☠ DEATH RACE ☠

Επιτραπέζια, ηλεκτρονικά, παιχνίδια ρόλων.
Spark
Extreme poster
Extreme poster

Re: ☠ DEATH RACE ☠

Δημοσίευσηαπό Spark » 04 Ιουν 2020, 10:51

Λαχουρένιος έγραψε:Πες μου τι κανω λαθος. Μπορω να κανω αναστροφη και να βρεθω πισω απο σενα και τον Ταξατλεκο με αυτες τις ζαριες?

στη θέση που είναι το κίτρινο αμάξι με το 5 4 δεν μπορεί ούτε σε μωβ να πατήσει για να κανει αναστροφή αλλά ούτε και να πάρει το πρασινο βέλος Νίτρο.
εάν φοβάσαι πως κάποιος θα σε χτυπήσει χρησιμοποίησε Ασπίδα.
πέρασε μια σελίδα απο χθες και ακόμα δεν αποφάσισες να κάνεις κάτι σωστό.
0 .

Spark
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Spark » 04 Ιουν 2020, 10:51

:headphones41:
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 04 Ιουν 2020, 11:40

Παιζω το 5 τοτε και απλως παω μπροστα
0 .

Spark
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Spark » 04 Ιουν 2020, 11:49

Λαχουρένιος έγραψε:Παιζω το 5 τοτε και απλως παω μπροστα

εντάξει παίζεις το 5 πας μπροστά και αφου δεν κάνεις αλλαγή λωρίδας ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ τον πύραυλο.
να δω ποιός θα πάρει τον πύραυλο και θα σου τον ρίξει, ίσως εγω εάν μου κάνουν τα νούμερα :glasses12:
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 04 Ιουν 2020, 12:08

Spark έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:Παιζω το 5 τοτε και απλως παω μπροστα

εντάξει παίζεις το 5 πας μπροστά και αφου δεν κάνεις αλλαγή λωρίδας ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ τον πύραυλο.
να δω ποιός θα πάρει τον πύραυλο και θα σου τον ρίξει, ίσως εγω εάν μου κάνουν τα νούμερα :glasses12:

Κατσε ρε, μπορω να κανω αλλαγη στην μεση μιας ζαριας? Νομιζα πως μονο στην αρχη του γυρου γινεται αυτο. Δεν μας τα λες καλα μαστερ.
0 .

Spark
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Spark » 04 Ιουν 2020, 12:15

Λαχουρένιος έγραψε:
Spark έγραψε:

Κατσε ρε, μπορω να κανω αλλαγη στην μεση μιας ζαριας? Νομιζα πως μονο στην αρχη του γυρου γινεται αυτο. Δεν μας τα λες καλα μαστερ.

αφου αγνοείς τους κανόνες και γράφεις ότι σου έρθει θα πάρω τον πύραυλο και θα στον ρίξω απο πίσω :laugh1:
τα "νόμιζα" δεν περνάνε. μια σελίδα πέρασε απο χθες και εσύ στον κόσμο σου...
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 04 Ιουν 2020, 12:16

Spark έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:

αφου αγνοείς τους κανόνες και γράφεις ότι σου έρθει θα πάρω τον πύραυλο και θα στον ρίξω απο πίσω :laugh1:

Δεν το χεις ξεκαθαρισει στους κανονες αυτο και νομιζω δεν ειμαι ο μονος που παρεξηγησε το πως δουλευει η αλλαγη λωριδας. Ε βαλε με στον πυραυλο τοτε.
0 .

Spark
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Spark » 04 Ιουν 2020, 12:23

Λαχουρένιος έγραψε:
Spark έγραψε:

Δεν το χεις ξεκαθαρισει στους κανονες αυτο και νομιζω δεν ειμαι ο μονος που παρεξηγησε το πως δουλευει η αλλαγη λωριδας. Ε βαλε με στον πυραυλο τοτε.

όχι είναι ξεκάθαρο, όλοι το ξέρουν:
https://elefthero.net/viewtopic.php?f=21&t=11946&start=30#p297276

κάθε παίκτης στην σειρά του μπορεί να κάνει 2 απο τις 3 παρακάτω ενέργειες:

1> να τρέξει το αμάξι του εμπρός με ένα απο τα δυο νούμερα που του δίνω απο τον πίνακα.
εάν μπροστά του υπάρχει άλλο αμάξι τότε το αμάξι που είναι πίσω χτυπάει το αμάξι που είναι μπροστά και του κάνει ζημιά τόση όσους πόντους έμειναν απο το νούμερο που επέλεξε.

πχ το κόκκινο αμάξι είναι πίσω απο το κίτρινο και στην σειρά του επιλέγει να προωθηθεί με το νούμερο 6.
εάν προχωρήσει πχ 2 θέσεις θα χτυπήσει το κίτρινο αμάξι και θα του κάνει ζημιά -4 βαθμούς στην κατάσταση του αμαξιού.

2> να αλλάξει λωρίδα. η πίστα έχει 2 λωρίδες δρόμου την εσωτερική (μέσα) και την εξωτερική (έξω).ο παίκτης γράφει: μέσα ή έξω για να αλλάξει λωρίδα.

3> να χρησιμοποιήσει όπλο ή άλλο σύμβολο που πρέπει να έχει πάρει.

αλλά εσύ ήθελες να κάνεις κόλπα :s_mad
https://elefthero.net/viewtopic.php?f=21&t=11946&start=90#p298025

λοιπόν τωρα δεν θα πάρεις τον πύραυλο, θα τον πάρω εγω και θα δεις που θα τον ρίξω :laugh1:
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 04 Ιουν 2020, 12:35

Δεν ξεκαθαριζεις αν μπορει να αλλαξει λωριδα στην μεση της ζαριας. Πχ αν εχεις 4 να κανεις δυο βηματα στην εξωτερικη και μετα 2 στην εσωτερικη. Εγω ετσι οπως το καταλαβα ειναι οτι στην αρχη του γυρου αλλαζεις λωριδα και παιζεις ολη την ζαρια στην λωριδα αυτη.
0 .

Spark
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Spark » 04 Ιουν 2020, 12:58

Τλαξκαλτέκος έγραψε:...

παίρνεις τα νουμερα 2 4 , επέλεξε ένα απο τα δυο και εάν θα κάνεις κάποια ενέργεια.

Φρανκι πέσε πάνω του γιατί μου τα ζάλισε, δεν σήκωσε ασπίδα, δεν πήρε τον πύραυλο, θα έχει κακό τέλος...
0 .

Επιστροφή σε “Παιχνίδια”