μπλοχιν,ο εκτελεστης του κατυν

Θέματα ιστορικού και αρχαιολογικού ενδιαφέροντος.
Love Ready's

Re: μπλοχιν,ο εκτελεστης του κατυν

Δημοσίευσηαπό Love Ready's » 30 Μαρ 2018, 21:16

asevastos έγραψε:
το να ζητανε δικη οι κομμουνιστες, ειναι σαν να ζητανε δικη οι ψεκασμενοι για τα chemtrails. δεν μπορουμε να ασχολουμαστε με τον καθε γραφικο και τη ζουρλια του.

Ζεις σε μια πόλη με κομμουνιστή δήμαρχο ,σε πλανήτη όπου η πολυπληθέστερη χώρα είναι κομμουνιστική και γράφεις σε φόρουμ όπου υπάρχω εγώ ο κομμουνιστής που έχω πετύχει ότι δεν θα πετύχεις σε 85 ζωές. Φυσικά και ασχολούμαι με εσένα το γραφικό και τη ζούρλια σου για να γελάω και να πήζεις. Στο κάθε μου πόστ βλέπεις ταυτόχρονα τους χιλιάδες ανθρώπους που δεν μπορείς να φτάσεις ,πήζεις ,μου αρέσει και σου αρέσει γιατί είσαι μαζόχας.Σε κάθε περίπτωση όποτε ένας αγράμματος χαμάλης όπως εσύ ,πιάνει στο στόμα του τους κομμουνιστές θα έχει τέτοια απάντηση.Ελπίζω να γελάσεις με την καρδιά σου ,όπως γελάω απ το γραφείο μου όταν μου απαντας πίσω απ τον πάγκο περιμένοντας να πουλήσεις αστάρι.
0 .

pan
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό pan » 31 Μαρ 2018, 00:19

LavrentyiBeria έγραψε:
stavmanr έγραψε:
Αντιλαμβάνεσαι ότι αυτή η επιτροπή συστάθηκε το 1943 από εντεταλμένους κρατών, τα οποία βρίσκονταν τότε υπό την επικυριαρχία των Ναζί;

Να υποθέσω ότι υποστηρίζεις πως οι Ναζί έφτιαχναν δίκαιες και αντικειμενικές επιτροπές; :s_laughat
Μόνο σε παρακαλώ να το γράψεις ευθέως, χωρίς περιστροφές.

Mα ο μοναδικός λόγος που υπήρξε έστω και ελάχιστη αμφιβολία για την ευθύνη των σταλινικών για το έγκλημα ήταν ότι ο κατήγορος ήταν -αρχικά- ο Γκαίμπελς.

Τα στοιχεία ότι οι Εβραίοι σκότωσαν τους Πολωνούς ήταν αλήθειες του Γκαίμπελς δηλαδή.
Για πες μας κι άλλα για το πως διέπραξαν οι Εβραίοι εγκλήματα κατά τον Β ΠΠ, να μη τα λέει μόνο ο Γκαίμπελς, οι ναζί και οι δοσίλογοι.
Αν τα υποστηρίζετε κι εσείς να τα επαναλαμβάνετε, ότι λέει ο Γκαίμπελς και η αλήθεια.
0 .

pan
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό pan » 31 Μαρ 2018, 00:32

αυτο ειναι ο κομμουνισμος, ακριβως αυτο

Για αυτό δεν έχει άποψη μόνο ο Γκαίμπελς και οι συν αυτόν εγκληματίες δολοφόνοι.
Έχουν άποψη και τα προσφυγάκια της Πολωνίας που περιέθαλψε ο σοβιετικός λαός κι ο Στάλιν.

ΕικόναA Polish boy carrying loaves of bread provided by the Red Cross Photo Credit
0 .

Άβαταρ μέλους
asevastos
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό asevastos » 31 Μαρ 2018, 07:54

stavmanr έγραψε:
asevastos έγραψε:αμα θες στοιχεια, γκουγκλιζεις. ολα υπαρχουν.

:o Δε θα το σκεφτόμουν ποτέ αν δεν ερχόμουν στο φόρουμ να μιλήσουμε.
Σου είμαι αιώνια υπόχρεος! :worship_sq1:

το να ζητανε δικη οι κομμουνιστες, ειναι σαν να ζητανε δικη οι ψεκασμενοι για τα chemtrails. δεν μπορουμε να ασχολουμαστε με τον καθε γραφικο και τη ζουρλια του.

