Οι Έλληνες πιστεύουν στον Θεό, το μάτι και τους εξωγήινους

Μεταφυσική, ανεξήγητα φαινόμενα, θεωρίες συνωμοσίας κλπ.
Άβαταρ μέλους
paralo
Crazy poster
Crazy poster

Re: Οι Έλληνες πιστεύουν στον Θεό, το μάτι και τους εξωγήινο

Δημοσίευσηαπό paralo » 11 Απρ 2015, 18:52

Λαχουρένιος έγραψε:
Πως γινεται να πιστευουν στο Θεο αλλα οχι στη Δ.Παρουσια?

Πιστευουν οτι ειναι οι ίδιοι Μεσσιες (;;) και εχουν μαγικές ικανότητες (;;) .
Δεν τεθηκε τετοια ερωτηση.... ..........
0 .
#ccc

Άβαταρ μέλους
Σικελιώτης
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Σικελιώτης » 11 Απρ 2015, 19:16

Το μάτι και τη βασκανία το πιστεύει η Εκκλησία, το ξεμάτιασμα πρέπει να το κάνει παραταύτα ο Ιερωμένος και όχι η γειτόνισσα.
Το "μάτι" έχει περάσει στο lifestyle. Όποιος θέλει να στοχοποιήσει άλλον λέει ότι τον ματιάζει, χωρίς να περνάει έξω από την Εκκλησία.
Έχει περάσει ως όπλο εξόντωσης απλών ανθρώπων, από κακοποιούς χαρακτήρες..Εγώ λόγου χάρη μάτιαζα κάποιον επειδή η γυναίκα του
διακρίνονταν στις ανωμαλίες.Και επειδή την παντρεύτηκε τον μάτιαζα εγώ...
0 .

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 11 Απρ 2015, 19:39

Alejandro έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:
Το 74,2% των Ελλήνων πιστεύουν στο Θεό, το 62,5% στο μάτι, το 41,4% στα θαύματα, το 37,8% στην ύπαρξη εξωγήινων και το 31,8% στη Δευτέρα Παρουσία.

Πως γινεται να πιστευουν στο Θεο αλλα οχι στη Δ.Παρουσια?

Γιατί μπορεί να είναι απλώς άθρησκοι, αλλά όχι άθεοι ή μπορεί να μην είναι χριστιανοί.

Oι περισσότεροι απο αυτούς που λένε ότι είναι ΧΟ στην εκκλησία πατάνε μια φορά στην Ανάσταση για κανένα 10λεπτο. Ως ταυτότητα και παράδοση το υιοθετούν βασικά. Μπορεί να είναι ένθεοι, αλλά πιστοί ΧΟ δεν είναι.
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 11 Απρ 2015, 20:36

άνοιξα αυτό το νήμα http://free.bbfοrum.co/topic1367.html εξαιτίας ενός μπετόβλακα Τούρκου που τις προάλλες μου έπρηξε τ' αρχ@@ με τον Αλλάχ και μαλακίες. Μου έφερε σαν παράδειγμα τον πίθηκο και επέμενε, γιατί ο πίθηκος δεν εξελίχθηκε ενώ ο άνθρωπος εξελίχθηκε;

Δεν μπορούσε να καταλάβει πως για την εξέλιξη μεσολάβησαν πολλά στάδια, ακόμη και σημερινά ζώα και φυτά εξελίσσονται. Του λέω πριν τον πίθηκο ήμασταν σκυλιά (πλησιδάπης του λέω), έμεινε μαλάκας και με κοιτούσε :LoL: :LoL: :LoL: . Και αυτός επέμενε, ο Αλλάχ και ο Αλλάχ μας βοήθησε, μετά μου πέταξε για τον Ζευς και μου λέει είναι αλήθεια ή παραμύθι; :LoL: :LoL: :LoL: :LoL: Έλιωσα στα γέλια, τουλάχιστον η παλιά θρησκεία είχε να κάνει και με μια φυσιολατρία ενώ η νέα με μια προσωπολατρία. Του λέω εσύ πως δέχεσαι να είσαι Εβραίος; Εγώ μου λέει Εβραίος; Ναι του λέω έχετε σαν βάση την εβραϊκή θρησκεία, αλλά από εκεί και πέρα μου απαντάει είναι διαφορετικά, χαίρω πολύ του λέω και στους χριστιανούς είναι το ίδιο, αλλά η βάση είναι βάση. Παλαιότερα πίστευαν σε πολλούς και τώρα σε έναν, γιατί όχι σε πολλούς και ναι σε έναν; Γιατί ο θεός είναι αρσενικού γένους; Πιστεύεις μου λέει στον παράδεισο και στην κόλαση; εγώ πιστεύω... γελούσα μέχρι το πρωί. :LoL: :LoL:
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an. :s_cool

