Space Travellers

Επιτραπέζια, ηλεκτρονικά, παιχνίδια ρόλων.
Άβαταρ μέλους
relativer777
Basic poster
Basic poster

Re: Space Travellers

Δημοσίευσηαπό relativer777 » 27 Απρ 2018, 02:01

Στον πλανήτη κικιρί είταν όλα πολύ ήσυχα. Τόσω ήσυχα που κόντεψα να αισθάνομαι σάν κοτόπουλο.
Ευκαιρία για λύγη δράση το ξίφος ανά χείρας Και τρέμετε αντίπαλοι.
Στο σπαθί είμαι ανυπέρ-βλητο σαμουράι
Γίνομαι φέτες.
:budo_d3x:
0 .

Spark
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Spark » 27 Απρ 2018, 02:05

Διάδοχος έγραψε:...για ποτά και γυναίκες :D

εισαι στη θεση 30
τα διαθέσιμα νουμερα ειναι 4, 5, 6
μπορεις να παρεις νουμερα και να προσθέσεις ή να αφαιρέσεις απο την θέση σου
για να πας μπροστά ή για να πας πίσω.
τι νουμερα θα πάρεις και τι θα τα κάνεις;
(στο 34 βρισκεται η πρακτορας κουλούρι)
0 .

Άβαταρ μέλους
relativer777
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό relativer777 » 27 Απρ 2018, 02:26

Φίλε Spark
Εάν μου τελιόσουν τα εφόδια τί γίνεται σ'αυτή την περίπτωση ?
0 .

Άβαταρ μέλους
relativer777
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό relativer777 » 27 Απρ 2018, 02:28

:priest_z:

:stavros01:
0 .

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 28 Απρ 2018, 00:29

Spark έγραψε:
Διάδοχος έγραψε:...για ποτά και γυναίκες :D

εισαι στη θεση 30
τα διαθέσιμα νουμερα ειναι 4, 5, 6
μπορεις να παρεις νουμερα και να προσθέσεις ή να αφαιρέσεις απο την θέση σου
για να πας μπροστά ή για να πας πίσω.
τι νουμερα θα πάρεις και τι θα τα κάνεις;
(στο 34 βρισκεται η πρακτορας κουλούρι)

Δεν ξέρω αν κάνω σωστά, αλλά, θα πάω για -4 :-/
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Spark
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Spark » 28 Απρ 2018, 06:55

Διάδοχος έγραψε:Δεν ξέρω αν κάνω σωστά, αλλά, θα πάω για -4 :-/

και εγω δεν ξερω εαν ειναι θεμα τακτικής ή οτι σου έλειψε η γλίτσα που κόλλησε στο διαστημόπλοιο σου στη θεση 26, σελ 10 https://elefthero.net/viewtopic.php?f=21&t=7560&start=90

εαν το θελεις να στο δωσω, μπορεις να πας στη θεση 26 θελεις; με εφοδια 3 και με γλιτσα;;

ειναι και άλλα διαθέσιμα νουμερα μετά το 4
0 .

Άβαταρ μέλους
relativer777
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό relativer777 » 28 Απρ 2018, 19:22

Ευκαιρία για λύγη δράση το ξίφος ανά χείρας Και τρέμετε αντίπαλοι.
Στο σπαθί είμαι ανυπέρ-βλήτο σαμουράι
Γίνομαι φέτες.
:budo_d3x:
1 .

Spark
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Spark » 28 Απρ 2018, 19:45

κάνω ενα διάλλειμα, ξερω πως θέλετε δράση αλλά μπορουμε να περιμένουμε μια ημέρα ή περισσότερες.

Εικόνα

σήμερα ειχα ανέβει σε σκάλα επάνω σε δέντρο και έκοβα-μάζευα μούσμουλα, ειναι η εποχή τους.
ακόμα έκοψα τα χόρτα στον κήπο με χορτοκοπτικό, πότισα τα δέντρα και τα φυτά και μάζεψα τα ξερά φύλλα.
ειδα πως κάποια μέταλλα θελουν βάψιμο. ειδα και την παλαια μοτοσυκλέτα να με περιμένει στο γκαράζ γεμάτη σκόνη,
σκέφτομαι να την βαλω μπρος, να πάω με την μοτό στην παραλία ή να προτιμήσω το ποδήλατο;;
θα το σκεφτώ.
0 .