Ευκαιρία να τους τα χώσεις μία και καλή, λοιπόν.
Γιατί κωλώνεις; Υποστηρίζεις ότι έχεις όλα τα ατράνταχτα στοιχεία.
Ιδού η Ρόδος...
Πίεσε από την πλευρά σου, όσο μπορείς κι εσύ να γίνει η δίκη να τους δείξουμε τους παλιοκομμουνιστές! :whistle:

διαβασε παραπανω. ηδη τους εχω ξεφτιλισει τους κομμουνιστες. ο πρωτος ελεγε πως ο ε/ς εβγαλε πορισμα υπερ των σοβιετικων, ξεφτιλιστηκε. μετα εισυ ειπες οτι ο ε/σ αρνηθηκε να συμμετασχει στις ερευνες, ξεφτιλιστηκες.
ε, ποσο αλλο πια, να καθομαι να σας τριβω στη μουρη καθε μικρη λεπτομερεια δεν εχει πλεον νοημα.

ποια δικη τελοσπαντων; να πιεσω, αν ειναι, προβλεπεται καλο γελιο.
δικη με ολους τους υποδικους νεκρους εδω και μισο αιωνα, ολα τα στοιχεια υπερ της μιας πλευρας, μηδεν στοιχεια υπερ της αλλης.

ποιος δικαστης να κατσει να χασει το χρονο του να δικασει, και για ποιο λογο; δεν εχει με τιποτα καλυτερο να περασει την ωρα του;

οι αμεσα ενδιαφερομενοι, αυτοι που εχασαν τους γονεις τους, αυτοι που εχουν καθε λογο να ψαχνουν την αληθεια και δεν επηρεαζονται απο πολιτικες, πιεζουν για δικη, και δικαιωση. μαντεψε ποιους πιεζουν...
0 .

Άβαταρ μέλους
asevastos
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό asevastos » 31 Μαρ 2018, 08:07

ΜΠΕΤΑΤΖΗΣ έγραψε:
asevastos έγραψε:

Ζεις σε μια πόλη με κομμουνιστή δήμαρχο ,σε πλανήτη όπου η πολυπληθέστερη χώρα είναι κομμουνιστική και γράφεις σε φόρουμ όπου υπάρχω εγώ ο κομμουνιστής που έχω πετύχει ότι δεν θα πετύχεις σε 85 ζωές. Φυσικά και ασχολούμαι με εσένα το γραφικό και τη ζούρλια σου για να γελάω και να πήζεις. Στο κάθε μου πόστ βλέπεις ταυτόχρονα τους χιλιάδες ανθρώπους που δεν μπορείς να φτάσεις ,πήζεις ,μου αρέσει και σου αρέσει γιατί είσαι μαζόχας.Σε κάθε περίπτωση όποτε ένας αγράμματος χαμάλης όπως εσύ ,πιάνει στο στόμα του τους κομμουνιστές θα έχει τέτοια απάντηση.Ελπίζω να γελάσεις με την καρδιά σου ,όπως γελάω απ το γραφείο μου όταν μου απαντας πίσω απ τον πάγκο περιμένοντας να πουλήσεις αστάρι.

τον εχω 30 ποντους.

ζηλευε. :dunno:

αρνεισαι να καταλαβεις οτι πισω απο καθε διαδικτυακη περσονα, που δεν ξερεις ποιος κρυβεται, δεν μπορεις να προσβαλλεις προτασοντας την οποια επιτυχια σου. τον εαυτο σου ξεφτιλιζεις, συνεχισε, εισαι διασκεδαστικος, αν και σε λυπαμαι λιγο, ειναι η αληθεια. λιγο ομως. θα μπορουσα ισως να βαλω τη φορολογικη μου δηλωση, και να σε βουλωσω, τουλαχιστον οσον αφορα στα λεφτα που μοιαζει να ειναι το μοναδικο στοιχειο στη ζωη σου για το οποιο εισαι περηφανος, αλλα αμα σταματησεις τις καυχησιες, με ποιον θα γελαω εγω;

για το θεμα δεν βλεπω σχολιο ομως. γραμμη παν; αρνητης κατυν;
εχεις να μας πεις κατι και για το σινικο τειχος της κορεας;
0 .

stavmanr
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό stavmanr » 31 Μαρ 2018, 09:25

asevastos έγραψε:διαβασε παραπανω. ηδη τους εχω ξεφτιλισει τους κομμουνιστες. ο πρωτος ελεγε πως ο ε/ς εβγαλε πορισμα υπερ των σοβιετικων, ξεφτιλιστηκε. μετα εισυ ειπες οτι ο ε/σ αρνηθηκε να συμμετασχει στις ερευνες, ξεφτιλιστηκες.
ε, ποσο αλλο πια, να καθομαι να σας τριβω στη μουρη καθε μικρη λεπτομερεια δεν εχει πλεον νοημα.

