ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ

Θέματα ιστορικού και αρχαιολογικού ενδιαφέροντος.
Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Re: ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ

Δημοσίευσηαπό pluton » 24 Ιαν 2019, 20:51

Ζάεφ από Νταβός: Με τον Τσίπρα πετύχαμε συμφωνία για το μέλλον της Μακεδονίας

Εικόνα

Εικόνα

Ο Ζόραν Ζάεφ συναντήθηκε με τον Τζορτζ Σόρος στο Νταβός

Συνάντηση με τον μεγαλοεπενδυτή Τζορτζ Σόρος είχε ο Ζόραν Ζάεφ στο περιθώριο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ στο Νταβός, την ώρα που στην Αθήνα ψηφίζεται η συμφωνία των Πρεσπών.

Ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ συναντήθηκε με τον επιχειρηματία – το όνομα του οποίου έχει εμπλέξει στη χώρα μας με κατηγορίες κατά του Νίκου Κοτζιά, ο Πάνος Καμμένος – στο Νταβός.

Τη συνάντηση ανακοίνωσε ο ίδιος ο Ζάεφ, μέσω του λογαριασμού του στο twitter.

Όπως έγραψε, οι δυο τους αντάλλαξαν ιδέες για την εντατικοποίηση της συνεργασίας μεταξύ των Σκοπίων και του Open Society του μεγαλοεπενδυτή, σε διάφορους κοινωνικούς τομείς.

Πηγή: Ο Ζόραν Ζάεφ συναντήθηκε με τον Τζορτζ Σόρος στο Νταβός [εικόνα] | iefimerida.gr

«Δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με τη Συμφωνία των Πρεσπων. Κάποιος έβαλε το όνομά μου χωρίς να έχω δώσει καμία έγκριση».

Αυτό δήλωσε ο δεξιοτέχνης του μπουζουκιού Μανώλης Καραντίνης μιλώντας στο parapolitika.gr, όταν είδε ότι το όνομά του συμπεριλαμβανόταν στη λίστα με τους 158 καλλιτέχνες που στηρίζουν την Συμφωνία των Πρεσπών.

Ο γνωστός καλλιτέχνης ανέφερε συγκεκριμένα: «Δεν ασχολούμαι με την πολιτική αλλά με τη μουσική. Δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με τη Συμφωνία των Πρεσπων. Κάποιος έβαλε το όνομά μου χωρίς να έχω δώσει καμία έγκριση».

Την ίδια ώρα ο κ. Καραντίνης άφησε να εννοηθεί ότι υπάρχουν κι άλλοι καλλιτέχνες των οποίων το όνομα περιλαμβάνεται στη σχετική λίστα χωρίς την έγκρισή τους.

Πηγή: Μανώλης Καραντίνης: Κάποιος έβαλε το όνομά μου υπέρ της Συμφωνίας χωρίς να το ξέρω | iefimerida.gr
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 24 Ιαν 2019, 21:00

denplirono έγραψε:εκει που τελειωνει η προπαγανδα ξεκινανε οι πετρες. οποιος μου βρει ενα μακεδονικο μνημιο, ταφο, παλατι που να ειναι γραμμενο στα σλαβικα, θα παραδεχτω οτι κανω λαθος. επειδη ομως οι πετρες δεν καταλαβαινουν απο προδοτες, δεν θα βρειτε ποτε κανενα μακεδονικο μνημνειο στα σλαβικα, αντιθετως ολα στα ελληνικα ειναι γραμμενα. προδοτες και δοσιλογοι εαμοκομιταζηδες

βρε συ νιωσε κι συ τι γραφουν δεν λενε τους σλαυους αρχαιους μακεδονες
για αυτους η ιστορια της μακ αρχιζει απο τους σλαβους

και φυσικα παιρνουν απο την ιστορια οτι τους αρεσει
στην παγιδα αυτη πεφτει και η μυθηρα ..τελειως ανιστόρητη που μου προκαλει εντυπωση για πρωτη φορα ισως βεβαια σε αλλα θεματα να μη τις εδινα προσοχη και να νομιζα οτι κατειχε ενα μερος

σε ποια λαθη πεφτουν!: αρχιζουν με αριθμους τοσοι οι ελ τοσοι οι βουλγαροι
και οι σερβοι τουρκοι κλπ ξεχνωντας τα βασικα που ειναι η αγραφη ιστορια του απλου ανθρωπου ειτε των ελληνων ειτε των υπολοιπων εθνικοτητων
δεν παιρνουν υποψιν τους ελληνες που για λογους επιβιωσης
μιλαγαν και τουρκικα και βουλγαρικα ή παραποιωντας την γλωσσα τους
για να παιρνουν απαρατηρητοι

Ακου ΜΥΘΗΡΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ αποικιες σε ολον τον κοσμο
προτου ακομη εμφανιστει στην ιστορια ο αλεξανδρος ο πρωτος

