έλα πριν καλοκαιριάσει

ΜΥΘΗΡΑ έγραψε:σχολιο 5
...κι οσο εσεις θα ξεσκιζεστε στιος εικονικες πιστες δρομου ,, καποιοι ανενοχλητοι θα ξεσκιζουν την πραγματικη σας ζωη ....
σημειωτεον ολα τα παιχνιδια αδρεναλινης ειναι ψυχικα βαμπιρ σας αποστραγγιζουν την ενεργεια....
και δεν το λεω αυτο για την ιδιοφυια μας σπαρκ γενικα το λεω ...
Spark έγραψε:έλα βρε άλλος ένας/μία παίκτης για να αρχίσουμε,
έλα πριν καλοκαιριάσει

Spark έγραψε:

Εσθήρ έγραψε:Οκ δεχτηκα μια προσκληση, γενικα μου αρεσουν τα παιχνιδια με αυτοκινητα αγωνων δρομου, εδω Χριστό δεν εχω καταλαβα τι θα γινεται και δεν ξερω αν μπορω να ανταπεξελθω
Spark έγραψε:κοιτάξτε αυτή είναι η πίστα του παιχνιδιού που σχεδίασα. επάνω σε αυτή την πίστα θα διεξαχθεί το παιχνίδι.
έχω ετοιμάσει τα 4 αυτοκίνητα με χρώματα που επιλέγουν οι παίκτες.
το κάθε αμάξι έχει 10 βαθμούς αντοχής που μειώνονται όταν
1) άλλο αμάξι το χτυπήσει
2) χτυπηθεί απο σφαίρες
3) χτυπηθεί απο πύραυλο
στην πίστα υπάρχουν στρόγγυλα σήματα που όταν ένα αυτοκίνητο βρεθεί επάνω ενεργοποιεί το πυροβόλο, τον πύραυλο ή την ασπίδα. με το πράσινο βέλος ενεργοποιεί το turbo και παίζει ξανά.
θα δώσω οδηγίες και κανόνες αργότερα.

Spark έγραψε:Εσθήρ έγραψε:Οκ δεχτηκα μια προσκληση, γενικα μου αρεσουν τα παιχνιδια με αυτοκινητα αγωνων δρομου, εδω Χριστό δεν εχω καταλαβα τι θα γινεται και δεν ξερω αν μπορω να ανταπεξελθω
παραπάνω έγραψα:Spark έγραψε:κοιτάξτε αυτή είναι η πίστα του παιχνιδιού που σχεδίασα. επάνω σε αυτή την πίστα θα διεξαχθεί το παιχνίδι.
έχω ετοιμάσει τα 4 αυτοκίνητα με χρώματα που επιλέγουν οι παίκτες.
το κάθε αμάξι έχει 10 βαθμούς αντοχής που μειώνονται όταν
1) άλλο αμάξι το χτυπήσει
2) χτυπηθεί απο σφαίρες
3) χτυπηθεί απο πύραυλο
στην πίστα υπάρχουν στρόγγυλα σήματα που όταν ένα αυτοκίνητο βρεθεί επάνω ενεργοποιεί το πυροβόλο, τον πύραυλο ή την ασπίδα. με το πράσινο βέλος ενεργοποιεί το turbo και παίζει ξανά.
θα δώσω οδηγίες και κανόνες αργότερα.
εάν μπορείς να καταλάβεις αυτά τότε είσαι ικανή να παίξεις. εάν δεν έχεις δει την ταινία να την δεις.
δεν βιαζόμαστε να αρχίσουμε, ακόμα δεν έχω γράψει τους κανόνες του παιχνιδιού.
εάν δεχτείς να συμμετέχεις να διαλέξεις ένα χρώμα για το αμάξι σου (απομένουν το κόκκινο και το κίτρινο)
ή εάν θέλεις άλλο χρώμα μπορείς να το γράψεις εδω.
διάβασε και τα προηγούμενα ποστ να δεις τους παίκτες που θα αλληλοσκοτωθείτε

Εσθήρ έγραψε:Ωχ αν βασιζεται σε ταινια δεν την εχω δει !![]()
οκ θα μελετησω την πιστα αλλα γαι να καταλαβω ειναι σαν επιτραπεζιο; Εδω θα παιζουμε; Ε
χει καμια σχεση με οδηγηση σε αλλη πλατφορμα; Ιδεα δνε εχω!