ΤΟ ΤΑΓΜΑ ΤΟΥ ΚΟΡΑΚΟΣ ΜΕ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΒΟΥΛΑ

Μεταφυσική, ανεξήγητα φαινόμενα, θεωρίες συνωμοσίας κλπ.
Spark
Extreme poster
Extreme poster

Re: ΤΟ ΤΑΓΜΑ ΤΟΥ ΚΟΡΑΚΟΣ ΜΕ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΒΟΥΛΑ

Δημοσίευσηαπό Spark » 26 Μάιος 2019, 10:51

Ραν ταν πλαν έγραψε:Τι πέφτεις στα γόνατα ρε; Δε βλέπεις ότι η θεωρία της για τους δύο τύπους ναών πάσχει;
Είναι δυνατόν να κάνεις αναφορά σε τόξο και βέλος και να αφήνεις στην απ' έξω τη χορδή;
Μαλάκες είμαστε όλοι εμείς οι οπαδοί της θεωρίας των υπερχορδών, της κβαντικής βαρύτητας και της μποζονικής θεωρίας των 26 διαστάσεων και που θα περνάμε από τη μία στην άλλη διάσταση όταν αποδεσμευθούμε από την υπερμεμβράνη του σύμπαντος των τεσσάρων χωροχρονικών διαστάσεων οδηγούμενοι από τα υπερεξελιγμένα τσάγκρα μας κατευθείαν στο άβατο του τρίτου ναού της πορδής ως εκλεκτοί δηλωμένοι αλήτες μηδενιστές αθεϊστές επειδή έχουμε επιλεγεί στα κρυφά για παιδιά του θεού;
Μην τρελαθούμε κιόλας εδώ μέσα ξεχνώντας αυτά που ξέρουμε. Η επιστήμη έχει μιλήσει.

:thuuumbsup:
να σαι πάντα καλά ρε φίλε, γελάω με την ψυχή μου, εκει στην καλαμάτα ξέρετε απο χόρτα

Εικόνα
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 26 Μάιος 2019, 11:13

Spark έγραψε:
Ραν ταν πλαν έγραψε:Τι πέφτεις στα γόνατα ρε; Δε βλέπεις ότι η θεωρία της για τους δύο τύπους ναών πάσχει;
Είναι δυνατόν να κάνεις αναφορά σε τόξο και βέλος και να αφήνεις στην απ' έξω τη χορδή;
Μαλάκες είμαστε όλοι εμείς οι οπαδοί της θεωρίας των υπερχορδών, της κβαντικής βαρύτητας και της μποζονικής θεωρίας των 26 διαστάσεων και που θα περνάμε από τη μία στην άλλη διάσταση όταν αποδεσμευθούμε από την υπερμεμβράνη του σύμπαντος των τεσσάρων χωροχρονικών διαστάσεων οδηγούμενοι από τα υπερεξελιγμένα τσάγκρα μας κατευθείαν στο άβατο του τρίτου ναού της πορδής ως εκλεκτοί δηλωμένοι αλήτες μηδενιστές αθεϊστές επειδή έχουμε επιλεγεί στα κρυφά για παιδιά του θεού;
Μην τρελαθούμε κιόλας εδώ μέσα ξεχνώντας αυτά που ξέρουμε. Η επιστήμη έχει μιλήσει.

:thuuumbsup:
να σαι πάντα καλά ρε φίλε, γελάω με την ψυχή μου, εκει στην καλαμάτα ξέρετε απο χόρτα

