☠ DEATH RACE ☠

Επιτραπέζια, ηλεκτρονικά, παιχνίδια ρόλων.
Spark
Extreme poster
Extreme poster

Re: ☠ DEATH RACE ☠

Δημοσίευσηαπό Spark » 02 Ιουν 2020, 14:11

Τλαξκαλτέκος έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:ασπιδα?

Η ασπίδα είναι για να σε προστατεύει από όπλο :bazooka: , όχι από το τουτού μου. :racecar:

στην ταινία η ασπίδα είναι χοντρή μεταλλική πλάκα που υπάρχει πίσω απο το αμάξι και ονομάζουν ταφόπλακα -tombstone.
η ασπίδα όταν είναι ενεργοποιημένη προστατεύει για 2 γύρους απο όπλα αλλά και χτυπήματα απο πίσω. μετά απο 2 γύρους πέφτει, χάνεται απο το αμάξι.
0 .

Άβαταρ μέλους
Τλαξκαλτέκος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Τλαξκαλτέκος » 02 Ιουν 2020, 14:35

Spark έγραψε:
Τλαξκαλτέκος έγραψε:
Η ασπίδα είναι για να σε προστατεύει από όπλο :bazooka: , όχι από το τουτού μου. :racecar:

στην ταινία η ασπίδα είναι χοντρή μεταλλική πλάκα που υπάρχει πίσω απο το αμάξι και ονομάζουν ταφόπλακα -tombstone.
η ασπίδα όταν είναι ενεργοποιημένη προστατεύει για 2 γύρους απο όπλα αλλά και χτυπήματα απο πίσω. μετά απο 2 γύρους πέφτει, χάνεται απο το αμάξι.

Μα τότε γιατί δεν προστατεύθηκε ο Λαχουρ ; :hmmm Πέρασαν δύο γύροι ; :hmhmhm:
0 .
Τους μεν κενούς ασκούς το πνεύμα διίστησι , τους δε ανοήτους ανθρώπους το οίημα. ( Σωκράτης [ στον Στοβαίο ] )

Spark
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Spark » 02 Ιουν 2020, 14:39

Τλαξκαλτέκος έγραψε:Μα τότε γιατί δεν προστατεύθηκε ο Λαχουρ ; :hmmm Πέρασαν δύο γύροι ; :hmhmhm:

την πήρε αλλά δεν την ενεργοποίησε, θα την έχει για αργότερα..
0 .

Άβαταρ μέλους
Εσθήρ
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Εσθήρ » 02 Ιουν 2020, 17:29

Σπαρκ αν θες παιζε για μενα,θελει αρκετο χρονο το παχνιδι τελικα και μαλλον δεν εχω τοσο χρονο,επειδη θελω να κανω και αλλα πραγματακια.
Το προσπαθησα αλλα προς το παρων δεν.Και δνε θελω να καθυστερητε για μενα. :ashamed:

Θα παρακωλουθω βεβαια διοτι μου αρεσει και να μαθαινω.
0 .
Ο φθόνος είναι συντετριμμένος θαυμασμός.
Σέρεν Κίρκεγκορ, 1813-1855, Δανός φιλόσοφος

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 02 Ιουν 2020, 17:36

Spark έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:Κατι μπερδεψατε. Θα το πω αν και δεν με συμφερει. Ο Ταξατλεκος με χτυπαει με το πρωτο 6αρι του αφου ειμαι μονο 4 τετραγωνα μπροστα. Αν ξαναπαιξει 6 δεν με ξαναχτυπαει? Ή την πρωτη φορα με προστατευσε η ασπιδα?

δεν σε χτυπάει με το πρωτο 6αρι του αφου είσαι πιο μπροστά στη θέση του όπλου,
σε χτυπάει με το δευτερο 6αρι του που το παίζει για 2 και σου κάνει ζημιά 4

Οντως μπερδεψα τις θεσεις...

Spark έγραψε:
Τλαξκαλτέκος έγραψε:Μα τότε γιατί δεν προστατεύθηκε ο Λαχουρ ; :hmmm Πέρασαν δύο γύροι ; :hmhmhm:

την πήρε αλλά δεν την ενεργοποίησε, θα την έχει για αργότερα..

