Πάμε δυνατά για Ταϋγετάδικο

Μπορώ να ξέρω τον λόγο ; 

Τλαξκαλτέκος έγραψε:Συγνώμη , σβήστηκε το σχόλιό μου ή μου φαίνεται ;Μπορώ να ξέρω τον λόγο ;

Adminović έγραψε:Τλαξκαλτέκος έγραψε:Συγνώμη , σβήστηκε το σχόλιό μου ή μου φαίνεται ;Μπορώ να ξέρω τον λόγο ;
Για να μην τα λέμε 100 φορές: viewtopic.php?f=20&t=11438#p279071

Τλαξκαλτέκος έγραψε:Adminović έγραψε:
Για να μην τα λέμε 100 φορές: viewtopic.php?f=20&t=11438#p279071
Μα το σχόλιο και ο σύνδεσμος περιείχε τον συγγραφέα ( Χανδρινός ) , το έργο του ( Διπλωματική του εργασία που έγινε βιβλίο - υπάρχει ελεύθερη στον πανεπιστημιακό διαδικτυακό τόπο όπως όλες οι προπτυχιακές διπλωματικές εργασίες , οι μεταπτυχιακές και τα διδακτορικά ) , την σελίδα και το απόσπασμα .

Adminović έγραψε:Τλαξκαλτέκος έγραψε:Μα το σχόλιο και ο σύνδεσμος περιείχε τον συγγραφέα ( Χανδρινός ) , το έργο του ( Διπλωματική του εργασία που έγινε βιβλίο - υπάρχει ελεύθερη στον πανεπιστημιακό διαδικτυακό τόπο όπως όλες οι προπτυχιακές διπλωματικές εργασίες , οι μεταπτυχιακές και τα διδακτορικά ) , την σελίδα και το απόσπασμα .
Λινκ της εργασίας τότε.
Το «ιστορία κατοχής μπλογκσποτ» δεν φαντάζομαι να αξιώνεις να το θεωρήσουμε ως αξιόπιστη πηγή.
Βάλε ένα λινκ στην εργασία και να το δεχτώ.

Adminović έγραψε:Τλαξκαλτέκος έγραψε:Μα το σχόλιο και ο σύνδεσμος περιείχε τον συγγραφέα ( Χανδρινός ) , το έργο του ( Διπλωματική του εργασία που έγινε βιβλίο - υπάρχει ελεύθερη στον πανεπιστημιακό διαδικτυακό τόπο όπως όλες οι προπτυχιακές διπλωματικές εργασίες , οι μεταπτυχιακές και τα διδακτορικά ) , την σελίδα και το απόσπασμα .
Λινκ της εργασίας τότε.
Το «ιστορία κατοχής μπλογκσποτ» δεν φαντάζομαι να αξιώνεις να το θεωρήσουμε ως αξιόπιστη πηγή.
Βάλε ένα λινκ στην εργασία και να το δεχτώ.

Τλαξκαλτέκος έγραψε:edit
Από πότε για να παραπέμψω σε ένα μπλογκ θα πρέπει να πάρω έγκριση περί αξιοπιστίας του μπλογκ ; Εσύ το γνωρίζεις αυτό το μπλογκ και γνωρίζεις πως είναι αναξιόπιστο στα ιστορικά ζητήματα ; Όταν μας είχες ποστάρει χόακα με την σλαβική καταγωγή του Ιουστινανού από τον περασμένο αιώνα ποιανού την έγκριση πήρες ;