Είμαστε ψαγμένα άτομα εμείς οι Καλαματιανοί. Δε μας παίρνεις χαμπάρι με τη μία λόγω καγκουριάς αλλά το 'χουμε το επιστημονικό. Π.χ. είναι δυνατόν να πας σούζα το παπί σε όλη την παραλιακή με διπλοκάβαλο τη γκόμενα χωρίς να έχεις εντρυφήσει τουλάχιστον στην υπερσυμμετρία, στην υπερβαρύτητα και στα νέα σωματίδια με μάζα συγκρίσιμη της μάζας του πλανκ που οδηγεί σφαίρα αν όχι με τη μία στον τρίτο ναό αλλά τουλάχιστον δυο μέτρα από την κύρια είσοδο του;
Εδώ πρέπει να κάνω γνωστό ότι η Καλαμάτα εκτός από τα χόρτα της είναι γνωστή παγκοσμίως και για την επιστημονική της συμβολή στην ανάπτυξη της θεωρίας της υπερσυμμετρίας των άυλων δυνάμεων και της ύλης με κλειστές και ανοιχτές χορδές στην ετεροτική των ταχυονίων και την τεχνική μεγέθυνσης του τσάγκρα μας.
Αυτό γιατί αν δεν έχεις μεγάλο τσάγκρα μειώνονται οι πιθανότητες να γίνεις φίρμα στο γυναικείο πληθυσμό που κάνει κρα άμα πετύχει τσάγκρα νιγηριανού τύπου.
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
ΜΥΘΗΡΑ
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό ΜΥΘΗΡΑ » 28 Μάιος 2019, 11:09

ΔΕΜΟ 4

στα ιχνη των διακοσμικων μας σειρικων αρχετυπων προσωπικοτητων
Εικόνα

...τα Πληρωματα του Τοξου ( περιλαμβανεται η εννοια της χορδης που δινει την ωθηση την ανελικτικη ειναι η εξελικτικη καμπυλη που οδηγει μεσα στην Αρχεγονη Κοιτιδα) λεγονται Πληρωματα της Δεξιας Ατραπου βρισκονται σε διαφορες ανελικτικες βαθμιδες ....αποτελουν μια Ομοταξια Σειριακη ΠΛηρωματων .. εδραιωμενων σε κοσμους επισης θεωμενους και διαβαθμισμενους ως προς την εξελιξη τους ( εξευγενισμο των πεδιων τους απαλλγη απο το χαος σκοτος )..ΤΗ ΣΕΙΡΙΑΚΗ ΟΜΟΤΑΞΙΑ ΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΤΗ ΛΕΜΕ ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΒΙΩΝΟΥΝ ΣΕ ΚΟΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΓΩΓΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ..Ο ΕΝΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΗ ΚΑΤΑΓΩΓΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΕΟΧΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ...τα Ανωτερα εινα οι αποτεροι Ανθρωποθεικοι Προγονοι μας..

.. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΟΣΜΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΜΑΣ ΜΕΛΛΟΝ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟΥΣ... ΕΧΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΦΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ...απο αυτους του κοσμους πρΟερχονται τα μελλοντολογικα προειρημενα και η αξια τους θεμελιωνεται στο γεγονος αυτης της σειριακης ακολουθιας των κοσμων της επαναληψιμοτητας της διακοσμικής σε μια ορισμενη γαλαξιακη γειτονια...

* πχ μια προσωπικοτητα διαδικτυακη με το ονομα ΜΥΘΗΡΑ να σκεφτειτε οτι εχει ξαναυπαρξει σε ενα κοσμο που ειναι ο αμεσα προηγουμενος του δικου μας ...εγω σα ψυχη ειμαι στα χναρια τα δικα της ενδεδυμενη τη δικη της αρχετυπικη μοιρα .. .. κι εσεις ισως στα χναρια αλλων τετοιων αρχετυπων προσωπικοτητων ...που ειναι καθοδηγοι σας,, οπως και η δικη μου αρχετυπη προσωπικοτητα ειναι δικος μου καθοδηγος ...
0 .
ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΛΙΣΗΣ
viewtopic.php?f=23&t=5843
ΤΡΕΜΟΥΝΤΑΝΑ, ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΑΛΑΝΤΩΣΗ ΒΑΡΥΤΙΚΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ
viewtopic.php?f=23&t=5865&p=182131#p182131
ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ
viewtopic.php?f=23&t=12429

Άβαταρ μέλους
ΜΥΘΗΡΑ
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό ΜΥΘΗΡΑ » 28 Μάιος 2019, 12:03

Ραν ταν πλαν έγραψε:
Adminović έγραψε:Posting in an epic thread! :worship_sq1:

Τι πέφτεις στα γόνατα ρε; Δε βλέπεις ότι η θεωρία της για τους δύο τύπους ναών πάσχει;

