πραγματικα αναρωτιεμαι
η αναλογια αντρων γυναικων στην Ελλαδα ειναι περιπου 1:1
ε λοιπον,οπου παω η αναλογια ειναι 5:1,στην καλυτερη
δλδ εκτος του χωρου εργασιας,που πανε οι γκομενες;
το μονο μερος που τις βρισκεις μιλιουνια ειναι στους δρομους εξω απο τα καταστηματα
περα απο αυτο ομως που;
στα καφε ολο αντρες
στα μπαρ παντα οι περισσοτεροι ειναι αντρες
στα κλαμπζ επισης
στα γυμναστηρια με αεροβικα τμηματα μου ειπαν οτι παιζει φαση
εσεις τι λετε;
υγ ως γκομενες εννοω τα μανουλια οχι τις σαπιες χοντοκωλες
που πανε οι γκομενες;
-
Nito
- Rookie poster

Re: που πανε οι γκομενες;
Οι χωροι που κυριαρχει το ανδρικο στοιχειο ειναι αστα να πανε (φυλακες, γηπεδα, στρατος, πολυτεχνεια). Απο κει και περα σπασε λιγο καρπο για να εισχωρησεις σε λημερια με γκομινες.
0 .
-
Πηγαδισιος
- Rookie poster

-
Nito
- Rookie poster

-
Πηγαδισιος
- Rookie poster

Nito έγραψε:Οι διαδικτυακες περσονες δεν εχουν φυλο.
αν ηξερες τη μπαλιτσα που ξερω εγω θα τις ειχες συναντησει απο κοντα και θα βλεπες οτι εχουν
και δε θα εντυπωσιαζωσουν
asevastos έγραψε:μηπως σε αποφευγουν;
οχι
θελεις να πεις οτι ο αρχικος μου ισχυρισμος ειναι λαθος;
0 .
-
Ελληγεννής
- Rookie poster

Δεν ξέρω πού συχνάζεις, αλλά στα καφέ της περιοχής μου η αναλογία είναι 50-50 ή και πιο πολλές γυναίκες, εκτός από τα μαγαζιά που παίζουν αγώνες, όταν παίζουν αγώνες.
Στα φόρα συχνάζουν κυρίως άντρες, αν και η αναλογία μάλλον είναι πιο κοντά στο 35-65. Στο FB όμως η αναλογία είναι ανάποδη και ίσως μεγαλύτερη υπέρ των γυναικών.
Στα φόρα συχνάζουν κυρίως άντρες, αν και η αναλογία μάλλον είναι πιο κοντά στο 35-65. Στο FB όμως η αναλογία είναι ανάποδη και ίσως μεγαλύτερη υπέρ των γυναικών.
0 .
-
Adminović
- Sloboda Narodu

Φατσομπούκι και ίνστα.
Όλη μέρα με αυτά ασχολούνται.
Όλη μέρα με αυτά ασχολούνται.
1 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.

-
Διάδοχος
- Danchō

Nito έγραψε:Οι χωροι που κυριαρχει το ανδρικο στοιχειο ειναι αστα να πανε (φυλακες, γηπεδα, στρατος, πολυτεχνεια). Απο κει και περα σπασε λιγο καρπο για να εισχωρησεις σε λημερια με γκομινες.
.gif)
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»
«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»
«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»
-
Αγις
- Rookie poster

H μόνη αναλογία που μετράει είναι πόσες στις εκατό είναι από μέτριες και πάνω .
Εν Ελλάδι το ποσοστό είναι κάπου στο 8 - 10 % και το αποτέλεσμα να αναρωτιόμαστε που πάνε αι γκόμεναι..
Εν Ελλάδι το ποσοστό είναι κάπου στο 8 - 10 % και το αποτέλεσμα να αναρωτιόμαστε που πάνε αι γκόμεναι..
0 .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