το νησί των θησαυρών ✘
-
Spark
- Extreme poster

Re: το νησί των θησαυρών ✘
καλησπέρα
ο θησαυρός έχει βρεθεί τον έχει ο nemo όμως ο επόμενος παίκτης που θα πάει στο κέντρο του νησιού δεν θα ψάχνει τον θησαυρό αλλά θα παίξει ξανά προς όποια κατεύθυνση θέλει.
κοντά στον nemo βρίσκονται ο Λαχουρένιος και η Νεφερτίτη. και η Suzy τον περιμένει στο μονοπάτι πιο κάτω...

ο θησαυρός έχει βρεθεί τον έχει ο nemo όμως ο επόμενος παίκτης που θα πάει στο κέντρο του νησιού δεν θα ψάχνει τον θησαυρό αλλά θα παίξει ξανά προς όποια κατεύθυνση θέλει.
κοντά στον nemo βρίσκονται ο Λαχουρένιος και η Νεφερτίτη. και η Suzy τον περιμένει στο μονοπάτι πιο κάτω...

Νεφερτίτη έγραψε: παίρνεις το 1 - πας μπροστά στο κέντρο είναι πυξίδα και παίζεις ξανά
- το επόμενο νούμερο που παίρνεις είναι το 4 (έχεις κάνει 2 στάσεις έχεις άλλη 1)
nemo έγραψε:έκανες στάση διότι το μαύρο σημάδι είναι κακό για εσένα (έχεις κάνει 2 στάσεις έχεις άλλη 1)
παίρνεις το 4
Λαχουρένιος έγραψε:είσαι σε στάση - δεν παίζεις το 5 (έχεις κάνει 2 στάσεις έχεις άλλη 1)
Suzy-Cute✽ έγραψε:παίρνεις το 3 - θα πας εμπρός; (έχεις κάνει 2 στάσεις έχεις άλλη 1)
0 .
-
nemo
- Supreme poster

αρχιζω να φοβαμαι την Suzy-Cute
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
Spark
- Extreme poster

nemo έγραψε:αρχιζω να φοβαμαι την Suzy-Cute
σίγουρα θα βρεις μπροστά σου την Suzy και πίσω σου την Νεφερτίτη (που παίζει ξανά) και τον Λαχουρένιο που σε 2 γύρους θα είναι στο μονοπάτι σου..
0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Ωπα εχει γινει λαθος. Εγω επαιξα δυο φορες στον προηγουμενο γυρο. Επεσα στην πυξιδα αρα ξαναπαιζω, και στον γυρο που κερδισα εκανα σταση αρα τωρα επρεπε να παιξω τον ασσο.
0 .
-
Νεφερτίτη
- Rookie poster

Παω 4 μπρoστα στον πρασινο διαδρομο. 

0 .
When the power of Love wins the love of Power, peace will come to the world
-
Spark
- Extreme poster

καλημέρα
ο θησαυρός έχει βρεθεί τον έχει ο nemo

ο θησαυρός έχει βρεθεί τον έχει ο nemo

Νεφερτίτη έγραψε: παίρνεις το 4 - πας μπροστά; (έχεις κάνει 2 στάσεις έχεις άλλη 1)
nemo έγραψε:παίρνεις το 5 αλλά κάνεις στάση (έχεις κάνει 3 στάσεις δεν έχεις άλλη)
Λαχουρένιος έγραψε:παίρνεις το 1 (έχεις κάνει 2 στάσεις έχεις άλλη 1)
δεν έγινε λάθος, με την στάση έκαψες το 5 και πήγες εμπρός με το 1 άρα έπαιξες ξανά αφού ήσουν σε πυξίδα.
Suzy-Cute✽ έγραψε:παίρνεις το 2 - θα πας πίσω; (έχεις κάνει 2 στάσεις έχεις άλλη 1)
0 .
-
Spark
- Extreme poster

nemo έγραψε:...
για να είμαι δίκαιος.. πριν ο nemo έπρεπε να παίξει το 4 (μετά την στάση που έκανε)
αλλά δεν επέλεξε εμπρός ή πίσω ή στάση
και για κακή τύχη ήταν το ανθρωπάκι του Λαχούρ που έκρυβε το πράσινο μονοπάτι και δεν μπορούσε ο nemo να δει το σύμβολο ?
έτσι θα δεχτώ διόρθωση απο μεριάς του nemo εάν δεν ήθελε να πάει 4 πίσω στο πράσινο μονοπάτι
0 .
-
Νεφερτίτη
- Rookie poster

Παω μπροστα, εκτος αν ο nemo παει πισω, οποτε παω κι εγω πισω.
Αν πεσω στον ιδιο κυκλο με τον nemo τι γινεται;
0 .
When the power of Love wins the love of Power, peace will come to the world
-
Spark
- Extreme poster

Νεφερτίτη έγραψε:Παω μπροστα, εκτος αν ο nemo παει πισω, οποτε παω κι εγω πισω.
https://elefthero.net/viewtopic.php?f=21&t=11200&start=10#p271296
7> κανείς παίκτης δεν μπορεί να προσπεράσει άλλον παίκτη εάν είναι στο ίδιο μονοπάτι.
εάν δύο παίκτες συναντηθούν σε ίδιο σημείο-κύκλο πρέπει να μονομαχήσουν.
ρίχνουν και οι δύο ζάρι (παίρνουν νούμερα) και ο μεγαλύτερος που κερδίζει μένει εκεί.
ο χαμένος γυρνάει στην αρχή του μονοπατιού στην παραλία για να δεχτεί πρώτες βοήθειες απο το πλοίο (στο χρώμα του).
0 .