• Ενεργά Θέματα 
Η περιήγηση στον παρόντα ιστότοπο συνεπάγεται ότι συμφωνείτε με τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Χρήσης Cookies.

προβλέψεις για το μέλλον ?

Μεταφυσική, ανεξήγητα φαινόμενα, θεωρίες συνωμοσίας κλπ.
Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster
Δημοσιεύσεις: 15055

Re: προβλέψεις για το μέλλον ?

Δημοσίευσηαπό nemo » 28 Σεπ 2021, 21:31

Στα διεθνή media έπαιξε αρκετά αλλά στα ελληνικά ελάχιστα. Όπως και με τον κορωνοϊό ο κόσμος δεν έχει ακόμα αντιληφθεί το μέγεθος της καταστροφής που μπορεί να εξαπολυθεί από όσα συμβαίνουν τούτη την στιγμή στην Κίνα.

Μιλάμε για την κατάρρευση ενός κατασκευαστικού κολοσσού που απειλεί να συμπαρασύρει ολόκληρη την Κινεζική οικονομία καθώς ο κλάδος των ακινήτων στην Κίνα αντιπροσωπεύει το 30% του ΑΕΠ της χώρας !

Ο όμιλος ΕNERGRANDE ο μεγαλύτερος κατασκευαστικός όμιλος της χώρας του Δράκου καταρρέει λόγω χρεών αφού πρώτα τα ακίνητα φούσκωσαν με καθαρό αέρα φτάνοντας ναι στοιχίζει ένα διαμέρισμα 90 τμ στην Σαγκάη όσο εκατό φορές το ετήσιο εισόδημα ενός μέσου Κινέζου.

Πολλοί θα πουν και τι μπορεί να σημαίνει για εμάς η κατάρρευση ενός κατασκευαστικού ομίλου στην Κίνα;

Η απάντηση είνα: θυμηθείτε πως ξεκίνησε η τελευταία μεγάλη οικονομική κρίση που οδήγησε την ευρωζώνη ένα βήμα πριν την διάλυση κι εμάς στα μνημόνια. Όλα άρχισαν από την χρεωκοπία της LEHMAN BROTHERS το 2008. Και τότε ελάχιστοι γνώριζαν αυτό το όνομα όμως το έμαθαν καλά στην συνέχεια.

Αλλά τα μηνύματα ενός επερχόμενου οικονομικού κραχ στην Κίνα δεν είναι μόνο αυτά.

Η χώρα αντιμετωπίζει και ενεργειακή κρίση.

Στην προσπάθεια της να εναρμονιστεί με τις οδηγίες για τον περιορισμό εκπομπών ρύπων που επιβάλλουν οι διεθνείς συμφωνίες για το κλίμα, πολλά εργοστάσια έχουν επιβραδύνει την παραγωγή με αποτέλεσμα ειδικά στις Βόρειες επαρχίες της τεράστιας αυτής χώρας, οι άνθρωποι να ξεπαγιάζουν τις νύχτες.

Η κομμουνιστική κυβέρνηση έχει δώσει οδηγίες για συγκέντρωση αποθεμάτων ωστόσο αυτή την στιγμή σε πολλές επαρχίες της χώρας οι άνθρωποι προμηθεύονται καύσιμα μόνο με δελτίο.

Και αν η Κίνα αντιμετωπίζει τέτοιο πρόβλημα ελλείψεων φανταστείτε τι έχει να συμβεί εδώ. Δεν είναι περίεργο που το ίδιο φαινόμενο της έλλειψης καυσίμων αντιμετωπίζει και η Βρετανία;

Πολύ σύντομα ίσως ολόκληρος ο κόσμος μπει στην δίνη της κατάρρευσης του συστήματος εξαιτίας των οδηγιών για την αντιμετώπιση της υποτιθέμενης κλιματικής κρίσης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
Τότε οι παγκοσμιοποιητές, οι ίδιοι άνθρωποι που δημιούργησαν το πρόβλημα, θα δώσουν και την απάντηση: Την παγκόσμια κυβέρνηση.
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Spark
Συντονιστής Κατασκευών
Συντονιστής Κατασκευών
Δημοσιεύσεις: 3624
Τοποθεσία: space

Re: προβλέψεις για το μέλλον ?

Δημοσίευσηαπό Spark » 27 Ιαν 2023, 19:38

ΧΤΥΠΗΜΑ ΜΕ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ΠΟΥ ΦΕΡΟΥΝ ΠΥΡΗΝΙΚΕΣ ΚΕΦΑΛΕΣ

Για «παγκόσμια τραγωδία», έκανε λόγο ο πρόεδρος της Κρατικής Δούμας Vyacheslav Volodin, σε περίπτωση που η Δύση συνεχίσει να προμηθεύει με όπλα την Ουκρανία. Ο ίδιος τόνισε επίσης ότι η Μόσχα θα μπορούσε να ανταποδώσει με ισχυρότερα όπλα, σε περίπτωση που απειληθεί το έδαφός της.

0 .


Επιστροφή σε “Εναλλακτικές Επιστήμες”