Να πω για να μην έχω κάποιο πρόβλημα ότι το "βοθρομπλγογκ" δεν είναι δική μου παρέμβαση , αλλά του Admin.

.gif)

Τλαξκαλτέκος έγραψε:Adminović έγραψε:
Με πετυχαίνεις σε χαλαρή φάση, οπότε αποφάσισα να σβήσω το λινκ προς το μπλογκ με τις δημόσιες προτροπές σε βία και να το επαναφέρω.
Κι άλλη φορά να έχεις υπόψιν ότι δεν επιτρέπονται λινκ προς μπλογκ που προτρέπουν δημόσια σε βιαιοπραγίες και ότι θα πρέπει να βάζεις κάποιο λινκ προς αξιόπιστες πηγές.
Ωραία ! Δεν έχω καταλάβει ακόμη σε ποιο σημείο προτρέπει σε βία. Έχεις βρει συγκεκριμένο άρθρο ; Η αλήθεια είναι ότι πολιτικά ή ιδεολογικά άρθρα του σάιτ αποφεύγω να διαβάζω. Ομοίως κάποια ελλημπανικά ( αντιινδοευρωπαϊκά κ.λπ. ) στα οποία ο μπλόγγερ έχει τεράστια άγνοια και βασίζεται σε ελλαδεμπόρους .
Όπως είπα το σάιτ είναι αξιόπιστο ( έχει και λαθάκια , π.χ. είχε κάνει μία μαλακία με ένα θύμα του Ολοκαυτώματος ) σε αυτό που δηλώνει ο τίτλος του : "Ιστορία της Κατοχής". Ο ίδιος ο αριστερός Χανδρινός το διάβαζε ( τουλάχιστον όσο το σάιτ ήταν καθαρά ιστορικό, όπως εγώ δηλαδή ).Προέλλην έγραψε:Μπα, αν ήταν θα έβαζε και ο ταϋγλέντης, αλλά κάπου εκεί θα έβλεπε ο αναγνώστης ότι ο Χανδρινός είναι ένας ακαδημαϊκός που δίνει διαλέξεις σε ημερίδες του ΣΕΚ για τον μαρξιστικό χαρακτήρα της Εθνικής Αντίστασης
και ότι το βιβλίο του για την ΟΠΛΑ "ΤΟ ΤΙΜΩΡΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ
Η ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΕΛΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΠΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ 1942-1944", μεταξύ άλλων το προλόγιζε και ο Στέλιος Ζαμάνος, πρόεδρος του Πανελλαδικού Συνδέσμου Αγωνιστών ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης (ΠΣΑΕΕΑ).
Ο ταϋγλεντισμός, λαθροχειρικά σταχυολόγησε 2-3 δοσίλογους που παλιότερα είχαν περάσει απο κομμουνιστικές οργανώσεις, για να πείσει ότι οι κουκουλοφόροι συνεργάτες των ναζί ήταν κομμουνιστές.
Κριτική σε άρθρο του αριστερού ιστορικού Ιάσονα Χανδρινού για τον ΕΛΑΣ
h**p://βοθρομπλογκ.com/2012/10/blog-post_27.html
ΗΛΙΑΚΟΣ9 Νοεμβρίου 2012 - 6:58 π.μ.
Ιδού η απάντηση στο άρθρο σου:
h**p://βοθρομπλογκ.gr/2012/10/blog-post_27.html
jahandrinos13 Νοεμβρίου 2012 - 2:58 μ.μ.
εσύ είσαι ο blogger του βοθρομπλογκ.gr?
ΗΛΙΑΚΟΣ15 Νοεμβρίου 2012 - 1:41 π.μ.
Ναι
jahandrinos15 Νοεμβρίου 2012 - 3:53 π.μ.
Σε διαβάζω. Eυχαριστώ για τον χρόνο που αφιέρωσες στο άρθρο και τα σχόλιά σου! Εξαιρώντας το κομμάτι της ιδεολογικής ερμηνείας, οι αριθμοί των γερμανικών απωλειών είναι ασφαλείς, προέρχονται από τα γερμανικά αρχεία (δυστυχώς βρήκα τα στοιχεία αφού είχα ολοκληρώσει το άρθρο για τη Μάχη της Άμφισσας στη ΣΙ).
http://jahandrinos.blogspot.com/2012/02 ... 3883356734
Και τώρα πες μου. Πόσο ηλίθιος αισθάνεσαι που αυτό το "βοθρομπλόγκ" το διάβαζε ο Χανδρινός ;Αλλά ο Χανδρινός είναι ΚΥΡΙΟΣ, είναι ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ, είναι ΑΝΘΡΩΠΟΣ και όχι ένα ανθυποβαλκάνιο πιθηκάκι που κάνει παράσιτα και παρασύρει με τις ανοησίες του και σοβαρούς ανθρώπους σαν τον Admin να σβήνουν σχόλια μελών που δεν έχουν δώσει κανένα δικαίωμα για κάτι τέτοιο .

pluton έγραψε:Στο ίδιο σημείο - στην μάντρα της Κοκκινιάς - κατά καιρούς έχουν αναρτηθεί τρεις διαφορετικές μαρμάρινες επιγραφές .... χαρείτε τες.

