Ελληνομακεδονικός πόλεμος
-
Freisinniger
- Maître des anions

Re: Ελληνομακεδονικός πόλεμος
@@ είναι, το 50% είναι άλλη ράτσα, άρες μάρες κουκουνάρες
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an.
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an.

-
Adminović
- Sloboda Narodu

Freisinniger έγραψε:@@ είναι, το 50% είναι άλλη ράτσα, άρες μάρες κουκουνάρες
Δείξε μου μια χώρα του πλανήτη Γη που να είναι κάτι 100%. Ίσως τίποτα απομονωμένα νησιά του ωκεανού.
Είναι άλλο να έχεις 5 φυλές σε μια χώρα, όπου η μία είναι στο 50% και η δεύτερη στο 20% και άλλο 5-10 φυλές, όπου οι 3-4 πρώτες είναι γύρω στο 15-30%.
Enough said.
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.

-
Nandros
- Crazy poster

Admin έγραψε:Οι Πελασγοί ήταν οι πρώτοι κάτοικοι της Βαλκανικής και μιλούσαν άλλη γλώσσα και τα στοιχεία δείχνουν ότι ήταν αφρικανοί και ασιάτες στην καταγωγή. Deal with it.
Όλοι οι Homini Sapiens καταγόμαστε από την μαυρούκα Lucy! Deal with it!
Αυτοί που νομίζονται για Άριοι, μου θυμίζουν μιαν άλλη μαυρούκα στην Βρεταννική Γουιάνα.
Κάποιος Άριος κάτι είπε για το δέρμα της, αυτή του έδειξε το πράμα της και του είπε: Inside is the same as of Queen Elizabeth!
.
0 .
-
Adminović
- Sloboda Narodu

Nandros έγραψε:Admin έγραψε:Οι Πελασγοί ήταν οι πρώτοι κάτοικοι της Βαλκανικής και μιλούσαν άλλη γλώσσα και τα στοιχεία δείχνουν ότι ήταν αφρικανοί και ασιάτες στην καταγωγή. Deal with it.
Όλοι οι Homini Sapiens καταγόμαστε από την μαυρούκα Lucy! Deal with it!
Αυτοί που νομίζονται για Άριοι, μου θυμίζουν μιαν άλλη μαυρούκα στην Βρεταννική Γουιάνα.
Κάποιος Άριος κάτι είπε για το δέρμα της, αυτή του έδειξε το πράμα της και του είπε: Inside is the same as of Queen Elizabeth!![]()
.
Κι όλα αυτά τα λέει κάποιος που έκανε έρευνα στο σόι της Λατίνας συζύγου του, μη τυχόν εχει τίποτα μη λευκούς προγόνους και του βγουν μαυράκια ή ινδιανάκια ή κινεζάκια τα παιδιά του....

1 .

-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Admin έγραψε:Κάποτε ήταν της μόδας στο Ντύση η άποψη ότι οι Γιουγκοσλάβοι είναι Ιλλυριοί και όχι Σλάβοι.
Ήταν η εποχή που οι Ρώσοι ήθελαν να έχουν με το μέρος τους όλους τους Σλάβους και το Ντύση ήθελε να τους ξεκόψει.
Όταν τελικά οι Σλάβοι της Αυστρίας ξεσηκώθηκαν και ζήτησαν το δικό τους κράτος, έγιναν Σκύθες, Μογγόλοι, υπάνθρωποι κοκ και τη θέση των Ιλλυριών τώρα πήραν οι Αλβανοί.![]()
![]()
Στην Ελλάδα άλλαξαν και τα σλάβικα επώνυμα. Πχ ο Λακοβ έγινε Λιακόπουλος, ο Ιλίεβ έγινε Ηλιάδης κοκ. Μόνο τα αλβανικά και τα τουρκικά επώνυμα δεν άλλαξαν (αν και οι τουρκογενείς αλλάζουν οι ίδιοι τα επώνυμα τους, να μην φαίνονται τουρκικά - πχ ο Τουρκογλου που έγινε Βενιζέλος).
Ο Λιακοπουλος ειναι σλαβικης καταγωγης? Ποιος το περιμενε
Ρεκ_ _μας έγραψε:τελικά, η μέσω της νεοελληνικής παιδείας διαμορφωμένη άποψη μου για την διαχρονική ελληνικότητα της μακεδονίας ήταν εντελώς λαθεμένη. αν τεθεί υπό αμφισβήτηση και η ελληνικότητα της καλαμάτας τέτοιο χτύπημα της ελληνικής μου συνείδησης και του πατριωτισμού μου δε θα το αντέξω.![]()
Ρεκλαμα, οχι, μη, ψυχραιμια

0 .
-
Adminović
- Sloboda Narodu

Λαχουρενιος έγραψε:Ο Λιακοπουλος ειναι σλαβικης καταγωγης? Ποιος το περιμενε![]()
Αν ακούς άτομο που κατάγεται από Μακεδονία και έχει επώνυμο που λήγει σε -όπουλος ή -άκης (καμιά φορά και τα -ίδης ή -άδης), έχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να είναι από τους μετονομασθέντες Σλάβους.
Πχ σύγκριση Λιακόπουλου με τον τωρινό πρόερδο της ΠΓΔΜ, Ζόραν Ζάεβ.

