Ραν ταν πλαν έγραψε:. Ο Ζαχαριάδης υπήρξε ο συνεπέστερος και άριστος γνώστης, σε παγκόσμιο επίπεδο, της μεθοδολογίας της λενινιστικής θεωρίας της επανάστασης.
Υπήρξε θύμα της οπορτουνιστικής τάσης που επικράτησε στο παγκόσμιο κομμουνιστικό κίνημα, μετά το θάνατο του Μέγα Στάλιν και της αποκαθήλωσης του μεγαλείου του, στο 20ο συνέδριο του ΚΚΣΕ.
Σε παραπέμπω στο φύλλο των new York Times, που όπως φαίνεται δεν σας μοιράζουν στο "Σπίτι του Λαού" στον Περισσό.

Ομόφωνα, όπως άλλωστε φαινόταν από τα ρυθμικά χειροκροτήματα στην Κεντρική Επιτροπή του Κομμουνιστικού Κόμματος Σοβιετικής Ένωσης, οι σύντροφοι στον Περισσό θα κρίνουν ως δειλούς και μειδοδότες τους Τολιάτι (Ιταλία) και Τορέζ (Γαλλία) ενώ ο εκλεκτός τους, ο ανοιχτόμυαλος, ο Ζαχαριάδης θα άλλαζε τον ρουν της Ιστορίας, αλλά δυστυχώς τον έφαγαν οι κακοί φίλοι του πολλά χρόνια μετά τον εμφύλιο στην ΕΣΣΔ.
Σίγουρα για τις ωραίες και ομόφωνες σκέψεις σας, θα κυκλοφορεί λίστα, διαθέσιμων κομμουνιστών για Συντονιστές σε διάφορα φόρουμς, διαφορετικά δεν μπορώ να εξηγήσω πως στο παλιό φόρουμ, ένας ακριβώς φωτοτυπία σαν και εσένα είχε επιλεγεί για καθήκοντα συντονιστού. Αν είσαστε μόνο 5% σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, πως σαν βρίσκουμε κάτω από όποια πέτρα και αν σηκώσουμε;
Ραν ταν πλαν έγραψε:.... σήμερα δε θα είχατε μούτρα να βγείτε ούτε στις πρωινές εκπομπές του σκάι με τους ''δημοσιογράφους'' του να σας κάνουν αβάντα εξαίροντας τον διαχρονικό πατριωτικό ρόλο της παράταξης σας. ...
Εγώ έχω καθημερινό διαδικτυακό μπριτζ και θεωρητικά Μουσικής, δεν έχω χρόνο να επαναλαμβάνω αυτά που σου έχω πει. Να τα διαβάζεις λοιπόν, να τα εμπεδώσεις.
NikosVy έγραψε:Αρίστος έγραψε:Εσεις κυβερνατε τωρα, οχι οι απριλιανοι.
Εσείς κυβερνήσατε.
Εγώ είμαι απλά επιβάτης ενός φέρρυ μπόουτ που εμπνέει περισσότερη εμπιστοσύνη για το ταξείδι, ότι θα με φτάσει με ασφάλεια στον προορισμό και δεν θα με στείλει στον πάτο της Αδριατικής. Αποβιβαζόμενος θα το εγκαταλείψω όπως ένα φέρρυ μπόουτ.
Εσείς μένετε μέσα στο τέλος της διαδρομής του δικού σας και σας έχουν αναθέσει να το σφουγγαρίζετε.