Σε ποια παιχνίδια χαρίσατε ατέλειωτες ώρες;

Επιτραπέζια, ηλεκτρονικά, παιχνίδια ρόλων.
Άβαταρ μέλους
Alkiviades
☭ Ле́нин ☭
☭ Ле́нин ☭

Re: Σε ποια παιχνίδια χαρίσατε ατέλειωτες ώρες;

Δημοσίευσηαπό Alkiviades » 04 Μάιος 2015, 18:00

Λαχουρένιος έγραψε:Κατα την ταπεινη μου αποψαρα,οποιος καιγεται πολλες ωρες σε παιχνιδια που δεν ειναι (ΜΜΟ) ρπγ ή στρατηγικης,ειναι αρρωστος

Έτσι είναι πιο σωστό. Βέβαια καθώς όλοι άρρωστοι είμαστε, το θέμα είναι πιο είναι μεγαλύτερη αρρώστια. Να καίγεσαι στα παιχνίδια? Να καίγεσαι στο ίντερνετ? Να καίγεσαι στην τηλεόραση? Να καίγεσαι στην δουλειά (ιδιάιτερα όταν δεν σου αρέσει και την κάνεις ως βιοπορισμό?)? :s_cool
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 04 Μάιος 2015, 18:04

Η δουλεια ειναι αλλη περιπτωση γιατι συνηθως δεν εχεις επιλογη.

Ολα τα καψιματα ειναι αρρωστα,αλλα τωρα λεμε συγκεκριμενα για τα παιχνιδια.Τα στρατηγικης και ρολων εχουν ψωμι ωστε να αφιερωσεις μηνες ή και χρονια πανω τους.Δεν μπορω να καταλαβω πως μπορεις να καεις αντιστοιχα με σουτερακια ή με αξιον πχ,αν και το χω παθει και ο ιδιος.
0 .

Άβαταρ μέλους
Alkiviades
☭ Ле́нин ☭
☭ Ле́нин ☭

Δημοσίευσηαπό Alkiviades » 04 Μάιος 2015, 19:27

Εντάξει, και εγώ την έχω την απορία αυτή, αλλά εγώ ουδέποτε έχω παίξει οτιδήποτε εκτός απο strategy ή RPG. Αλλη μια κατηγορία παιχνιδιών που τρώνε τρελλό χρόνο (αλλά πλέον ουσιαστικά δεν υπάρχουν, εδώ και χρόνια) είναι τα adventures. Ουτε κι αυτά με άρεσαν και δεν έχω παίξει κανένα, εκτός από τρια τέσσερα text based στο πρώτο Pc που είχα πάρει πριν από καμια 25ρια χρόνια.
0 .

ksmyrn
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό ksmyrn » 05 Μάιος 2015, 06:42

Alkiviades έγραψε:Εντάξει, και εγώ την έχω την απορία αυτή, αλλά εγώ ουδέποτε έχω παίξει οτιδήποτε εκτός απο strategy ή RPG. Αλλη μια κατηγορία παιχνιδιών που τρώνε τρελλό χρόνο (αλλά πλέον ουσιαστικά δεν υπάρχουν, εδώ και χρόνια) είναι τα adventures. Ουτε κι αυτά με άρεσαν και δεν έχω παίξει κανένα, εκτός από τρια τέσσερα text based στο πρώτο Pc που είχα πάρει πριν από καμια 25ρια χρόνια.

Ωραια ειναι και αυτα. Υπαρχουν καποια παρα πολυ καλα. Οχι τοσο να παιζεις μονος σου αλλα με αλλον. Σαν να βλεπεις ταινια. Εχω παιξει με τις αδερφες μου, με την κοπελια μου και οταν μεγαλωσουν τα παιδια μου θα παιζουμε οικογενοιακως. Αρκει να ειναι τοσο δυσκολα οσο να σε εξιταρουν αλλα να μην το κλεινεις επειδη δεν βρισκεις την λυση. Μερικα εχουν και καλο χιουμορ, οπως το μανκεϋ αϊλαντ.
Για να μην πω για τα ακτιον-αντβεντιουρς, οπως ρεσιντεντ ιβιλ. Ειχαμε νοικιασει πλαϋστασιον στην ταρατσα, καλοκαιρι, και με αλλους δυο παιζαμε μεχρι το πρωι.
Τα παιχνιδια ειναι μια μορφη διασκεδασης, μπορουν να γινουν και μορφη γνωσης-λυσης προβληματων. Φυσικα υπαρχουν και "κακες" καταστασεις, οταν κανεις το ιδιο και το ιδιο χωρις ουσια. Το ιδιο ισχυει και οταν πηγαινεις για καφε, και ξαναπηγαινεις μιλωντας για παπαριες.
Μιας που ανεφερα τα παιδια, δυσκολο να κατευθυνεις το παιδι να παιζει με "μετρο"... Ελπιζω λογω δικης μου εμπειριας να τα καταφερω, περιμενω πως και πως να παιζω με τα παιδια μου αγαπημενα παιχνιδια σε τοπικο ΛΑΝ :)
0 .

Attikoula
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Attikoula » 15 Μάιος 2017, 23:15

Πέρασα ατελείωτες ώρες παίζοντας Age of the mythology και cossacks. Πλέων άλλαξα υπολογιστή και δεν έχω μπορέσει να τα ξανα βρω :/
0 .

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 16 Μάιος 2017, 00:17

Χαίρεται και καλώς ήρθες

υπάρχουν πολλά παιχνιδάκια, δεν χρειάζεσαι να τρελαίνεσαι με ατέλειωτες ώρες σε μια οθόνη
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an. :s_cool

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 16 Μάιος 2017, 13:06

Attikoula έγραψε:Πέρασα ατελείωτες ώρες παίζοντας Age of the mythology και cossacks. Πλέων άλλαξα υπολογιστή και δεν έχω μπορέσει να τα ξανα βρω :/

Τι να ξαναβρεις? :sgrat:
0 .

Attikoula
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Attikoula » 16 Μάιος 2017, 19:37

Τα παιχνίδια... Προσπάθησα να τα κατεβάσω με τορεντ μια φορά άλλα δεν έπαιζαν...
0 .

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 16 Μάιος 2017, 21:00

Attikoula έγραψε:Τα παιχνίδια... Προσπάθησα να τα κατεβάσω με τορεντ μια φορά άλλα δεν έπαιζαν...

'Aμα έχεις win10 ,δε θα παίξουν, ίσως ένα 20% .. έχω γύρω στα 80 αυθεντικά και πρόβλημα!

Αge off mythology ..OXI , COSSACΚS ...μάλλον όχι!
0 .

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 16 Μάιος 2017, 21:01

ε πως να παίξουν αφού είναι ονλινε παιχνίδια?
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an. :s_cool

Επιστροφή σε “Παιχνίδια”