0 .

-
pan
- Extreme poster

Admin έγραψε:Αν ακούς άτομο που κατάγεται από Μακεδονία και έχει επώνυμο που λήγει σε -όπουλος ή -άκης (καμιά φορά και τα -ίδης ή -άδης)
Πχ σύγκριση Λιακόπουλου με τον τωρινό πρόερδο της ΠΓΔΜ, Ζόραν Ζάεβ.
πχ Παπαθεμελής. Α, δεν ταιριάζει η κατάληξη, λάθος.
Το 1849 ο ίδιος ο Παπαρρηγόπουλος περιέγραφε τους Μακεδόνες ως «κράμα Ιλλυριών και Ελλήνων», και διαχώριζε Μακεδόνες και Έλληνες, δηλώνοντας ότι «το Μακεδονικόν έθνος εξεπλήρωσεν, εν τη γενική ιστορία, εντολήν άλλην από το Ελληνικόν».
Η εντολή του έθνους των Μακεδόνων θα εκπληρωθεί όταν ο μΠΑΟΚ θα παίρνει πρωτάθλημα, ο Άρης Τσάμπιονς Λιγκ, Ηρα, Μακεδονικός, Καλαμαριά Γιουρόπα Λιγκ, ενώ Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ θα παλεύουν για σωτηρία στον πάτο της βαθμολογίας. Από την εποχή του Αλέξανδρου έχουμε να δούμε τέτοια καλά, τότε που είχε φτιάξει τη ντριμ τιμ και πήραμε το διηπειρωτικό.
0 .
-
Nandros
- Crazy poster

Admin έγραψε:Κι όλα αυτά τα λέει κάποιος που έκανε έρευνα στο σόι της Λατίνας συζύγου του, μη τυχόν εχει τίποτα μη λευκούς προγόνους και του βγουν μαυράκια ή ινδιανάκια ή κινεζάκια τα παιδιά του....Nandros έγραψε:Όλοι οι Homini Sapiens καταγόμαστε από την μαυρούκα Lucy! Deal with it!
Κάποιος Άριος κάτι είπε για το δέρμα της, αυτή του έδειξε το πράμα της και του είπε: Inside is the same as of Queen Elizabeth!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Πριν παντρευτώ ρώτησα και έμαθα ότι και οι 4 παππούδες της πρώην μου είχαν γεννηθεί στην Ιταλία. Επομένως ήταν Βραζιλιάνα 2ης γενιάς και στην ουσία ιταλικό DNA.
Επίσης της ζήτησα να μου δείξει φώτο της μάνας της, αλλά θέλει νιονιό για να καταλάβεις εσύ το γιατί!
Είσαι νεούδι και δεν γνωρίζεις πώς ήταν η κοινωνία του '70, ειδικά στις γειτονιές, οπότε δικαιούσαι να γράφεις βλακείες λόγω αγνοίας!
Εσύ από την άλλη, που δηλώνεις ARYAN (ναζιστική ιδεοληψία υπερανθρώπων), έχεις γεμίσει με ψευδοπροπαγάνδα το παρόν φόρουμ εκθειάζοντας τους προγόνους σου τους Σλάβοπυς, βρίζεις συνεχώς την χώρα που γεννήθηκες και σπούδασες και τους Έλληνες με τα χειρότερα λόγια.
Και είσαι τόσο "άντρας" που κάθεσαι στα αυγά σου και δεν σηκώνεσαι να πας όπου στα τσακίδια γουστάρεις.
Είσαι αξιολύπητος συναπόγονε της Lucy!
.
0 .
-
Adminović
- Sloboda Narodu

