FREE SURVIVOR ⚡
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

-
Adminović
- Sloboda Narodu

Re: FREE SURVIVOR ⚡
Εεεε εντάξει, αν είναι να αλλάζουν συνέχεια οι κανόνες κι εγώ να μένω μονίμως στάσιμος, δεν έχει νόημα το παιχνίδι πλέον.
Παραιτούμαι.
Παραιτούμαι.
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.

-
Spark
- Extreme poster

Adminović έγραψε:Εεεε εντάξει, αν είναι να αλλάζουν συνέχεια οι κανόνες κι εγώ να μένω μονίμως στάσιμος, δεν έχει νόημα το παιχνίδι πλέον. Παραιτούμαι.

0 .
-
Adminović
- Sloboda Narodu

Spark έγραψε:...
Δεν είχες πει από την αρχή ότι θα υπάρχουν τέτοιες ξαφνικές αλλαγές στους κανόνες. Λες στα ξαφνικά ότι χάνω γύρο και μετά συνέχεια το ίδιο και το ίδιο.
Ας πάρει άλλος τη θέση μου ή ας παίζει στο αυτόματο από εδώ και μπρος.
0 .

-
Spark
- Extreme poster

Adminović έγραψε:Spark έγραψε:...
Δεν είχες πει από την αρχή ότι θα υπάρχουν τέτοιες ξαφνικές αλλαγές στους κανόνες. Λες στα ξαφνικά ότι χάνω γύρο και μετά συνέχεια το ίδιο και το ίδιο.![]()
ελα ρε πάτησες 3 μπανάνες και κάτι έγινε, στον επόμενο γύρο θα είσαι νικητής..
σε διαφορετική εκδοχή του παιχνιδιού τα μαϊμού πετούν κακάκια και χειροβομβίδες!
0 .
-
Adminović
- Sloboda Narodu

Spark έγραψε:Adminović έγραψε:
Δεν είχες πει από την αρχή ότι θα υπάρχουν τέτοιες ξαφνικές αλλαγές στους κανόνες. Λες στα ξαφνικά ότι χάνω γύρο και μετά συνέχεια το ίδιο και το ίδιο.![]()
ελα ρε πάτησες 3 μπανάνες και κάτι έγινε, στον επόμενο γύρο θα είσαι νικητής..
σε διαφορετική εκδοχή του παιχνιδιού τα μαϊμού πετούν κακάκια και χειροβομβίδες!
Δεν είναι το θέμα μου να κερδίσω.
Και να κέρδιζα, το δώρο θα το έδινα σε κάποιον από τους πιο άτυχους του παιχνιδιού.
Το θέμα είναι ότι με βάση τους κανόνες ο άλλος αποφασίζει πώς θα παίξει σε κάθε γύρο και τί στρατηγική θα ακολουθησει. Κι έρχεσαι ξαφνικά (και χωρίς να έχεις πει κάτι πιο πριν) και λες ότι χάνω γύρο και μετά πάλι το ίδιο και το ίδιο.
Τότε ποιο το νόημα να κάνεις κάποια κίνηση σε κάθε γύρο, αφού δεν υπάρχουν κανόνες στην ουσία;;
Αν πρόκειται δηλαδή να έχει κάποιο νόημα το παιχνίδι, θα πρέπει να έχει και κάποιους κανόνες. Αυτό λέω εγώ. Αν είναι να παίζουμε εντελώς στο χαβαλέ, ας παίζει στο αυτόματο. Δεν έχει κάποιο νόημα να πω θα κάνω αυτό ή το άλλο.
0 .

-
Spark
- Extreme poster

πραγματικά δεν έχει νόημα να κάνεις κάτι, το παιχνίδι στον επόμενο γύρο τελειώνει.
θα φανεί πως όλα τα νούμερα που έδωσα ήταν απο τον αρχικό πίνακα τυχαίων αριθμών.
και εαν πάτησες 3 μπανανόφλουδες οι άλλοι παίκτες έπαθαν χειρότερα.
θα φανεί πως όλα τα νούμερα που έδωσα ήταν απο τον αρχικό πίνακα τυχαίων αριθμών.
0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Για μεγαλο διαστημα του παιχνιδιου ο Αλε ειχε 9-10 αντοχη ενω τους υπολοιπους μας ειχαν πετσοκοψει οι καρυδες
Τωρα δεν του αρεσει
Τωρα δεν του αρεσει

0 .
-
Adminović
- Sloboda Narodu

Spark έγραψε:πραγματικά δεν έχει νόημα να κάνεις κάτι, το παιχνίδι στον επόμενο γύρο τελειώνει.
Κάτσε ρε μάστορα.
Εσύ ποτέ δεν είπες ότι θα υπάρξει απώλεια γύρου. Ούτε στην αρχή ούτε -έστω- στη συνέχεια. Εντελώς ξαφνικά και εκ των υστέρων, μαθαίνω ότι έχασα 3 γύρους, δηλαδή από -3 έως -6 θέσεις (και έχω και -2 από Γύπα).
Κι εσύ αρχικά έλεγες ότι οι κανόνες είναι πολύ συγκεκριμένοι και να μην κάνουμε χαβαλε και στη συνέχεια κανόνες δεν υπήρχαν ουσιαστικά.
0 .

-
Spark
- Extreme poster

παραδέχομαι πως δεν το έγραψα απο την αρχή πως θα ρίχνω και άλλα εκτός απο καρύδες.
το παιχνίδι παίζεται για πρωτη φορά και είναι καλή ιδέα για ποικιλία να επιλέγω τι θα ρίξω σε κάθε γύρο.
σε κάποιους άρεσε που πήραν νερά κ πορτοκαλάδες τωρα δεν αρέσει που ρίχνω μπανανόφλουδες, έτσι ειναι αυτά...
το παιχνίδι παίζεται για πρωτη φορά και είναι καλή ιδέα για ποικιλία να επιλέγω τι θα ρίξω σε κάθε γύρο.
σε κάποιους άρεσε που πήραν νερά κ πορτοκαλάδες τωρα δεν αρέσει που ρίχνω μπανανόφλουδες, έτσι ειναι αυτά...
0 .