και θα ειχαν αφησει την μακεδονια χωρις ελληνες;
λιγη σκεψη παραπανω μυθηρα δεν βλαπτει
και για τις υπολοιπες πιπες
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 24 Ιαν 2019, 21:08

nemo έγραψε:
denplirono έγραψε:εκει που τελειωνει η προπαγανδα ξεκινανε οι πετρες. οποιος μου βρει ενα μακεδονικο μνημιο, ταφο, παλατι που να ειναι γραμμενο στα σλαβικα, θα παραδεχτω οτι κανω λαθος. επειδη ομως οι πετρες δεν καταλαβαινουν απο προδοτες, δεν θα βρειτε ποτε κανενα μακεδονικο μνημνειο στα σλαβικα, αντιθετως ολα στα ελληνικα ειναι γραμμενα. προδοτες και δοσιλογοι εαμοκομιταζηδες

βρε συ νιωσε κι συ τι γραφουν δεν λενε τους σλαυους αρχαιους μακεδονες
για αυτους η ιστορια της μακ αρχιζει απο τους σλαβους

νταξ και εγω ειμαι αστροναυτης τοτε
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη

Άβαταρ μέλους
ΜΥΘΗΡΑ
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό ΜΥΘΗΡΑ » 26 Ιαν 2019, 04:28

nemo έγραψε:
Ακου ΜΥΘΗΡΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ αποικιες σε ολον τον κοσμο
προτου ακομη εμφανιστει στην ιστορια ο αλεξανδρος ο πρωτος

και θα ειχαν αφησει την μακεδονια χωρις ελληνες;
λιγη σκεψη παραπανω μυθηρα δεν βλαπτει
και για τις υπολοιπες πιπες

σχολιο 5

..μη βιαζεσαι να με κρινεις ...δεν εχω παρει θεση ακομη για την συμφωνια ...θα ανοιξω ενα νημα για αυτην για να καταθεσω παρατηρησεις και κριτικη με ενστασεις ...

...οντως διαβαζοντας τα αρθρα της δημοσιοποιημενης συμφωνιας ( γιατι προφανως θα υπαρχουν κι αρθρα απορρητα πουδ εν προοριζονται για την ενημερωση των απλων πολιτων) διαπιστωνουμε τι ακριβως ειναι η λεγομενη <<παραδοση>> ονοματος που οι συλλαλλητηριοπληκτοι αποκαλουν <<προδοσια>> ...προκειται οντως για εναν ιστορικο συμβιβασμο ....ομως που εχιε απο πισω του την διεθνη πιεση ... η ελληνικη κυβερνηση ως κυβερνηση διεκπαιρεωσης των διεθνων σχεδιων και δημοσιονομικα πνιγμενη απλα εδρασε οπως ακριβως την αναγκασαν να δρασει επ' απειλη διεθνων κυρωσεων ...οπως καθε αποικιοκρατουμενη χρεωκοπημενη χωρα ....
0 .
ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΛΙΣΗΣ
viewtopic.php?f=23&t=5843
ΤΡΕΜΟΥΝΤΑΝΑ, ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΑΛΑΝΤΩΣΗ ΒΑΡΥΤΙΚΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ
viewtopic.php?f=23&t=5865&p=182131#p182131
ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ
viewtopic.php?f=23&t=12429

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 26 Ιαν 2019, 05:12

Εθνικη προδοσια ειναι οτι η Ελλαδα αφιερωσε πολυτιμο εθνικο κεφαλαιο επι 27 χρονια για δηθεν απωλεια της Μακεδονιας απο κρατος που δεν εχει πολεμικη αεροπορια ενω αδιαφορησε ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΑ για την πραγματικοτατη τουρκικη απειλη.

Κανονικα ουτε πρακτορες των Τουρκων θα πετυχαιναν τετοια κατασταση. Να δημιουργηθει Εθνικος Διχασμος την ωρα που οι Τουρκοι ετοιμαζονται για θερμο επεισοδιο και να ασχολουμαστε με τις επιθεσεις στη Βουλη των "Αφρικανων" με την ευλογια της Μπιτακου και μεγαλοπαπαδων.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 26 Ιαν 2019, 10:34

Αρίστος έγραψε:Εθνικη προδοσια ειναι οτι η Ελλαδα αφιερωσε πολυτιμο εθνικο κεφαλαιο επι 27 χρονια για δηθεν απωλεια της Μακεδονιας απο κρατος που δεν εχει πολεμικη αεροπορια ενω αδιαφορησε ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΑ για την πραγματικοτατη τουρκικη απειλη.

Κανονικα ουτε πρακτορες των Τουρκων θα πετυχαιναν τετοια κατασταση. Να δημιουργηθει Εθνικος Διχασμος την ωρα που οι Τουρκοι ετοιμαζονται για θερμο επεισοδιο και να ασχολουμαστε με τις επιθεσεις στη Βουλη των "Αφρικανων" με την ευλογια της Μπιτακου και μεγαλοπαπαδων.

