Πανσπερμία - Προήλθε η ζωή από το διάστημα;

Φυσική, Χημεία, Αστρονομία, Βιολογία κλπ.
Spark
Extreme poster
Extreme poster

Re: Πανσπερμία - Προήλθε η ζωή από το διάστημα;

Δημοσίευσηαπό Spark » 14 Ιούλ 2023, 19:31

seismicos έγραψε:Από την άλλη ο κώδικας του dna είναι εκατομμύρια φορές τεχνολογικά ανώτερος από τον καλύτερο ηλεκτρονικό υπολογιστή, και μόνο τυχαίο δεν μπορείς να πεις αυτό το γεγονός. Αυτό το κάτι που συνδέει την ενέργεια και την τεχνολογία είναι ότι όλα άρχισαν από την ενέργεια. Υπάρχει ενέργεια χωρίς μάζα Αυτό που το πας? Αυτό καταρρίπτει τον νόμο του Νεύτωνα Π.χ το φως είναι συχνότητες που δεν έχουν μάζα αλλά έχουν ενέργεια?

Δεν θα συζητήσουμε για τον φυσικό του 17ου αιώνα, ως γνωστό τα φωτόνια είναι φορέας πεδίου και δεν έχει ύλη-μάζα αυτά είναι φυσική του 21 αιώνα. Τα φωτόνια είναι ενέργεια, και πολλά ακόμα σωματίδια είναι ενέργεια ή φορείς πεδίων όπως τα κβαντα κα.

Όσο για το DNA είπαμε πως ήρθαν εξωγήινοι και έριξαν DNA σε πιθήκους, αυτό συνέβει περίπου πριν 15.000 χρόνια κατά την δυναστεία Ράμα-Ραμαγιάνα σύμφωνα με την ινδική μυθολογία και την ραδιοχρονολόγιση με άνθρακα που έγινε στην γέφυρα του Αδάμ που είναι βυθισμένη μεταξύ Ινδίας και Σριλάνκα.
Τι άλλο να πούμε γι αυτά που δεν ξέρουμε;

Είναι αυτά που ξέρεις, και είναι περισσότερα αυτά που δεν ξέρεις ή που δεν ξέρουμε ως άνθρωποι.
Τι τα θες και τα σκέφτεσαι αυτά; άντε στη θάλασσα για μπάνιο και ξέχνα τα όλα.
το τραγούδι:
1 .

seismicos
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό seismicos » 14 Ιούλ 2023, 20:23

Spark έγραψε:
seismicos έγραψε:Από την άλλη ο κώδικας του dna είναι εκατομμύρια φορές τεχνολογικά ανώτερος από τον καλύτερο ηλεκτρονικό υπολογιστή, και μόνο τυχαίο δεν μπορείς να πεις αυτό το γεγονός. Αυτό το κάτι που συνδέει την ενέργεια και την τεχνολογία είναι ότι όλα άρχισαν από την ενέργεια. Υπάρχει ενέργεια χωρίς μάζα Αυτό που το πας? Αυτό καταρρίπτει τον νόμο του Νεύτωνα Π.χ το φως είναι συχνότητες που δεν έχουν μάζα αλλά έχουν ενέργεια?

Δεν θα συζητήσουμε για τον φυσικό του 17ου αιώνα, ως γνωστό τα φωτόνια είναι φορέας πεδίου και δεν έχει ύλη-μάζα αυτά είναι φυσική του 21 αιώνα. Τα φωτόνια είναι ενέργεια, και πολλά ακόμα σωματίδια είναι ενέργεια ή φορείς πεδίων όπως τα κβαντα κα.

Όσο για το DNA είπαμε πως ήρθαν εξωγήινοι και έριξαν DNA σε πιθήκους, αυτό συνέβει περίπου πριν 15.000 χρόνια κατά την δυναστεία Ράμα-Ραμαγιάνα σύμφωνα με την ινδική μυθολογία και την ραδιοχρονολόγιση με άνθρακα που έγινε στην γέφυρα του Αδάμ που είναι βυθισμένη μεταξύ Ινδίας και Σριλάνκα.
Τι άλλο να πούμε γι αυτά που δεν ξέρουμε;

Είναι αυτά που ξέρεις, και είναι περισσότερα αυτά που δεν ξέρεις ή που δεν ξέρουμε ως άνθρωποι.
Τι τα θες και τα σκέφτεσαι αυτά; άντε στη θάλασσα για μπάνιο και ξέχνα τα όλα.
το τραγούδι:

Εγώ μένω στην Ίο δίπλα σε ξενοδοχείο με πισίνα... :P
Δες την θέα από το σπίτι μου.
0 .
Ποτέ μην στέκεσαι μπροστά από τον εφευρέτη και πίσω από τον γάιδαρο.