σχολιο 3

..οι δαιμονες δεν εχουν ναους ..αλλα ειναι "οργανωμενοι" σε μπουλουκια ακολουθωντας ενα η δυο μπαζομεγαλο δαιμονα διαφεντη τους που καμονεται για κυριος αλα τα τσακρα του εινα σαν μαδημενα καλωδια ...και κλωστες ...τετοια απωλεια ενεργειας εχει ..απλα εχιε σκοτοδυναμη και μεγεθος ....ποιοτικα ανηκει συνηθως σε ελεεινους κλεπταρους του φωτος των αλλων ...υπαρχουν και μοναχικοι αλητες ...περιπλανωμενοι του γαλαξια ...ειναι λιγοτερο επικινδυνοι αφαιμακτες ...εινα ανυποτακτοι δεν υπακουουνν σε κανενα αφεντη μπαζοδιαμονα ...και κοντραρονται με αυτους τους μεγαλο μπαζαιους...

......ο τρομος κι ο φοβος των αποκλεισμενων απο τα εσωτερικα πεδια δαιμονων ειναι χμμ οι ιονοθυελλες που φυαουν και τους σαρωνουν αποθετωντα; τους σε τοπους τρυπες ανΑκυκλωσης τη σαθρο ζωης ..ΟΠΟΙΟς φτανει εκει πρπει να εχει μεγαλο βυσμα και προστασια για να διαφυγει και να επιστρεψει σε κοσμο ...οι τουλαχιστον για να μεινει εργαζομενος εκει οχι να πεσει μεσα στην χαβουζα ..

...οι χαβουζες ειναι τοποι καταληξης των δαιμονων ..που δεν καταφερνουν να παγωσουν την εκπτωση τους ..και εκφυλιζεται διαρκως το φως τους ...

..Σπαρκ αν πιστευεις οτι ανηκεις σε αυτους ( συ ειπας ) προσεξε αυτες τις επισημανσεις..ειδικα τις θυελλες τις ιοντικες φερνουν σαρωμα των αδυναμων εκπτωτων εκφυλισμενων ψυχων ...

..δαιμονας σημαινει ον σε εκφυλισμο ψυχης και διαρκη εκροη ζωης ...αρα καποια στιγμη εχει αναγκη να τρεφεται απο τις ψυχε ςτων αλλων ..αλλα κι αυτο καποια στογμη δεν τους αρκει οποτε ξεπεφτει σε ψυχικο σκουπιδι ...απο αυτα που μαζωνουν οι ιονοθυελλες οι γαλαξιακες ...

..χεχε οι ξεμπαρκοι ξανασκεφτειτε το αν θελετε να προσδιοριζεστε ως δυναμει ψυχικα σκουπιδια ... χεχε !!!
0 .
ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΛΙΣΗΣ
ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ

Spark
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Spark » 28 Μάιος 2019, 12:23

Στην αρχαιότητα η λέξη “δαίμων” είχε ευσέβεια. Δεν είχε την αρνητική σημασία που της προσέδωσε ο Χριστιανισμός. Αρχικά στην επική ποίηση δαίμονες καλούνταν οι θεοί. Παράγεται από το ρήμα «δαίω» και «δαίομαι» που σημαίνει μοιράζω (μοιράζω στον καθένα την τύχη του). Επομένως δαίμων είναι αυτός που μοιράζει, που δίνει μερίδια και κατ’ επέκταση «αυτός που ορίζει τη μοίρα ενός ανθρώπου». Εφόσον οι άνθρωποι ήσαν πολυάριθμοι, θεωρούσαν ότι εξίσου πολυπληθείς ήσαν και οι δαίμονες
Αν και συνυπήρχε με τη λέξη θεός, εντούτοις, ο δαίμων αναφερόταν στην απρόσωπη και απροσδιόριστη δύναμη, ενώ ο θεός στην ανθρωπόμορφη θεϊκή οντότητα. Η έννοια του δαίμονος ισοδυναμούσε με την Μοίρα, την Ειμαρμένη. Επίσης, στη λέξη “δαίμονα” απέδιδαν την έννοια του φύλακα αγγέλου: «κατά φύλακα δαίμονα». Από εδώ προέρχεται και η λέξη ευδαιμονία (: ευτυχία, προσδιόριζε τον έχοντα την εύνοια του δαίμονος). Στην αρχαία Ελλάδα “οι δαίμονες” είχαν σημαντικό ρόλο στις ζωές των ανθρώπων. Συναντούνται σε πλήθος συγγραμμάτων, όπως του Ομήρου, του Ησιόδου, του Πλάτωνα, του Πλούταρχου, του Ηρόδοτου κ.α. Αναφέρονται κυρίως σαν θεότητες που δρουν στον ουράνιο χώρο ανάμεσα στους θεούς και τους ανθρώπους. Έχουν μια αμφίδρομη σχέση, δηλαδή είναι κατά κάποιο τρόπο ο ενδιάμεσος αγγελιοφόρος των θεών προς τον γήινο κόσμο και το αντίστροφο. Σαν βοηθοί των θεών στέλνουν τις αποφάσεις τους διαμέσου των χρησμών, ενώ παρακολουθούν και την εξέλιξη της ζωής των θνητών μέχρι να ελευθερωθεί η ψυχή τους από τα δεσμά του ανθρώπινου σώματος. Ακόμα φέρονται σαν φύλακες άγγελοι του κάθε ανθρώπου, ενώ κάθε θεός μπορούσε να έχει πλήθος απ’ αυτούς στη διάθεσή του. Ο Ησίοδος μας αποκαλύπτει περισσότερο την αγαθή έννοια της ύπαρξής τους, διότι μας αναφέρει ότι σαν δαίμονες δρουν οι ψυχές του “χρυσού γένους” που θεοποιήθηκαν και με προσταγή του Δία προστάτευαν τους ανθρώπους.