Ωπ δεν το ξερα! Νομιζα ηταν αυτοματη. Τελος παντων.
0 .

Spark
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Spark » 02 Ιουν 2020, 18:13

προς το παρον θα τρέχω εγω το αμάξι της Phoenix, ευκαιρία να παίξω και εγω,, το παιχνίδι μου δοκιμάζω :P
έτρεξα με το 5 και κρατάω το Νιτρο για μετά..

Εικόνα

Εικόνα

Νεφερτίτη έγραψε:.

παίρνεις τα νουμερα 2 6 , επέλεξε ένα απο τα δυο και εάν θα κάνεις κάποια ενέργεια.

Λαχουρένιος έγραψε:..

παίρνεις τα νουμερα 5 4 , επέλεξε ένα απο τα δυο και εάν θα κάνεις κάποια ενέργεια.

Τλαξκαλτέκος έγραψε:...

παίρνεις τα νουμερα 2 4 , επέλεξε ένα απο τα δυο και εάν θα κάνεις κάποια ενέργεια.

Spark έγραψε:....

παίρνεις τα νουμερα 1 4 , επέλεξε ένα απο τα δυο και εάν θα κάνεις κάποια ενέργεια.
0 .

Άβαταρ μέλους
Νεφερτίτη
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Νεφερτίτη » 03 Ιουν 2020, 13:01

Θα προχωρησω με το 6.
0 .
When the power of Love wins the love of Power, peace will come to the world

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 03 Ιουν 2020, 13:26

Μολις εντοπισα ενα προβλημα στους κανονες. Τα δυο αυτοκινητα που ειναι πισω θα μπορουν να μας τρακαρουν συνεχεια με αποτελεσμα να ειναι βεβαιο οτι θα κερδισουν.
0 .

Spark
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Spark » 03 Ιουν 2020, 13:47

Λαχουρένιος έγραψε:Μολις εντοπισα ενα προβλημα στους κανονες. Τα δυο αυτοκινητα που ειναι πισω θα μπορουν να μας τρακαρουν συνεχεια με αποτελεσμα να ειναι βεβαιο οτι θα κερδισουν.

καλά λες, ακούω προτάσεις για να αλλάξουμε τους κανόνες, και σε εμένα δεν αρέσει το άδικο.

δηλαδή αυτός που είναι πίσω σου και θέλει να έρθει να πέσει επάνω σου να σε χτυπήσει τι να γίνεται; εάν δεν μπορεί θα είναι παράλογο.

ο σκοπός που έβαλα τα μωβ σημεία αναστροφής είναι για να μπορεί παίκτης να ξεφύγει απο άλλον παίκτη που τον καταδιώκει. ας διορθώσουμε τις ατέλειες να έχουμε ένα ωραίο παιχνίδι.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 03 Ιουν 2020, 13:56

Spark έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:Μολις εντοπισα ενα προβλημα στους κανονες. Τα δυο αυτοκινητα που ειναι πισω θα μπορουν να μας τρακαρουν συνεχεια με αποτελεσμα να ειναι βεβαιο οτι θα κερδισουν.

καλά λες, ακούω προτάσεις για να αλλάξουμε τους κανόνες, και σε εμένα δεν αρέσει το άδικο.

δηλαδή αυτός που είναι πίσω σου και θέλει να έρθει να πέσει επάνω σου να σε χτυπήσει τι να γίνεται; εάν δεν μπορεί θα είναι παράλογο.

ο σκοπός που έβαλα τα μωβ σημεία αναστροφής είναι για να μπορεί παίκτης να ξεφύγει απο άλλον παίκτη που τον καταδιώκει. ας διορθώσουμε τις ατέλειες να έχουμε ένα ωραίο παιχνίδι.

Πως λειτουργει η αναστροφη? Σκεφτομουν να την χρησιμοποιησω γιατι αλλιως ο Ταξατλεκος θα μου κανει το πορτ μπαγκαζ καινουργιο :D

Ισως θα μπορουσε να υπαρξει ενα cooldown δηλαδη αν καποιος σου την ριξει απο πισω, μετα για τον επομενο ή για τους επομενους 2 γυρους να μην μπορει να το ξανακανει και απλα να σε προσπερναει.
0 .

Επιστροφή σε “Παιχνίδια”