14 Ιαν 2018, 14:31

Λαχουρένιος έγραψε:Αλλα με πειραζει πολυ ο καφες δηλαδη χτυπαει η καρδια μου λες και εχω πιει εσπρεσο οχι γαλλικο

Πήγαινε να κάνεις ένα τσεκάπ να ξέρεις σε τι γενική κατάσταση βρίσκεσαι. Μην λυπάσαι τα 200 ευρώ. Συνήθως τα προβλήματα αρχίζουν εκεί γύρω στα 30 χωρίς να εκδηλώνονται με σοβαρά συμπτώματα, αν αρχίσεις και έχεις σοβαρά συμπτώματα, είναι αργά.
0 .

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 14 Ιαν 2018, 14:34

Βάλλον και Μαίτρ έχουν δίκιο, καλό είναι να κάνεις και λίγη αερόβια άσκηση, ή τρέξιμο η σεξ.
0 .

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 14 Ιαν 2018, 14:38

vallon έγραψε:τώρα μόλις γύρισα από δυο γυράκια στο άλσος με 8 βαθμούς C
ήταν τέλεια...!!!!

Εγώ θα πάω σε κάνα 2ωρο, 7 χιλιόμετρα :D
0 .