απο τον Πλάτωνα εδω \|/
http://vagiablog.blogspot.com/2011/06/blog-post_6474.html
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 28 Μάιος 2019, 18:42

ΜΥΘΗΡΑ έγραψε:ΔΕΜΟ 4

στα ιχνη των διακοσμικων μας σειρικων αρχετυπων προσωπικοτητων

* πχ μια προσωπικοτητα διαδικτυακη με το ονομα ΜΥΘΗΡΑ να σκεφτειτε οτι εχει ξαναυπαρξει σε ενα κοσμο που ειναι ο αμεσα προηγουμενος του δικου μας ...εγω σα ψυχη ειμαι στα χναρια τα δικα της ενδεδυμενη τη δικη της αρχετυπικη μοιρα .. .. κι εσεις ισως στα χναρια αλλων τετοιων αρχετυπων προσωπικοτητων ...που ειναι καθοδηγοι σας,, οπως και η δικη μου αρχετυπη προσωπικοτητα ειναι δικος μου καθοδηγος ...

Και εγώ έχω ενδεδυμένη αρχέτυπη προσωπικότητα.
Μπορεί να μη μου φαίνεται με την πρώτη ματιά αλλά με τη δεύτερη άντε και με την τρίτη κάνει μπαμ ότι η τσάγκρα μου βρίσκεται στο ανώτερο επίπεδο μέτρησης, σύμφωνα με τα δεδομένα των διακοσμικών σειρικών της ιχνών.
0 .

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 28 Μάιος 2019, 20:59

Γω είμαι ο ων ,ο αρχέτυπος του τάγματος των Ναϊτών Ιπποτών. Δεν χρειάζεται να γνωρίζετε κάτι άλλο, η γνώση θα αποκαλυφθεί στους εννοούντας και στους αποκεκαλυμμένους εν καιρώ και ήμισυ καιρού.
0 .

Άβαταρ μέλους
ΜΥΘΗΡΑ
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό ΜΥΘΗΡΑ » 29 Μάιος 2019, 13:09