Άβαταρ μέλους
Perseus
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Perseus » 11 Απρ 2015, 21:02

Diadochos έγραψε:
Perseus έγραψε:σοβαρα δεν πιστευτε στο ματι? εγω ριχνω γυναικα αμα την κοιταξω (πραγματικα -σπαει τακουνι ,γλυστραει τσακιζεται) εχω ενα ματι γκριζογαλαζο φαρμακερο)

Δεν έχω ματιαστεί ποτέ.
Αν έχω πονοκέφαλο παίρνω παυσίπονο ή κοιμάμαι και περνάει.
Επίσης, τι γίνεται με τον υπόλοιπο πλανήτη πέρα της Μ. Ανατολής και των Βαλκανιών που δεν ξέρει απο μάτι; Xαζοί είν αυτοί που δεν ματιάζουν και δεν ματιάζονται;

Belief in the evil eye is strongest in West Asia, Latin America, East and West Africa, Central America, South Asia, Central Asia, and Europe, especially the Mediterranean region; it has also spread to areas, including northern Europe, particularly in the Celtic regions, and the Americas, where it was brought by European colonists and West Asian immigrants.[citation needed]

Παντου υπαρχει ρε το ματι ,δεν ελληνικη εφευρεση.
0 .

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 11 Απρ 2015, 21:20

Οκ, και σε περιοχές εκτός Μ. Ανατολής, μάη μπαντ.

Κυρίως βλέπω να πηγάζει απο Μ. Ανατολή και Δ. Αφρική. Απο εκεί μετα μεταδόθηκε και αλλού, πχ με το Ισλάμ στην κεντρική Ασία, με τους σκλάβους στην Λ. Αμερική, κλπ.

Για τους Κέλτες δεν ξέρω.
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Άβαταρ μέλους
Perseus
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Perseus » 11 Απρ 2015, 21:21

ρε σου λεω θεριζω...
0 .

Άβαταρ μέλους
Diego
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Diego » 11 Απρ 2015, 21:37

Να σου δωσω ονοματα;
0 .
Αποχώρηση από το peg, δραχμή συνδεδεμένη με το χρυσό, άγριες ιδιωτικοποιήσεις,μικρό δημόσιο και εταιρική φορολογία κάτω του 14% με υψηλό κατώτατο.Οχι στον ευρωκομμουνισμό,στους ΔΕΚΟτζήδες των 3500 ευρω και τα υπερτιμολογημένα δημόσια έργα σε ευρώ.

Άβαταρ μέλους
Perseus
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Perseus » 11 Απρ 2015, 21:47

μην εχουμε γενοκτονια ομως.
0 .

Άβαταρ μέλους
Diego
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Diego » 11 Απρ 2015, 21:51

Μπα, ειναι κακά σκυλιά.Ψόφο δεν έχουν.
0 .
Αποχώρηση από το peg, δραχμή συνδεδεμένη με το χρυσό, άγριες ιδιωτικοποιήσεις,μικρό δημόσιο και εταιρική φορολογία κάτω του 14% με υψηλό κατώτατο.Οχι στον ευρωκομμουνισμό,στους ΔΕΚΟτζήδες των 3500 ευρω και τα υπερτιμολογημένα δημόσια έργα σε ευρώ.

Επιστροφή σε “Εναλλακτικές Επιστήμες”