Δεν μιλαω για πορνες αλλα για συνεργατριες γερμανων.
Μπορεις να πεις οτι ηταν ''πουτανες'' με την μεταφορικη εννοια φυσικα.
σήμερα ημέρα πένθους και γιορτής.
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Re: σήμερα ημέρα πένθους και γιορτής.
nemo έγραψε:μπορει να υπαρχουν διαβαθμισεις σε συνεργασίες ; ..ενα ερωτημα που εχει απαντηθει απο τον λενιν και τον σταλιν
παρα πολυ αναλυτικα ..καθως ειχαν εφαρμόσει την υψηλη στρατηγική για την καθιέρωση του καθεστως πριν και μετα τον βππ
επισης και κατα την διαρκεια του πολεμου στην σοβετια καθως στην αρχη ο σταλιν πιστευε οτι οι ναζι δεν θα προχωρήσουν προς την μοσχα ...εχουν απαντηθει προ πολλου αυτα
3 προτασεις σε μια παραγραφο
Ουδεν νοημα μεταξυ τους
Αυτος ο ανθρωπος ειναι ελληναρας υποτιθεται
Τετοιους διοριζε στο δημοσιο η ΝΔΣΟΚ
0 .
-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

nemo έγραψε:μπορει να υπαρχουν διαβαθμισεις σε συνεργασίες ; ..ενα ερωτημα που εχει απαντηθει απο τον λενιν και τον σταλιν
παρα πολυ αναλυτικα ..καθως ειχαν εφαρμόσει την υψηλη στρατηγική για την καθιέρωση του καθεστως πριν και μετα τον βππ
επισης και κατα την διαρκεια του πολεμου στην σοβετια καθως στην αρχη ο σταλιν πιστευε οτι οι ναζι δεν θα προχωρήσουν προς την μοσχα ...εχουν απαντηθει προ πολλου αυτα
πέπυ έχεις πμ.

0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.
-
nemo
- Supreme poster

Λαχουρένιος έγραψε:nemo έγραψε:μπορει να υπαρχουν διαβαθμισεις σε συνεργασίες ; ..ενα ερωτημα που εχει απαντηθει απο τον λενιν και τον σταλιν
3 προτασεις σε μια παραγραφο
Ουδεν νοημα μεταξυ τους
Αυτος ο ανθρωπος ειναι ελληναρας υποτιθεται
Τετοιους διοριζε στο δημοσιο η ΝΔΣΟΚ
λαχουρ βαριεμαι αφανταστα να ξαναζεστάνω την σουπα εγω την τρωω και κρυα
εαν εβαζα κερασακια στο γραψιμο θα εξεδιδα βιβλια τουλαχιστον θα τα διαβαζαν καποιοι
επισης τι δεν καταλαβες παλιιιιι!! ρωτησε ο φιλος σου πιο πριν αν υπαρχουν διαβαθμισεις σε συνεργασια με τον κατακτητη
δηλαδη ρητά και απαξιωτικα απεκλεισε καθε συνεργασια και εγω του ειπα να διαβασει τον λενιν και τον σταλιν τι γραψανε
για συνεργασιες με αντιπαλους και αφου τα διαβασει να μου ξανακανει την ερωτηση ...
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Τι σχεση εχει ο Λενιν με το τι εκαναν κατι τομαρια στην Κατοχη που συνεργαστηκαν με τον κατακτητη?
Ηταν λενινιστες μηπως?
Ηταν λενινιστες μηπως?
0 .
-
Adminović
- Sloboda Narodu

Ρεκ_ _μας έγραψε:nemo έγραψε:μπορει να υπαρχουν διαβαθμισεις σε συνεργασίες ; ..ενα ερωτημα που εχει απαντηθει απο τον λενιν και τον σταλιν
πέπυ έχεις πμ.
Άσε τα πμ και κοίτα να ανοίξεις κάνα Λιακοπουλο να μορφωθεις, διότι το χάνεις το κορμί πατριωτη..... viewtopic.php?f=2&t=5650&start=20#p93977

0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.

-
nemo
- Supreme poster

Λαχουρένιος έγραψε:Τι σχεση εχει ο Λενιν με το τι εκαναν κατι τομαρια στην Κατοχη που συνεργαστηκαν με τον κατακτητη?
Ηταν λενινιστες μηπως?
οχι αλλα ριξε μια ματια στις εικαστικες τεχνες δεν δαγκωνουν

0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

-
nemo
- Supreme poster

αν και οπως θα τα γραψω παλι δεν θα το κατανοησεις γιατι εχεις στο νου σου τις ιδιαιτερες συνθήκες του πολεμου μεταξυ σοβιετικής ενωσης και των γερμανων πχ οταν ο σταλιν αδιαφορωντας για τους πολιτες διεταξε τον πληρη πολεμο εναντια των γερμανων βασιζοταν στον ευρυ ζωτικο χωρο της ρωσιας πραγμα που δεν γινοταν με την μικρη ελ αν οι ελληνες ακολουθουσαν την ιδια τακτικη θα αποδεκατιζοταν ο περισσοτερος πληθυσμός αρα ως ενα βαθμο ηταν επιθυμητή η συνεργασια με τον κατακτητη και οπως συμβαινει και με αλλους λαους -και με τους ρωσους εγινε -θα υπηρχε και ενας αριθμος πραγματικων δοσίλογων οπως εσυ τους θεωρεις δεν εγινε κατι το φοβερο δηλαδη οπως μας το περιγραφετε εσυ και ο φιλος σου ..και μαλιστα ο προπαππους μου σκοτώθηκε απο περιπολο γερμανων με την υποδειξη ενος πραγματικου δοσιλογου στην αυλη του σπιτιου μας και η προγιαγια μου τον εθαψε σε ενα χαντακι πιο περα -φυσικα μετα τον πολεμο τον εκτελεσαν οι χωριανοι και αρα .....δεν ειμαι απο σοι δοσιλογων για πες και εσυ το σοι σου καταγεσαι απο μαχητες της ελευθεριας που πολεμουσαν απο την αρχη τον κατακτητη στα βουνα σαν τα λιονταρια; αν δεν το εχεις καταλαβει μας τα εχετε κανει σαν του ελεφαντα με τα σογια εν καιρο πολεμου φτιάχνονται και χανονται περιουσιες δεν εχει να κανει με ιδεολογιες παρα μονο με την απληστια του καθενος
0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Δωσιλογος ειναι αυτος που συνεργαζεται ενεργα με τους κατακτητες, καταδιδει αντιστασιακους, πολεμαει με το πλευρο των κατακτητων κλπ. Μεχρι και ενα παιδι δημοτικου το ξερει για αυτο και δεν καταλαβαινω που αποσκοπουν ολες αυτες οι πιρουετες, περα απο το ξεπλυμα των δωσιλογων.
Οποτε ή μιλα ανοιχτα υπερ τους ή μη λες τιποτα γιατι εκτιθεσαι.
ΥΓ O Σταλιν και η ΕΣΣΔ δεν εχει καμια σχεση με την κουβεντα οποτε το αφηνω εκτος. Μαθετε να συζητατε σαν ανθρωποι.
Οποτε ή μιλα ανοιχτα υπερ τους ή μη λες τιποτα γιατι εκτιθεσαι.
ΥΓ O Σταλιν και η ΕΣΣΔ δεν εχει καμια σχεση με την κουβεντα οποτε το αφηνω εκτος. Μαθετε να συζητατε σαν ανθρωποι.
0 .