Spark
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Spark » 14 Ιούλ 2023, 21:10

seismicos έγραψε:Εγώ μένω στην Ίο δίπλα σε ξενοδοχείο με πισίνα... :P

Ωραία η θέα, σκέφτομαι πως οι νεαροί θα κάνουν φασαρία στο ξενοδοχείο Ερμής, ξοδεύουν πολλά για να μείνουν εκεί.
Δεν φαντάζομαι να είναι τα σπίτια κ τα ξενοδοχεία εκεί με αντισεισμικό σύστημα, ίσως είναι το δικό σου σπίτι εξαίρεση..
Δες και εσύ την θέα από την εξοχική μου κατοικία, εκεί που κάνω μπάνιο και ψαρεύω...

0 .

seismicos
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό seismicos » 15 Ιούλ 2023, 09:36

Spark έγραψε:
seismicos έγραψε:Εγώ μένω στην Ίο δίπλα σε ξενοδοχείο με πισίνα... :P

Ωραία η θέα, σκέφτομαι πως οι νεαροί θα κάνουν φασαρία στο ξενοδοχείο Ερμής, ξοδεύουν πολλά για να μείνουν εκεί.
Δεν φαντάζομαι να είναι τα σπίτια κ τα ξενοδοχεία εκεί με αντισεισμικό σύστημα, ίσως είναι το δικό σου σπίτι εξαίρεση..
Δες και εσύ την θέα από την εξοχική μου κατοικία, εκεί που κάνω μπάνιο και ψαρεύω...

Φοβερή περιοχή! Εγώ μεγάλωσα στον Πειραιά και όταν ήμουν μικρός μας πήγαινε ο πατέρας μου στην Νέα Μάκρη τα Σαββατοκύριακα!
Για την πατέντα μου τίποτα ακόμα. Στην Ελλάδα με έχουν κράξει για την πατέντα μου σε όλα τα φόρουμ των πολιτικών μηχανικών και δεν μπορώ να γράψω. ( Michanicos.gr, eMichanicos κλπ )
Προένταση στα τοιχώματα των προκατασκευασμένων + πάκτωση στο έδαφος αυτή είναι η πατέντα μου, + ο μηχανισμός πάκτωσης.
Στην Αμερική με αντέγραψαν και ας έχω διεθνή πατέντα. Δέστε τους τένοντες που κατεβαίνουν εξωτερικά του τοιχώματος.
0 .

seismicos
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό seismicos » 19 Ιούλ 2023, 21:05

Ο χώρος είναι άπειρος ο χρόνος είναι άπειρος οι αριθμοί είναι άπειροι η γνώση είναι άπειρη η ενέργεια είναι άπειρη και το κεφάλι μας μικρό γεμάτο αισθήσεις που μας καθοδηγούν όπου θέλουν αυτές, αντιλαμβανόμαστε ότι θέλουν αυτές, και ερευνούμε μέσα σε μια περιορισμένη και αλλοιωμένη από τις αισθήσεις μας βάση δεδομένων. Όλα εκεί έξω που αντιλαμβανόμαστε είναι μέσα στο κεφάλι μας. Εκεί έξω από το κεφάλι μας υπάρχει μια διαφορετική πραγματικότητα.
Αν εγώ βγω έξω από τις αισθήσεις μας και αρχίζω να ερευνώ με άλλα δεδομένα τότε ποιος θα με καταλάβει?
Ανέβα όσο πιο ψηλά μπορείς για να μάθεις και να δεις την μοναξιά της γνώσης. Εκεί δεν σε βλέπουν δεν σε καταλαβαίνουν είσαι μόνος.
0 .

Επιστροφή σε “Θετικές Επιστήμες”