Άβαταρ μέλους
relativer777
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό relativer777 » 28 Απρ 2018, 20:23

Φίλε Spark καλησπέρα.
Και εγώ ασχολούμαι με τον κήπο μου
" ανθόκηπο "
Φυτεύω νέα άνθη.
Είναι η αγαπημένη μου ενασχόληση.
0 .

Spark
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Spark » 29 Απρ 2018, 06:33

μεχρι να συνέλθει ο Διάδοχος δινω την συνέχεια του πλανήτη Λίμπο για την Κουλούρι που ειναι εκει.
κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε:

ειναι η μέρα που μένει στον Λίμπο ανεφοδιάζει το σκάφος με νερό και προσπαθει να μαθει περισσότερα.
με το ταμπλετ-μεταφραστή διαβάζεις το μήνυμα που σφυράει ενας σφυριχτρούλης:
"κοιτα εκει στον ουρανο, πολλοι πειρατες, κανε γρήγορα, να μην μας βρουνε, να κρυφτουμε, τρέξε"

κοιτάς και βλέπεις κατι μαυρό μακριά στον ουρανό, λες Ζουμ500, στα γυαλιά σου προβαλλεται η μεγενθυμένη εικόνα αυτό που βλέπεις ειναι 10 διαστημόπλοια σε τριγωνικό σχηματισμό.

δεν ειναι καλό, ειναι οι πειρατές, ειναι πολλά και μεγάλα πολεμικά σκάφη, σκεφτεσαι να περιμένεις να δεις τι θα γίνει,
ενεργοποιείς την απόκρυψη του διαστημοπλοίου σου δηλαδή ρομποτική τέντα που κανει το σκάφος σου να δειχνει σαν βραχος, μετά πηγαινεις εκει που πηγαινουν οι κάτοικοι, στο δρόμο που οδηγει στα υπόγεια καταφύγια.

εκει κάτω απο την γη κρυβονται οι σφυριχτρουλιδες και δεν σφυριζουν οταν ειναι πειρατές επάνω απο την πόλη.
οι πειρατές έρχονται, γεμιζουν τα διαστημόπλοια τους με εφόδια και παιρνουν όσους κατοικους βρουνε,
τους παιρνουν για σκλάβους, τους χρησιμοποιούν σαν ζωα, ομως οι σφυριχτρουλιδες ειναι ευαισθητοι και ειρηνικοι δεν μπορουν να κανουν κακό σε κανέναν. μόνο να κρύβονται φοβισμένοι μπορουν.
και κάθε φορά τα πειρατικά διαστημόπλοια παιρνουν μαζι τους όσους σφυριχτρούλιδες δεν προλάβουν να κρυφτουν. ειναι το δράμα του πλανήτη Λίμπο.

σκέφτεσαι πως εσυ με αυτό το διαστημόπλοιο δεν εχεις καμια πιθανότητα να κερδίσεις πολλά πειρατικά πολεμικά διαστημόπλοια.

τα πειρατικά σκάφη απομακρύνονται και οι σφυριχτρουλιδες επιστρέφουν στα σπίτια τους ομως αυτη την φορά λειπουν 5 παιδιά, τα πήρανε οι πειρατες.
ακους ηχητικους τόνους που προκαλουν θλίψη, ειναι οι μητέρες του Λίμπο που κλαίνε τα παιδιά τους...

ρωτάς να μαθεις που πηγαίνουν οι πειρατές μετά τις επιδρομές, σου λένε πως αυτοι δεν ξέρουν όμως υπάρχει σε κοντινό πλανήτη μια ιέρεια που ξέρει την σωστή απάντηση σε κάθε ερώτηση. αυτη ειναι στη θεση 36.
0 .

Επιστροφή σε “Παιχνίδια”