Τσαούς Αντών

Θέματα ιστορικού και αρχαιολογικού ενδιαφέροντος.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: Τσαούς Αντών

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 03 Ιαν 2018, 08:01

pluton έγραψε:Δεν ξέρω ποιο είναι το κόμμα μου και δεν με ενδιαφέρει τι λέει το όποιο κόμμα (όπως σε ενδιαφέρει εσένα)... Οι ΕΑΟ πολέμησαν τον Βούλγαρο κατακτητή είτε αυτός είχε την ετικέτα του φασίστα είτε του κομμουνιστή .... Εάν έχεις στοιχεία (στοιχεία όχι π@ρδές) για συμφωνίες να τα δω. Εγώ όσο έψαξα δεν βρήκα τίποτα (πλαστογραφημένα πράγματα σαν αυτά που έβαλε ο pan μη μου βάλεις)..... φλομώσαμε στην ζωή μας από ψέματα, προπαγάνδα κάλπικη και παραπληροφόρηση.... φτάνει όχι σε μένα τουλάχιστον.

Η Βουλγαρια απο τον Σεπτεμβριο του '44 ηταν συμμαχικη χωρα, αρα ο Τσαους συνεπης προς την στρατευση του με τον Αξονα χτυπουσε ανταρτες και τακτικους στρατιωτες που ηταν με τους συμμαχους

Το οτι ηταν συμμαχικη χωρα, το επιβεβαιωνει (και αυτο) η ΧΑ

Να μελετας καλυτερα τις κομματικες σου θεσεις
0 .

Love Ready's

Δημοσίευσηαπό Love Ready's » 03 Ιαν 2018, 11:05

Κουβεντιάζετε για κάποιον προδότη που ψόφησε το 1979 αφού πρώτα τον έλιωσε ζωντανό ο καρκίνος και σήμερα δεν υπάρχει καν τάφος με σκατά και το όνομα του πάνω. Ποσο πολύ βαριέστε;
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 03 Ιαν 2018, 13:35

Λαχουρένιος έγραψε:
pluton έγραψε:Δεν ξέρω ποιο είναι το κόμμα μου και δεν με ενδιαφέρει τι λέει το όποιο κόμμα (όπως σε ενδιαφέρει εσένα)... Οι ΕΑΟ πολέμησαν τον Βούλγαρο κατακτητή είτε αυτός είχε την ετικέτα του φασίστα είτε του κομμουνιστή .... Εάν έχεις στοιχεία (στοιχεία όχι π@ρδές) για συμφωνίες να τα δω. Εγώ όσο έψαξα δεν βρήκα τίποτα (πλαστογραφημένα πράγματα σαν αυτά που έβαλε ο pan μη μου βάλεις)..... φλομώσαμε στην ζωή μας από ψέματα, προπαγάνδα κάλπικη και παραπληροφόρηση.... φτάνει όχι σε μένα τουλάχιστον.

Η Βουλγαρια απο τον Σεπτεμβριο του '44 ηταν συμμαχικη χωρα, αρα ο Τσαους συνεπης προς την στρατευση του με τον Αξονα χτυπουσε ανταρτες και τακτικους στρατιωτες που ηταν με τους συμμαχους

Το οτι ηταν συμμαχικη χωρα, το επιβεβαιωνει (και αυτο) η ΧΑ

Να μελετας καλυτερα τις κομματικες σου θεσεις

Την ΧΑ την έχω χεσμένη όπως χεσμένο έχω γενικά την κοινοβουλευτική σαπίλα.

Οι Βούλγαροι δεν βγήκαν από παρθενογένεση τον Σεπτέμβριο του 1944, ούτε πέρασαν από καμιά κολυμβήθρα του Σιλωάμ .... οι "κομμουνιστές" Βούλγαροι που τους ονομάζεις σύμμαχους ήταν τα ίδια γουρούνια που αιματοκύλησαν το Δοξάτο και επιδίωκαν με την ετικέτα του σύμμαχου την απόσπαση εδαφών από την Ελλάδα (και με την βοήθεια του ΚΚΕ φυσικά).... ο Δημητρώφ και το ΚΚΒ πάλεψε με νύχια και με δόντια να συγκατατεθούν ο Αγγλο-Αμερικάνοι να συνεχιστεί η κατοχή την Μακεδονία-Θράκη.... όσοι συνεργάστηκαν μαζί τους ήταν κοινοί προδότες.

Άκουσέ με pan νομίζω ότι θα ήταν βαρετό να κοπιάρω τους αμέτρητους Ριζοσπάστες που προπαγάνδιζαν την ανεξαρτητοποίηση και την προσάρτηση της Μακεδονίας στους σλάβους.... αν επιμένεις όμως θα το κάνω.

