Λαχουρένιος έγραψε:
Πως γινεται να πιστευουν στο Θεο αλλα οχι στη Δ.Παρουσια?
Πιστευουν οτι ειναι οι ίδιοι Μεσσιες (;;) και εχουν μαγικές ικανότητες (;;) .
Δεν τεθηκε τετοια ερωτηση.... ..........

Λαχουρένιος έγραψε:

Alejandro έγραψε:Λαχουρένιος έγραψε:Το 74,2% των Ελλήνων πιστεύουν στο Θεό, το 62,5% στο μάτι, το 41,4% στα θαύματα, το 37,8% στην ύπαρξη εξωγήινων και το 31,8% στη Δευτέρα Παρουσία.
Γιατί μπορεί να είναι απλώς άθρησκοι, αλλά όχι άθεοι ή μπορεί να μην είναι χριστιανοί.

. Και αυτός επέμενε, ο Αλλάχ και ο Αλλάχ μας βοήθησε, μετά μου πέταξε για τον Ζευς και μου λέει είναι αλήθεια ή παραμύθι;
Έλιωσα στα γέλια, τουλάχιστον η παλιά θρησκεία είχε να κάνει και με μια φυσιολατρία ενώ η νέα με μια προσωπολατρία. Του λέω εσύ πως δέχεσαι να είσαι Εβραίος; Εγώ μου λέει Εβραίος; Ναι του λέω έχετε σαν βάση την εβραϊκή θρησκεία, αλλά από εκεί και πέρα μου απαντάει είναι διαφορετικά, χαίρω πολύ του λέω και στους χριστιανούς είναι το ίδιο, αλλά η βάση είναι βάση. Παλαιότερα πίστευαν σε πολλούς και τώρα σε έναν, γιατί όχι σε πολλούς και ναι σε έναν; Γιατί ο θεός είναι αρσενικού γένους; Πιστεύεις μου λέει στον παράδεισο και στην κόλαση; εγώ πιστεύω... γελούσα μέχρι το πρωί.

Diadochos έγραψε:Perseus έγραψε:σοβαρα δεν πιστευτε στο ματι? εγω ριχνω γυναικα αμα την κοιταξω (πραγματικα -σπαει τακουνι ,γλυστραει τσακιζεται) εχω ενα ματι γκριζογαλαζο φαρμακερο)
Δεν έχω ματιαστεί ποτέ.
Αν έχω πονοκέφαλο παίρνω παυσίπονο ή κοιμάμαι και περνάει.
Επίσης, τι γίνεται με τον υπόλοιπο πλανήτη πέρα της Μ. Ανατολής και των Βαλκανιών που δεν ξέρει απο μάτι; Xαζοί είν αυτοί που δεν ματιάζουν και δεν ματιάζονται;