τρεμο 7........λοιπον ναι το τρεμοντομετρο μου ..ηταν η ιδια η ψυχη μου ...αυτη που εδωσε σημα οτι ολα γυριζουν αναποδα και οτι σαν ψυχη εχω να αντιμετωπισω οπως κι εκατομμυρια αλλες ψυχες μια αφυσικη τεχνητη ροπη ""στεψης ""κατι που δυσκολευει την ψυχικη μου κινηση και εκφραση ,,,αρα την ψυχικη μου ανελιξη ...
ΤΟ ΘΕΡΙΟ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑΣ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΙΩΣΑ ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΙ ΕΝΙΩΣΑ ΤΟΝ ΒΡΥΧΗΘΜΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΝΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙ ΤΗΝ ΤΡΟΜΕΡΗ ΤΟΥ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΛΙΟΝΤΑΡΙΟΥ ΔΥΝΑΜΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΕΥΤΕΛΗ ΟΦΗ, ΤΟ ΘΗΡΙΟ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΧΥΝΤΩΝ ΠΟΥ ΤΕΧΝΗΤΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΣ ..ΑΛΛΑΖΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΤΟΥ ...
..συνερχομενη απο την εμπιερια αυτην αναφωνησα << ΑΜΑΑΑΑΑΝ ΤΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ??>>κανει δεν μου εδωσε την απαντηση ετοιμη,, χρειαστηκα 10 χρονια για να ξεκαθαρησω στο πνευμα μου τι ακριβως ηταν αυτο το ΘΕΡΙΟ ...και να τωρα το αποτελεσμα αυτου του ξεκαθαρισματο ειμαι πλεον ικανη το το διανεμω με τη νπασα λεπτομερεια του και με την πασα ειλικρινεια ...χμ!!κραξ !!!
...να τι εχουν κανει στο κοσμο μας ..οτι κανουν αυτοι εδω στο βιντεο ...κουρδιστο ελατηριο .. τωρα απλα η κατασταση η οριακη που εχει δημιουργηθει ειναι αυτη του αποτομου ξεκουρδισματος ...ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟ ΞΕΚΟΥΡΔΙΣΜΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΤΗΣ ΤΡΕΜΟΥΝΑΝΑΣ...
... αυτο που κανουν αυτοι οι <<μαστορες>> εδω εχουν κανει και στο πλανητη μας αλλου επιπεδου μαστορες με ειδικες εγκαταστασεις .. τον εοχυν ανγκασει αν γυριζει αναποδα σε σχεση με την φυσικη του ροπη στρεψης ...αυτο δημιουργησε ενα ειδος <<κουρδισματος>> του πλανητη μας ...που εχει φτασει σε οριακο σημειο εκει που ειναι ετοιμες να ξεσπασουν οι δυναμεις επναφορας αρα ξεκουρδισματος ...το ελατηριο δεν εχει χασει την ελαστικη του δυναμη ...δεν παει για μονιμη παραμορφωση οι δυναμεις επαναφορας εχουν αρχισει να εκδηλωνονται απλα θα εχουμε ενα ξεσπασμα τους πολυ συντομα .. ειδικα αν τεθουν σε λειτουργια οι εγκαταστασεις οι νεες με τις οποιες φορτωθηκε το βαρυτικο πεδιο της γης οι οποιες προσπαθουν να εμποδισουν το ξεσπασμα της τρεμουντας ...
...οιμε τι κανουν????
https://www.youtube.com/watch?v=DAGCxdpMrBw&t=35s...αυτο τρανταγμα του πλανητη θα κουνησει και τις ψυχες...
... ενας ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟΣ ΠΙΔΑΚΑΣ ΑΦΥΠΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ θα ξεσπασει μεσα στις κοινωνιες μαζι με τον ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΡΟΜΟ ...το Συστημα οντως θα δεχτει μια βολη που ομοια της δεν εχει δεχτει ποτε ...
...ο προγεγραμμενος χρονος εχει εκπληρωθει ...η εκκαθαριση εχει ξεκινησει ...ο διαχωρισμος τους λυκου απο το προβατο ,,, του εριφιου απο το αρνιο....Η ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗΣ ΜΕΤΟΙΚΙΣΗΣ ΤΩΝ ΨΥΧΩΝ ΑΥΤΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΝΟΡΘΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΝΟΡΘΩΜΕΝΟΙ ΠΡΟΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ...ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΣΤΑ 4 ΚΑΙ ΜΠΟΥΣΟΥΛΙΖΟΥΝ ,,ΘΑ ΑΠΟΧΩΡΙΖΟΥΝ.. ΑΡΧΙΣΕ Ο ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΨΥΧΩΝ ΟΙ ΠΡΟΕΙΡΗΜΕΝΟΣ !!!!!!!!