Κουβεντιάζετε για κάποιον προδότη που ψόφησε το 1979 αφού πρώτα τον έλιωσε ζωντανό ο καρκίνος και σήμερα δεν υπάρχει καν τάφος με σκατά και το όνομα του πάνω. Ποσο πολύ βαριέστε;

Ωραία λοιπόν θα συμφωνήσω μαζί σου, προφανώς γνωρίζεις πράγματα που τεκμηριώνουν ότι ήταν προδότης.... σε παρακαλώ ενημέρωσέ με και εμένα να μη είμαι σ αυτήν την άγνοια "ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ;"
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 03 Ιαν 2018, 13:45

pluton έγραψε:Την ΧΑ την έχω χεσμένη όπως χεσμένο έχω γενικά την κοινοβουλευτική σαπίλα.

Μπα απλα ντρεπεσαι να το παραδεχθεις γιατι ξερεις και μονος σου οτι υποστηριζεις εγκληματιες

Οι Βούλγαροι δεν βγήκαν από παρθενογένεση τον Σεπτέμβριο του 1944, ούτε πέρασαν από καμιά κολυμβήθρα του Σιλωάμ .... οι "κομμουνιστές" Βούλγαροι που τους ονομάζεις σύμμαχους ήταν τα ίδια γουρούνια που αιματοκύλησαν το Δοξάτο και επιδίωκαν με την ετικέτα του σύμμαχου την απόσπαση εδαφών από την Ελλάδα (και με την βοήθεια του ΚΚΕ φυσικά).... ο Δημητρώφ και το ΚΚΒ πάλεψε με νύχια και με δόντια να συγκατατεθούν ο Αγγλο-Αμερικάνοι να συνεχιστεί η κατοχή την Μακεδονία-Θράκη.... όσοι συνεργάστηκαν μαζί τους ήταν κοινοί προδότες.

Δεν τους ονομαζω εγω συμμαχους, οι ιδιοι οι Συμμαχοι τους δεχθηκαν στους κολπους τους και τους λεει συμμαχους και το κομμα σου

Ο δοσιλογος Τσαους επειδη ηταν με τον στρατο κατοχης του Αξονα, τους πολεμησε μετα τον Σεπτεμβριο, οπως πολεμησε και τον ΕΛΑΣ και απηγαγε τον βρετανο αξιωματικο
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 03 Ιαν 2018, 14:20

Λαχουρένιος έγραψε:
pluton έγραψε:Την ΧΑ την έχω χεσμένη όπως χεσμένο έχω γενικά την κοινοβουλευτική σαπίλα.

Μπα απλα ντρεπεσαι να το παραδεχθεις γιατι ξερεις και μονος σου οτι υποστηριζεις εγκληματιες

Δεν τους ονομαζω εγω συμμαχους, οι ιδιοι οι Συμμαχοι τους δεχθηκαν στους κολπους τους και τους λεει συμμαχους και το κομμα σου

Ο δοσιλογος Τσαους επειδη ηταν με τον στρατο κατοχης του Αξονα, τους πολεμησε μετα τον Σεπτεμβριο, οπως πολεμησε και τον ΕΛΑΣ και απηγαγε τον βρετανο αξιωματικο

Το βλέπω θα γελάσουμε.... ΔΕΝ με ενδιαφέρει τι έλεγαν οι σύμμαχοι, για μας ήταν ΕΝΟΠΛΟΣ στρατός κατοχής .... ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ.... ποιο βρετανό αξιωματικό απήγαγε... :D έλα πες το :D
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 03 Ιαν 2018, 14:54

αυτόν που του έταξε τις περισσότερες λίρες. το βρήκα; :D :fico:
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 03 Ιαν 2018, 15:14

ΜΠΕΤΑΤΖΗΣ έγραψε:Κουβεντιάζετε για κάποιον προδότη που ψόφησε το 1979 αφού πρώτα τον έλιωσε ζωντανό ο καρκίνος και σήμερα δεν υπάρχει καν τάφος με σκατά και το όνομα του πάνω. Ποσο πολύ βαριέστε;

προδότης, με την έννοια του ''γερμανοτσολιά'', δεν ήταν. ένα κάθαρμα ποινικός ήταν που στρατολόγησε ομοίους του και βγήκε στο βουνό για πλιάτσικο. τον τίτλο του ''αντιστασιακού'' τον πήρε αργότερα όταν δέχτηκε να μπει στο μισθολόγιο των άγγλων για να χτυπήσει τις αντάρτικες ομάδες του ελασ στην περιοχή. και οι υποτιθέμενες μάχες του εναντίον των βουλγάρων ομοϊδεατών του είχαν αντικείμενο τις εγγλέζικες λίρες που αστόχησαν οι εγγλέζοι να ρίξουν στην προκαθορισμένη ζώνη ρίψης.
και το σύμφωνο του με τον φασίστα συράκωφ για την παράδοση της δράμας στον ίδιο, ανατράπηκε από τους ίδιους τους βούλγαρους κομμουνιστές στρατιώτες που καθαίρεσαν τους αξιωματικούς τους και παρέδωσαν τη δράμα στον ελασ.
αυτά από εμένα. :D