Spark έγραψε:Στην αρχαιότητα η λέξη “δαίμων” είχε ευσέβεια. Δεν είχε την αρνητική σημασία που της προσέδωσε ο Χριστιανισμός. Αρχικά στην επική ποίηση δαίμονες καλούνταν οι θεοί. Παράγεται από το ρήμα «δαίω» και «δαίομαι» που σημαίνει μοιράζω (μοιράζω στον καθένα την τύχη του). Επομένως δαίμων είναι αυτός που μοιράζει, που δίνει μερίδια και κατ’ επέκταση «αυτός που ορίζει τη μοίρα ενός ανθρώπου». Εφόσον οι άνθρωποι ήσαν πολυάριθμοι, θεωρούσαν ότι εξίσου πολυπληθείς ήσαν και οι δαίμονες
Αν και συνυπήρχε με τη λέξη θεός, εντούτοις, ο δαίμων αναφερόταν στην απρόσωπη και απροσδιόριστη δύναμη, ενώ ο θεός στην ανθρωπόμορφη θεϊκή οντότητα. Η έννοια του δαίμονος ισοδυναμούσε με την Μοίρα, την Ειμαρμένη. Επίσης, στη λέξη “δαίμονα” απέδιδαν την έννοια του φύλακα αγγέλου: «κατά φύλακα δαίμονα». Από εδώ προέρχεται και η λέξη ευδαιμονία (: ευτυχία, προσδιόριζε τον έχοντα την εύνοια του δαίμονος). Στην αρχαία Ελλάδα “οι δαίμονες” είχαν σημαντικό ρόλο στις ζωές των ανθρώπων. Συναντούνται σε πλήθος συγγραμμάτων, όπως του Ομήρου, του Ησιόδου, του Πλάτωνα, του Πλούταρχου, του Ηρόδοτου κ.α. Αναφέρονται κυρίως σαν θεότητες που δρουν στον ουράνιο χώρο ανάμεσα στους θεούς και τους ανθρώπους. Έχουν μια αμφίδρομη σχέση, δηλαδή είναι κατά κάποιο τρόπο ο ενδιάμεσος αγγελιοφόρος των θεών προς τον γήινο κόσμο και το αντίστροφο. Σαν βοηθοί των θεών στέλνουν τις αποφάσεις τους διαμέσου των χρησμών, ενώ παρακολουθούν και την εξέλιξη της ζωής των θνητών μέχρι να ελευθερωθεί η ψυχή τους από τα δεσμά του ανθρώπινου σώματος. Ακόμα φέρονται σαν φύλακες άγγελοι του κάθε ανθρώπου, ενώ κάθε θεός μπορούσε να έχει πλήθος απ’ αυτούς στη διάθεσή του. Ο Ησίοδος μας αποκαλύπτει περισσότερο την αγαθή έννοια της ύπαρξής τους, διότι μας αναφέρει ότι σαν δαίμονες δρουν οι ψυχές του “χρυσού γένους” που θεοποιήθηκαν και με προσταγή του Δία προστάτευαν τους ανθρώπους.

απο τον Πλάτωνα εδω \|/
http://vagiablog.blogspot.com/2011/06/blog-post_6474.html

σχολιο 4

συμφωνω κι επαυξανω με την αναπυση αυτη περιγραφει ακρβως τι εχιε συμβει μετην εννοοια <<δαιμονας>> ειναι μια εννοια πουε χει παθει μεταστρφη και διστρφη και επτωση νοηματος ...αετυμολογια η εννοια δεν σημαινει κατι κακο ..ισα ισα ανφερεται στην διανομη μοιρασια του φωτος ...

...οπως κι η εννοια < πουτανα> που καταγεται απο το αρχαιοελληνικο < ποτνια> ΚΥΡΙΑ ΤΟΥ ΝΟΥ ...

...χμμ....αλλα απο την στιγμη που η εννοια εχει παθει εκπτωση Σπαρκ δεν μπορουμε παρα να την χρησιμοποιουμε με φειδω .. ειμαστε αναγκασμενοι να κραταμε το σημερινο νοημα της στις αναλυσεις μας για να μη παρεξηγιομαστε απο το ευρυ κοινο που μα ςδιαβαζει η μας ακουει ..στην πραγματικοτητα οι θεοι ειναι οι ΕΥ-ΔΑΙΜΟΝΕΣ και οι κατρακυλουντες α-θεικοι ΟΙ ΑΙΩΝΙΑ ΠΕΡΙΠΛΑΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ ΟΙ ΑΡΠΑΓΕΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ Η ΕΧΟΝΤΕΣ ΤΗΝ ΤΑΣΗ ΝΑ ΠΡΟΞΕΝΟΥΝ ΚΑΚΟ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΟΝΟ, ΟΙ ΖΗΛΟΦΘΟΝΕΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ειναι οι ΔΥΣ-ΔΑΙΜΟΝΕΣ Ή ΚΑΚΟΔΑΙΜΟΝΕΣ ..

