Νταγκλης έγραψε:stavmanr έγραψε:Θα σου δώσω ένα παράδειγμα με τυχαία νούμερα:
έστω ότι για να καταπολεμηθεί η ευλογιά πρέπει να αλλάξει θέση το γονίδιο Νο324 και να πάει στο Νο1543. Αν βρεις σε μία "καλλιέργεια" το συγκεκριμένο γονίδιο να αλλάζει τυχαίες θέσεις, πχ. Νο 546,23,876,598 κλπ. και ταυτόχρονα βρεις το ίδιο γονίδιο στη θέση Νο1543 αρχίζει να βάζεις σοβαρή υποψηφιότητα.
Αν, όμως, βρεις μία και μοναδική μετάλλαξη, ακριβώς στη θέση που πρέπει, την ώρα που πρέπει, και με τον τρόπο που πρέπει, τότε εμπαίζεις τη νοημοσύνη καθενός στη συζήτηση.
Ρε θεοπάλαβε....εφευρίσκεις παντελώς άσχετα παραδείγματα και με το μυαλό σου νομίζεις ότι καταρρίπτεις κάτι. Ουδεμία σχέση με την πραγματικότητα δεν έχουν οι αφελείς παρομοιώσεις σου. Σου εξηγήθηκε πολλάκις και απλά επιδεικνύεις την αδυναμία αντίληψής σου.
Το παραμυθάκι σας τελείωσε. Έχουμε πλεον πειραματική απόδειξη σχηματισμού νεας λειτουργίας μέσω φυσικής επιλογής.
Συνειδητοποίησε το και συ όπως ο φίλος σου για να πάμε παρακάτω...
Συγκρατήσου, Νταγκλή. Κινείσαι στα όρια της εξύβρισης...
Πες μου λοιπόν εσύ: πώς μπορείς να αποδείξεις την τυχαιότητα ενός οποιουδήποτε φυσικού φαινομένου;
Εγώ σου το έγραψα παραπάνω:
αρκεί να μην βρίσκεται κάποιο μοτίβο, κάποια αιτιακή σχέση, κάποιος μηχανισμός που να παραπέμπουν σε οργάνωση και κανόνα.
Από τη στιγμή που η θεωρία σου έχει εισαγάγει εμβόλιμα τον όρο "τυχαίος" οφείλει κάθε φορά, όχι μόνο να αποδεικνύει ότι κάτι συμβαίνει, αλλά ότι συμβαίνει τυχαία. Αλλιώς ας μην το έβαζε για να χαμογελούσε ας πούμε ο nrg και να σου έτριβε τα χαρτιά στο πρόσωπο, γράφοντας για "μηχανισμούς", "σχεδιασμό", 'προοργανωτική δραστηριότητα" κ.ο.κ. ...

Όχι πονηριές σε εμένα, Νταγκλη!