και όλοι οι ηγέτες του κκε της εποχής ήταν αγράμματοι και πήδαγαν τις γυναίκες των συντρόφων τους και ήθελαν να πουλήσουν την καλαμάτα στους κούρδους.
αυτά από τον πλούτωνα. :fico:
1 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

pan
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό pan » 03 Ιαν 2018, 15:26

Ρεκ_ _μας έγραψε: βούλγαρους κομμουνιστές στρατιώτες που καθαίρεσαν τους αξιωματικούς τους και παρέδωσαν τη δράμα στον ελασ.

Ώστε οι Βούλγαροι κομμουνιστές παρέδωσαν την κατεχόμενη Δράμα, στον ΕΛΑΣ και την Ελλάδα, κυνηγώντας τους φασίστες στη Βουλγαρία από άκρη σ' ακρη!

Θλιβερες μέρες πρέπει να ήταν για τους δοσίλογους η απελευθέρωση των ελληνικών πόλεων από τους κατακτητές και η άτακτη φυγή τους με τους ΕΛΑΣίτες να κυνηγάνε τους γερμαναράδες από νότο ως τα σύνορα κι από Βορρά οι Γιουγκσλάβοι και Σοβιετικοί, μαζί με όλους τους λαούς. Το ημερολόγιο μένει σιωπηλό τέτοιες μέρες.
Η γιορτή της απελευθέρωσης ανήκει στο λαό.
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 03 Ιαν 2018, 15:32

Ρεκ_ _μας έγραψε:
ΜΠΕΤΑΤΖΗΣ έγραψε:Κουβεντιάζετε για κάποιον προδότη που ψόφησε το 1979 αφού πρώτα τον έλιωσε ζωντανό ο καρκίνος και σήμερα δεν υπάρχει καν τάφος με σκατά και το όνομα του πάνω. Ποσο πολύ βαριέστε;

προδότης, με την έννοια του ''γερμανοτσολιά'', δεν ήταν. ένα κάθαρμα ποινικός ήταν που στρατολόγησε ομοίους του και βγήκε στο βουνό για πλιάτσικο. τον τίτλο του ''αντιστασιακού'' τον πήρε αργότερα όταν δέχτηκε να μπει στο μισθολόγιο των άγγλων για να χτυπήσει τις αντάρτικες ομάδες του ελασ στην περιοχή. και οι υποτιθέμενες μάχες του εναντίον των βουλγάρων ομοϊδεατών του είχαν αντικείμενο τις εγγλέζικες λίρες που αστόχησαν οι εγγλέζοι να ρίξουν στην προκαθορισμένη ζώνη ρίψης.
και το σύμφωνο του με τον φασίστα συράκωφ για την παράδοση της δράμας στον ίδιο, ανατράπηκε από τους ίδιους τους βούλγαρους κομμουνιστές στρατιώτες που καθαίρεσαν τους αξιωματικούς τους και παρέδωσαν τη δράμα στον ελασ.
αυτά από εμένα. :D

και όλοι οι ηγέτες του κκε της εποχής ήταν αγράμματοι και πήδαγαν τις γυναίκες των συντρόφων τους και ήθελαν να πουλήσουν την καλαμάτα στους κούρδους.
αυτά από τον πλούτωνα. :fico:

Να τα αφήσετε αυτά στοιχεία.... τόσες σελίδες σας έχω παραθέσει την μάνα μου και τον πατέρα μου και το μόνο που έχετε κάνει μέχρι τώρα είναι να λέτε λόγια και κάποιοι να παραθέτουν πλαστογραφημένες φωτοτυπίες .... στοιχεία όπως σας μιλώ εγώ.... ακόμα και για την ανηθικότητα των στελεχών σας εγώ έβαλα στοιχεία, πράγματα που κατήγγειλαν οι ίδιοι οι σύντροφοί σας ........... και τι να δεις τι έχω να γράψω για το Μπουλκές δηλαδή το εφαρμοσμένο πρότυπο που θέλατε να εφαρμόσετε στην Ελλάδα.
0 .

pan
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό pan » 03 Ιαν 2018, 15:52

Εικόνα
0 .

Επιστροφή σε “Ιστορία”