.. αρα συμφωνα με οσα σε καναν να αυτοπροσδιοριστεις ως απεχθανομενος την ταξη την ιεραρχια, ως ελκουμενος απο τις ουσιες, τα μπαφα, την περιπλανηση χωρις στοχο ζωης ...ο σωστος ορος ειναι ΔΥΣ -ΔΑΙΜΩΝ .. ΚΑΚΟΔΑΙΜΩΝ ...συ ειπας !!!.. δεν σε χαρακτηρισα εγω αλλα εσΥ μονος σου ...αυτχαρακτηριστηκες .. κι εγω το αποδεκτηκα ...
ξαναδιαβασε σχολιο 1...
Σπαρκ..πιστευεις λοιπον οτι εχεις μοιρα κακοδαιμονα ???οτι θελει ςαιωνια να περιπλανιεσαι οτι αυτο ειναι η <<ευτυχια>> σου οτι θελεις αιωνια την αταξια μεσα σου ...εεε ???οτι εχιε συνδεσει την μοιρα σου με το σκοτος και το περιθωριο ???οτι εχεις αποδεκτεις τον χαμο σου ως ζωσα ψυχη ??οτι σκοποσ καποτε θα γινει να τρεφεσαι απο τι ζωε ςτων αλλων οπως οτι οι εκπτωτι απομακρινομενοι απο τ φως ...

...αν ολα αυτα δνε τα εχιες αποδεκτει τοτε δεν λεγεσαι κακοδαιμων....
0 .
ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΛΙΣΗΣ
ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ

Spark
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Spark » 29 Μάιος 2019, 14:51

ΜΥΘΗΡΑ έγραψε:Σπαρκ..πιστευεις λοιπον οτι εχεις μοιρα κακοδαιμονα ???οτι θελεις αιωνια να περιπλανιεσαι οτι αυτο ειναι η <<ευτυχια>> σου οτι θελεις αιωνια την αταξια μεσα σου ...εεε ???οτι εχεις συνδεσει την μοιρα σου με το σκοτος και το περιθωριο ???οτι εχεις αποδεκτεις τον χαμο σου ως ζωσα ψυχη ??οτι σκοπος καποτε θα γινει να τρεφεσαι απο τι ζωε ς των αλλων οπως οι εκπτωτοι απομακρινομενοι απο το φως ...

...αν ολα αυτα δεν τα εχεις αποδεκτει τοτε δεν λεγεσαι κακοδαιμων....

θελεις να μαθεις για εμένα;
ειμαι ο τελευταίος της γενιάς μου, το DNA μου θα χαθει, έτσι θέλω,
ειμαι στην τελευταία μου ενσάρκωση, έχοντας μεταθανάτια εμπειρία ειμαι κατασταλαγμένος,
επιλέγω να χαθω στο σύμπαν και να μην ενσαρκωθώ ξανά επανω στη Γη, είναι απόφαση μου οριστική.
οι χαρακτηρισμοί καλό-κακό δαιμων δεν με ενοχλούν, ολοι εχουμε το καλο και το κακό στοιχείο, εγω τα εχω σε ισορροπία, ετσι θέλω.
εαν τρέφομαι με στοιχεία που υπάρχουν αφθονα στο σύμπαν καλά κάνω. φάε και εσυ ηλεκτρόνια εαν μπορείς.
έτσι ειμαι και εαν δεν σου αρεσω δεν θα σκασω.
κοιτα το βασιλειο μου δεν εχει ανθρώπους..

\/
https://elefthero.net/viewtopic.php?f=13&t=7777&p=258728#p258001
/\
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 29 Μάιος 2019, 16:14

Και εγώ είμαι ο τελευταίος της γενιάς μου.
Και αφού ο θεός, ο Μαρξ, ο Λένιν και ο Στάλιν πεθάνανε το κενό που θα αφήσω πίσω μου θα μοιάζει με μαύρη τρύπα που θα καταπιεί όλες τις τσάγκρες του κόσμου.
Σαν την Άννα Γούλα ένα πράμα που όπως λέει στο παγκόσμια γνωστό τραγούδι της ''Τα πίνω όλα, τα παίρνω όλα, τσάγκρες ουίσκια και κοκα κόλα.''
Επιστημονικά πράματα όχι αστεία.
0 .

Επιστροφή σε “Εναλλακτικές Επιστήμες”