Έχεις φαίνεται την ικανότητα του ξεφτυλίζειν... :yesyes:
Θα ζητήσω αλλαγή ταυτότητας από την πολιτεία για να μπορώ και πάλι να κυκλοφορώ στον κόσμο. :crying11:
0 .

pan
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό pan » 31 Μαρ 2018, 18:15

Είναι εκατοντάδες χιλιάδες τα Πολωνεζάκια που ξέρουν από πρώτο χέρι πως τους συμπεριφέρθηκε ως πρόσφυγες ο Στάλιν κι ο λαός της Σοβιετικής Ένωσης

Εικόνα Isfahan – the city of Polish children

Υπήρχαν κι άλλα Πολωνεζάκια βέβαια, που έμαθαν μόνο την άποψη του Γκαίμπελς για τους Πολωνούς
Εικόνα
0 .

Άβαταρ μέλους
Nandros
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Nandros » 31 Μαρ 2018, 20:19

'
Εικόνα
Εικόνα
Polish Refugees in Iran
By: Steven Heller | January 30, 2014

Almost half a century after World War II, in an abandoned, dust-filled storage shed beside an old photography studio in Esfahan, Iran, Parisa Damandan found a unique collection of stunning Diane Arbus-esque photographs shot by Abolqasem Jala that are reminders of war in general and World War II’s human displacement. Four years ago, these discoveries were revealed in a book titled The Children of Esfahan, published in Tehran. The images were studio photos of Polish refugee children who found haven in Iran as Germans and Russians laid waste to their homeland.

Captured as war prisoners by the Russian Army in East Poland during WWII, a group of Polish citizens spent several difficult years working in forced labor camps in Russia before migrating to Iran following an agreement between the Russians and the Allies. A small group of about 3,000 of these refugees consisted of orphaned children, who were transferred to Isfahan along with their caregivers.

The Polish collection included 11,000 negatives ranging in size — 4×6, 6×6 and 12×9 centimeters — and included studio portraits of individuals and groups as well as a limited number of portraits taken outside the studio, in the homes of the Polish refugees. Interestingly, the majority of those appearing in these portraits are children, women and youth. Except for a few older men, or uniformed men, grown males are largely absent from the frame.

According to available statistics, approximately one million Pols were transferred to Russia. Of these, nearly 116,000 came to Iran as refugees.

Τα άχρηστα για τον Στάλιν παιδιά, που τα πάσαρε στους Συμμάχους να τα φροντίσουν. Πάντως τους έκανε χάρη, αφού μπορούσε να τα είχε σφάξει!
.
0 .

Άβαταρ μέλους
Nandros
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Nandros » 31 Μαρ 2018, 20:24

pan έγραψε:
αυτο ειναι ο κομμουνισμος, ακριβως αυτο

Για αυτό δεν έχει άποψη μόνο ο Γκαίμπελς και οι συν αυτόν εγκληματίες δολοφόνοι.
Έχουν άποψη και τα προσφυγάκια της Πολωνίας που περιέθαλψε ο σοβιετικός λαός κι ο Στάλιν.

ΕικόναA Polish boy carrying loaves of bread provided by the Red Cross Photo Credit

Το ψωμί που κουβαλάει το παιδί είναι μεν από τον Ερ.Σταυρό αλλά στο ΙΡΑΝ (!) και όχι στην Σοβιετία, όπως αφήνει να εννοηθεί ο προπαγάνδας!

https://mashable.com/2016/05/21/polish- ... Jztehqr5qw
.
0 .

blackpaint
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό blackpaint » 31 Μαρ 2018, 23:08

το αρχικο αρθρο, που δεν εχει πηγη κιολας, εχει μερικες τρομερες ανακριβειες.
Νανδρε, εχεις διαβασει το Μηδεν και το Απειρο/Darkness at Noon;
https://en.wikipedia.org/wiki/Darkness_at_Noon
0 .

Επιστροφή σε “Ιστορία”