Προέλλην έγραψε:Τλαξκαλτέκος έγραψε:
Ωραία ! Δεν έχω καταλάβει ακόμη σε ποιο σημείο προτρέπει σε βία. Έχεις βρει συγκεκριμένο άρθρο ; Η αλήθεια είναι ότι πολιτικά ή ιδεολογικά άρθρα του σάιτ αποφεύγω να διαβάζω. Ομοίως κάποια ελλημπανικά ( αντιινδοευρωπαϊκά κ.λπ. ) στα οποία ο μπλόγγερ έχει τεράστια άγνοια και βασίζεται σε ελλαδεμπόρους .
Όπως είπα το σάιτ είναι αξιόπιστο ( έχει και λαθάκια , π.χ. είχε κάνει μία μαλακία με ένα θύμα του Ολοκαυτώματος ) σε αυτό που δηλώνει ο τίτλος του : "Ιστορία της Κατοχής". Ο ίδιος ο αριστερός Χανδρινός το διάβαζε ( τουλάχιστον όσο το σάιτ ήταν καθαρά ιστορικό, όπως εγώ δηλαδή ).
Κριτική σε άρθρο του αριστερού ιστορικού Ιάσονα Χανδρινού για τον ΕΛΑΣ
h**p://βοθρομπλογκ.com/2012/10/blog-post_27.html
ΗΛΙΑΚΟΣ9 Νοεμβρίου 2012 - 6:58 π.μ.
Ιδού η απάντηση στο άρθρο σου:
h**p://βοθρομπλογκ.gr/2012/10/blog-post_27.html
jahandrinos13 Νοεμβρίου 2012 - 2:58 μ.μ.
εσύ είσαι ο blogger του βοθρομπλογκ.gr?
ΗΛΙΑΚΟΣ15 Νοεμβρίου 2012 - 1:41 π.μ.
Ναι
jahandrinos15 Νοεμβρίου 2012 - 3:53 π.μ.
Σε διαβάζω. Eυχαριστώ για τον χρόνο που αφιέρωσες στο άρθρο και τα σχόλιά σου! Εξαιρώντας το κομμάτι της ιδεολογικής ερμηνείας, οι αριθμοί των γερμανικών απωλειών είναι ασφαλείς, προέρχονται από τα γερμανικά αρχεία (δυστυχώς βρήκα τα στοιχεία αφού είχα ολοκληρώσει το άρθρο για τη Μάχη της Άμφισσας στη ΣΙ).
http://jahandrinos.blogspot.com/2012/02 ... 3883356734
Και τώρα πες μου. Πόσο ηλίθιος αισθάνεσαι που αυτό το "βοθρομπλόγκ" το διάβαζε ο Χανδρινός ;Αλλά ο Χανδρινός είναι ΚΥΡΙΟΣ, είναι ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ, είναι ΑΝΘΡΩΠΟΣ και όχι ένα ανθυποβαλκάνιο πιθηκάκι που κάνει παράσιτα και παρασύρει με τις ανοησίες του και σοβαρούς ανθρώπους σαν τον Admin να σβήνουν σχόλια μελών που δεν έχουν δώσει κανένα δικαίωμα για κάτι τέτοιο .
Ο ΤΑΥΓΕΤΗΣ/HΛΙΑΚΟΣ/+ διάφορα άλλα ψευδώνυμα που χρησιμοποιεί, είναι γνωστός εδώ και 20 χρόνια στην διαδικτυακή πιάτσα, δεν θα τον μάθουμε σήμερα. Η δράση αυτού του ακροδεξιού είναι συγκεκριμένη, και συνοψίζεται στον όρο "ταϋγετάδικο".
Tα δε γλειψίματα σου, δεν νομίζω ότι θα πιάσουν τόπο.
Θα πήζεις μέχρι να βγάλει ο ήλιος κέρατα.
γιατί με πληρώνει και μου έχει τάξει διορισμό. Λίγη ντροπή δεν νιώθεις ρε συ ;
.gif)

TAYGETHS έγραψε:1.μονον το ονομα ταυγετης χρησιμοποιω στα φορουμ.κανενα αλλο.
2.ξεφυγατε απο το θεμα.
εβαλα καποια ερωτηματα.ουδεις απαντησε μεχρις στιγμης.
τι ηταν οι κουκουλοφοροι της κατοχης που γνωριζαν με λεπτομερειες ποιοι καπεταναιοι κρυβοταν κατω απο τα.....αγωνιστικα ψυδωνυμα.δεξιοι η μελη του κκε;
θα απαντησει κανεις;