Οργισμένος έγραψε:Τλαξκαλτέκος έγραψε:Πού έγιναν όλα αυτά ;Ρε έχω διαβάσει και την Εκδοτική Αθηνών και έχω και την ΔΟΜΗ που τα έγραψε το 2003. Το πλέον πρόσφατο . Θα με τρελάνιιιιιιιιιιιιιείς ; ; ; Στο κεφάλαιο Προέλληνες Ινδοευρωπαϊκής καταγωγής λέει πως λίγοι γλωσσολόγοι πίστευαν πως εκτός απ' τους Προέλληνες Προϊνδοευρωπαίους ( Μεσογειακούς ) υπήρχαν και Προέλληνες Ινδοευρωπαίοι. Ένας από αυτούς διατύπωσε την θεωρία πως τα "Πελ - " και "-ασγ-" προέρχονται από ινδοευρωπαϊκές ρίζες που σχετίζονται με την βλάστηση και τον κλάδο. Η άποψή του δεν έγινε δεκτή γιατί δεν προσκόμισε άλλο αποδεικτικό στοιχείο. Έρχεται όμως ο Σακελλαρίου και προσθέτει τα στοιχεία των πηγών : 1) αρκαδικός μύθος - βλάστηση από την γη - τροφή με σιτηρά - Πελασγός και 2) θεσσαλικός μύθος - τροφή με βελανίδια - Πελασγός. Και λέει πως προκύπτει ( σου παραθέτω ακριβώς ) : 1) Πελασγός , θεός της βλάστησης 2) θεός της βλάστησης Πελασγός που μπορεί να σημαίνει το όνομα φυόμενος κλάδος 3) Πελασγοί = αυτοί που λάτρευαν τον Πελασγό 4) Έτσι επιβεβαιώνεται η υπόθεση ότι στοιχεία "Πελ - " και "-ασγ-" ανάγονται σε ινδοευρωπαϊκές ρίζες και , κατά συνέπεια οι Πελασοί μιλούσαν μία ινδοευρωπαίκή γλώσσα.
Αμάν πια ! Με σκάσατε ! Έλεος ! Νισάφι !
Και αρα;
Τι και άρα ; Αυτό είναι το συμπέρασμα.

Ρε έχω διαβάσει και την Εκδοτική Αθηνών και έχω και την ΔΟΜΗ που τα έγραψε το 2003. Το πλέον πρόσφατο . Θα με τρελάνιιιιιιιιιιιιιείς ; ; ; Στο κεφάλαιο Προέλληνες Ινδοευρωπαϊκής καταγωγής λέει πως λίγοι γλωσσολόγοι πίστευαν πως εκτός απ' τους Προέλληνες Προϊνδοευρωπαίους ( Μεσογειακούς ) υπήρχαν και Προέλληνες Ινδοευρωπαίοι. Ένας από αυτούς διατύπωσε την θεωρία πως τα "Πελ - " και "-ασγ-" προέρχονται από ινδοευρωπαϊκές ρίζες που σχετίζονται με την βλάστηση και τον κλάδο. Η άποψή του δεν έγινε δεκτή γιατί δεν προσκόμισε άλλο αποδεικτικό στοιχείο. Έρχεται όμως ο Σακελλαρίου και προσθέτει τα στοιχεία των πηγών : 1) αρκαδικός μύθος - βλάστηση από την γη - τροφή με σιτηρά - Πελασγός και 2) θεσσαλικός μύθος - τροφή με βελανίδια - Πελασγός. Και λέει πως προκύπτει ( σου παραθέτω ακριβώς ) : 1) Πελασγός , θεός της βλάστησης 2) θεός της βλάστησης Πελασγός που μπορεί να σημαίνει το όνομα φυόμενος κλάδος 3) Πελασγοί = αυτοί που λάτρευαν τον Πελασγό 4)
)