Αποτέλεσμα dna Marshal Adminović

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Αποτέλεσμα dna Marshal Adminović

Δημοσίευσηαπό Adminović » 31 Δεκ 2018, 05:49

Έκανα το ίδιο τεστ που είχε κάνει κι ο βλαχοβαλκάνιος κούρος ΣΕ (από την 23andme). :D

99.1% Ευρωπαίος και 0.9% Ινδός, δηλαδή 100% Ινδοευρωπαίος... :s_cool

Το dna μου είναι κυρίως από Ελλάδα, Βουλγαρία, Σερβία, Κροατία. Έχω συγγενείς, από πέμπτα ξαδέρφια και άνω, σε Βουλγαρία, Σερβία, Μακεδονία, Βοσνία, Κροατία και Ρουμανία.
Έχω 5% περίπου ιταλικό dna :o και κάτι μακρινούς συγγενείς στο Μιλάνο, το Ούντινε και κάτι περιοχές της Αυστρίας και της Γερμανίας, για τους οποίους δεν είχα την παραμικρή ιδέα.. :o
Περίπου 4% dna από ανατολική Ευρώπη και μου βγάζει κάτι πολύ μακρινούς συγγενείς σε Μόσχα, Μπρατισλάβα, Κρακοβία.. :enamorado: :enamorado: :enamorado:

Y (πατρική) απλοομάδα μου βγάζει το R-M417 (R1a1a1), το οποίο εντοπίζεται κυρίως σε σλάβικες χώρες. :D
Μιτοχονδριακή (μητρική) απλοομάδα μου βγάζει την U4a1, η οποία υπάρχει κυρίως στις χώρες της βαλτικής.. :o

dna.jpg
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
L'ami du peuple
Extreme poster
Extreme poster

Re: Αποτέλεσμα dna Marshal Adminović

Δημοσίευσηαπό L'ami du peuple » 31 Δεκ 2018, 09:25

Πως /που/ποσο γινεται ;
0 .
΄ Συνεχίζω να κάνω το χρέος μου, γιατί πιστεύω πως αυτό το οποίο μας περιμένει, είναι το σύμπαν ολόκληρο, μπροστά στην σκόνη του χτες ΄΄ !!!

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 31 Δεκ 2018, 10:06

Βαλκανιος κουρος :fico:
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 31 Δεκ 2018, 10:09

L'ami du peuple έγραψε:Πως /που/ποσο γινεται ;

Στο σάιτ της 23andme μπαίνεις και παραγγέλνεις το τεστ. Θες κάπου 90τοσα ευρώ, εκτός αν πετύχεις προσφορά που μπορεί να είναι 20-30 ευρώ λιγότερα.

Σου στέλνουν ένα κουτάκι με ένα δοχείο και οδηγίες. Ακολουθείς πιστά τις οδηγίες και μαζεύεις σάλιο στο δοχείο. Μετά το κλείνεις, το σφραγιζεις και το πας ταχυδρομείο (το τέλος είναι προπληρωμενο). Μετά από 1-2 εβδομάδες φτάνει στα εργαστήρια τους στο Αμέρικα (έχεις διαρκή ενημέρωση στο σάιτ για την πορεία) και μετά αρχίζει η ανάλυση του δείγματος. Εμένα πήρε κάπου ένα μήνα.

Μπορείς να δώσεις 100 ευρώ επιπλέον για ανάλυση του DNA σου για πιθανά γονίδια που σχετίζονται με διάφορες ασθένειες (πχ Πάρκινσον, Αλτσχάιμερ κλπ) ή απλά κατεβάζεις το αρχείο με το γενετικό σου αποτύπωμα και μετά πας και το αναλύεις αλλού για ασθένειες κλπ.
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 31 Δεκ 2018, 10:19

Λαχουρένιος έγραψε:Βαλκανιος κουρος :fico:

Γω δεν έχω 99% δνα από Βαλκάνια, όπως ο Σατανικ. Κι από ό,τι θυμάμαι εκείνος είχε κυρίως Ελλάδα με κάτι ψιλά από Ρουμανία και Αλβανία. :fico:
0 .

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 31 Δεκ 2018, 11:57

Αλμπανο βγηκε του Σατανικ απ'ο τι θυμαμαι :yesyes:
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 31 Δεκ 2018, 12:07

Aυτο ηταν του ΣΕ :D

Εικόνα
0 .

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 31 Δεκ 2018, 12:24

Adminović έγραψε:
Y (πατρική) απλοομάδα μου βγάζει το R-M417 (R1a1a1), το οποίο εντοπίζεται κυρίως σε σλάβικες χώρες. :D
Μιτοχονδριακή (μητρική) απλοομάδα μου βγάζει την U4a1, η οποία υπάρχει κυρίως στις χώρες της βαλτικής.. :o

Γιατι σε εκπλήσσει αυτο; Λογικο ενας βορειο ευρωπαιος να εχει βαλτικες ριζες μαζι με τις σλαβικες https://el.m.wikipedia.org/wiki/Βαλτοσλαβικές_γλώσσες
1 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Οργισμένος » 31 Δεκ 2018, 13:40

Adminović έγραψε:Έκανα το ίδιο τεστ που είχε κάνει κι ο βλαχοβαλκάνιος κούρος ΣΕ (από την 23andme). :D

Το dna μου είναι κυρίως από Ελλάδα, Βουλγαρία, Σερβία, Κροατία. Έχω συγγενείς, από πέμπτα ξαδέρφια και άνω, σε Βουλγαρία, Σερβία, Μακεδονία, Βοσνία, Κροατία και Ρουμανία.
Έχω 5% περίπου ιταλικό dna :o και κάτι μακρινούς συγγενείς στο Μιλάνο, το Ούντινε και κάτι περιοχές της Αυστρίας και της Γερμανίας, για τους οποίους δεν είχα την παραμικρή ιδέα.. :o
Περίπου 4% dna από ανατολική Ευρώπη και μου βγάζει κάτι πολύ μακρινούς συγγενείς σε Μόσχα, Μπρατισλάβα, Κρακοβία.. :enamorado: :enamorado: :enamorado:

dna.jpg

καποια στιγμη αυτοθα το καμω, για λογους περιεργιας αλλα και υγειας. Ειναι αξιοπιστο;;;
0 .
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Οργισμένος » 31 Δεκ 2018, 13:51

Adminović έγραψε:Έκανα το ίδιο τεστ που είχε κάνει κι ο βλαχοβαλκάνιος κούρος ΣΕ (από την 23andme). :D

dna.jpg

Ποσοστιαιος διαχωρισμος μεταξυ ελλαδας βουλγαριας σερβιας κροατιας υφισταται;
0 .
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”