Πάρε φίλε μου Διάδοχε και το ανάλογο
Τραγουδάκι. Χέ χέ χέ.
Ξέρω... ξέρω δέν παίζωμε !
Εντάξει φτάνει το χειροκρότημα !!!

Spark έγραψε:Διάδοχος έγραψε:...διαστημικός Οδυσσέας-Κίρκη
ακους ενα πρρρρρρ
άξαφνα το φόρεμα της Λιζας σκίζεται, παιρνεις μάτι το καλλίγραμμο κορμί τηςΚΡΥΦΟ ΚΕΙΜΕΝΟ: ΕΜΦΑΝΙΣΗ
ειναι ο τελευταιος γυρος με την Λιζα. αυτη σου λέει: αγαπημένε μείνε μαζι μου ακόμα εναν γύρο
και θα σου κάνω κεφτεδάκια να τα πάρεις μαζί σου για όταν πεινάσεις

Spark έγραψε:
για να μείνεις εδω θα φοράς σαρί οπως οι αλλες γυναίκες, μπορεις να διαλέξεις απο αυτά
θα κάνεις ότι κάνουν όλοι οι άλλοι, θα λες ότι λένε όλοι, θα επαναλαμβάνεις στη γλωσσα τους και σε μετάφραση,
θα τρως μαζί τους, θα μένεις μαζι τους επάνω σε δεντρόσπιτα, δεν θα έχεις ούτε ένα γκατζετ.
δεν θα σε ενοχλήσει κανείς, το μέρος ειναι ασφαλές, η αρχαια προσευχή τους προσφέρει γαλήνη.

Διάδοχος έγραψε:Μένω με την παρεξηγημενη καλλονή Λίζα. Πέρα απο τα κεφτεδάκια, της θυμίζω ότι περιμένω και μια προφητεία η οποία θα μου επειτρέψει να αντιμετωπίσω τους πειρατές και να σώσω τα σφυριχτρόπαιδα τα οποία έχουν απαχθεί.

Spark έγραψε:Διάδοχος έγραψε:Μένω με την παρεξηγημενη καλλονή Λίζα. Πέρα απο τα κεφτεδάκια, της θυμίζω ότι περιμένω και μια προφητεία η οποία θα μου επειτρέψει να αντιμετωπίσω τους πειρατές και να σώσω τα σφυριχτρόπαιδα τα οποία έχουν απαχθεί.
Λιζα: καλέ μου προσπαθω να σε κανω να μείνεις μαζι μου και να εχεις εμένα να σε αγαπω και να σε φροντιζω,
τι τα θες εκείνα τα παιδιά; αν ήξερες που βρίσκονται.. αν πας εκει δεν θα γυρισεις![]()
κανεις που πήγε εκει δεν γύρισε, έχασα τόσους άντρες

κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε:...
Spark έγραψε:πηγαινεις εκει και κοιτάς τον αστροναύτη...

Spark έγραψε:κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε:...Spark έγραψε:πηγαινεις εκει και κοιτάς τον αστροναύτη...
αυτός σου λέει: χάθηκαν οι συντροφοι μου στην έκρηξη όταν μας χτύπησαν πειρατές,
χρειαζομαι μεταφορικό μέσο μπορεις να με βοηθήσεις;
παρακαλω πάρε με μαζί σου, θα κάνω ότι μπορω είμαι μάχιμος και καλός στο σημάδι.

♪♫•*¨*•.¸¸♫♪
♪♫•*¨*•.¸¸♫♪
♪♫•*¨*•.¸¸♫♪
relativer777 έγραψε:Φίλε Spark Τί έγινε ?
Μετά την Ίφιδα δέν έχω εγώ σειρά ?
Μάλλον με ξέχασες και πήγες από την Ίφιδα στον Διάδοχο.