.

το κατεφερε ο αρχιπροδοτης τσιπρας. αν ημουν ερντογαν θα περιμενα 1 μηνα, να παγιωθει ο διχασμος και θα εκανα ντου
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 26 Ιαν 2019, 11:42

denplirono έγραψε:
Αρίστος έγραψε:Εθνικη προδοσια ειναι οτι η Ελλαδα αφιερωσε πολυτιμο εθνικο κεφαλαιο επι 27 χρονια για δηθεν απωλεια της Μακεδονιας απο κρατος που δεν εχει πολεμικη αεροπορια ενω αδιαφορησε ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΑ για την πραγματικοτατη τουρκικη απειλη.

.

το κατεφερε ο αρχιπροδοτης τσιπρας. αν ημουν ερντογαν θα περιμενα 1 μηνα, να παγιωθει ο διχασμος και θα εκανα ντου

Μήνα όχι, περίμενε λίγο μέχρι να μπουν οι Σκοπιανοί στο ΝΑΤΟ, ώστε να γίνουν και επίσημα σύμμαχοι μας και τότε ετοιμάσου πρώτα για αυτοπροσδιορισμό της μειονότητας στη Θράκη ως Τουρκικής, μετά των Σλαβόφωνων της Μακεδονίας ως καταπιεζόμενη Μακεδονική μειονότητα και τότε θα αρχίσουν να βαράνε τα νταούλια από ανατολικά και βόρεια με την υποστήριξη της ΕΕ και του ΝΑΤΟ. :fico:
1 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 26 Ιαν 2019, 11:53

Ραν ταν πλαν έγραψε:....τότε ετοιμάσου πρώτα για αυτοπροσδιορισμό της μειονότητας στη Θράκη ως Τουρκικής, μετά των Σλαβόφωνων της Μακεδονίας ως καταπιεζόμενη Μακεδονική μειονότητα και τότε θα αρχίσουν να βαράνε τα νταούλια από ανατολικά και βόρεια με την υποστήριξη της ΕΕ και του ΝΑΤΟ.

Με πίεση της Ε.Ε. υποχρεώνεται πλέον η Ελλάδα να φτιάξει νέους δρόμους από τα πομάκικα χωριά της Θράκης προς τη Βουλγαρία, ώστε οι Πομάκοι της Ελλάδας να ενωθούν με την μεγάλη πομακική μειονότητα της Βουλγαρίας, η οποία θα χρησιμοποιεί πλέον τις πομάκικες περιοχές της Δ. Θράκης και αντίστοιχης πομάκικης περιοχής των Σκοπίων ως δορυφόρους.
Υπάρχει και ένα Μακεδονικό της Δ.Θράκης = η ένωση των πομάκων της Δ. Θράκης και Σκοπίων στον μεγάλο Πομακικό Κορμό της Βουλγαρίας.
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 26 Ιαν 2019, 12:15

Ραν ταν πλαν έγραψε:
Μήνα όχι, περίμενε λίγο μέχρι να μπουν οι Σκοπιανοί στο ΝΑΤΟ, ώστε να γίνουν και επίσημα σύμμαχοι μας και τότε ετοιμάσου πρώτα για αυτοπροσδιορισμό της μειονότητας στη Θράκη ως Τουρκικής, μετά των Σλαβόφωνων της Μακεδονίας ως καταπιεζόμενη Μακεδονική μειονότητα και τότε θα αρχίσουν να βαράνε τα νταούλια από ανατολικά και βόρεια με την υποστήριξη της ΕΕ και του ΝΑΤΟ. :fico:

Εβαλαν στο συνταγμα τους οτι ΔΕΝ υπαρχει "μακεδονικη" μειονοτητα στην ελληνικη Μακεδονια, οτι δεν θα διεκδικησουν ελληνικο εδαφος και συμφωνησαν να κατεβασουν ολα τα αλυτρωτικα συμβολα εντος 6 μηνων..

Επρεπε να ερθει ο Τσιπρας για να το πετυχουμε αυτο μετα απο 27 χρονια μαλακιας.

Και καποιοι αυτο το λενε προδοσια.

ΟΥΤΕ Τουρκοι πρακτορες.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 26 Ιαν 2019, 12:58

Ραν ταν πλαν έγραψε:
denplirono έγραψε:το κατεφερε ο αρχιπροδοτης τσιπρας. αν ημουν ερντογαν θα περιμενα 1 μηνα, να παγιωθει ο διχασμος και θα εκανα ντου

δεν εχεις αδικο, εχει λογικη αυτο που λες. εν τω μεταξυ ο υποτιθεται 'ελληνικος΄στρατος ξυνει τα απαυτα του....πεεεεερα βρεχει.....
0 .

Επιστροφή σε “Ιστορία”