Άτιμη κενωνία, τα καλύτερα δημοκρατικά παιδιά τα κάνεις ρατσιστές του χειρίστου είδους.
Στον Μετράνιον έλεγες να προσέχει μη τυχόν και τα μπλέξει με γυναίκα με dna από Αφρική ή Ασία και έχει "εκπλήξεις στους απογόνους", οπότε άσε τα σάπια για κενωνίες του 1970.
Αυτές τις μπαρούφες περί κακούργας κενωνίας να τις λες στους φίλους σου ή όπου αλλού σε πιστεύουν, εδώ δεν περνάνε.
Οι άριοι αγαπουλα υπάρχουν, άλλο αν εσύ δεν ξέρεις τί είναι ακριβώς κι άλλο αν ο κάθε Ούννος του βορρά ή ο κάθε Άραψ ή Τουρκαλάς του νοτου παριστάνει τον αριο χωρίς να είναι.
Οι πραγματικοί άριοι, όπως εγώ, οφείλουμε να προστατέψουμε το όνομα των άριων, που εξαιτίας όλων αυτών των wannabe άριων που μισούν τους μαύρους, έχει τσαλακωθεί. Είναι γνωστό άλλωστε ότι οι Άραβες δεν τρεφουν και τα καλύτερα αισθήματα για τους μαύρους.
Μαθήματα πατριωτισμού από πασόκους ή από φανς Γερμανών βασιλιάδων δεν δέχομαι. Οι πρόγονοι μου θυσιάστηκαν για το μπουρδέλο του Γιουνανιστάν (ασφαλώς δεν μπορούσαν να φανταστουν ότι θα πολεμούν κατά των Αλβανών και των Τούρκων, για να έχουν Αλβανούς και Τούρκους να τους κυβερνουν). Αυτοί που ήταν μπέηδες και πασάδες ή ορντινάντζες τους και οι απόγονοι τους δεν μπορούν να κάνουν μαθήματα πατριωτισμού σε εμένα. Δεν έχουν τα προσόντα.
Στον Μετράνιον έλεγες να προσέχει μη τυχόν και τα μπλέξει με γυναίκα με dna από Αφρική ή Ασία και έχει "εκπλήξεις στους απογόνους", οπότε άσε τα σάπια για κενωνίες του 1970.
Αυτές τις μπαρούφες περί κακούργας κενωνίας να τις λες στους φίλους σου ή όπου αλλού σε πιστεύουν, εδώ δεν περνάνε.
Οι άριοι αγαπουλα υπάρχουν, άλλο αν εσύ δεν ξέρεις τί είναι ακριβώς κι άλλο αν ο κάθε Ούννος του βορρά ή ο κάθε Άραψ ή Τουρκαλάς του νοτου παριστάνει τον αριο χωρίς να είναι.
Οι πραγματικοί άριοι, όπως εγώ, οφείλουμε να προστατέψουμε το όνομα των άριων, που εξαιτίας όλων αυτών των wannabe άριων που μισούν τους μαύρους, έχει τσαλακωθεί. Είναι γνωστό άλλωστε ότι οι Άραβες δεν τρεφουν και τα καλύτερα αισθήματα για τους μαύρους.
Μαθήματα πατριωτισμού από πασόκους ή από φανς Γερμανών βασιλιάδων δεν δέχομαι. Οι πρόγονοι μου θυσιάστηκαν για το μπουρδέλο του Γιουνανιστάν (ασφαλώς δεν μπορούσαν να φανταστουν ότι θα πολεμούν κατά των Αλβανών και των Τούρκων, για να έχουν Αλβανούς και Τούρκους να τους κυβερνουν). Αυτοί που ήταν μπέηδες και πασάδες ή ορντινάντζες τους και οι απόγονοι τους δεν μπορούν να κάνουν μαθήματα πατριωτισμού σε εμένα. Δεν έχουν τα προσόντα.

1 .

-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Προσωπικα δε θα με πειραζαν καν οι ρατσιστικες αντιληψεις του Νανδρου, αν δεν μας πουλαγε αφ'υψηλου δημοκρατικη μουρη
Επιπλεον, ενα παιδι απο λευκο και λατινο γονιο, το πιθανοτερο ειναι οτι ελαχιστα θα ξεχωριζε εξωτερικα απο τα αλλα ελληνακια, οποτε η αναζητηση του γενεολογικου δεντρου εξυπηρετουσε καθαρα ναζιστικες ιδεοληψιες.
Θα το πιστευα εστω και λιγο αυτο που ελεγε αν η γυναικα του ηταν αφρικανικης καταγωγης γιατι τα γονιδια που σχετιζονται με τον μαυρο φαινοτυπο κληρονομουνται πολυ ευκολα.
Εγω απορω πως η συζυγος του δεχθηκε αυτον τον εξευτελισμο και δεν τον πεταξε σε χαντακι σε καμια φαβελα.
Τεσ πα, σταματα να πουλας μουρη Νανδρουλη γιατι εχεις κουρασει και βλεπω οτι ουτε απο την προεγκριση εβαλες μυαλο, ουτε απο ολες τις χλεπες που εχεις φαει.
Επιπλεον, ενα παιδι απο λευκο και λατινο γονιο, το πιθανοτερο ειναι οτι ελαχιστα θα ξεχωριζε εξωτερικα απο τα αλλα ελληνακια, οποτε η αναζητηση του γενεολογικου δεντρου εξυπηρετουσε καθαρα ναζιστικες ιδεοληψιες.
Θα το πιστευα εστω και λιγο αυτο που ελεγε αν η γυναικα του ηταν αφρικανικης καταγωγης γιατι τα γονιδια που σχετιζονται με τον μαυρο φαινοτυπο κληρονομουνται πολυ ευκολα.
Εγω απορω πως η συζυγος του δεχθηκε αυτον τον εξευτελισμο και δεν τον πεταξε σε χαντακι σε καμια φαβελα.
Τεσ πα, σταματα να πουλας μουρη Νανδρουλη γιατι εχεις κουρασει και βλεπω οτι ουτε απο την προεγκριση εβαλες μυαλο, ουτε απο ολες τις χλεπες που εχεις φαει.
0 .