Adminović έγραψε:ΜΥΘΗΡΑ έγραψε:διαβαστε θεματα ΟΙ ΔΥΟ ΝΑΟΙ και ΣΑΤΑΝΟΛΟΓΙΑ...
καταλαβαινεις γιατι αντμιν δεν με ενδιαφερει να μπω στην 20 μελη σας αλλα μονο να ριξω τις ιδεες για αυτοδιαχιεριση γιατι εγω εχω πολυ πιο σπουδιαα πραγματα να κανω...απο την αλλη πρεπει να εξασφαλισωκαι τα γραπτα μου τα κοσμοιστορικα και προφητικα σε αυτο το φορουμ κι οτι δεν θα παρθει ποτε ευκολακι ανωδυνα η αποφαση να κλεισει το φορουμ καινα πεταχτουν ολα τα θεματα στον καιαδα ..η οτι θα διαγραφουν τα θεμτα που ανοιξα ...
Απορία 2Κείνο το νήμα με τους
βιοσοφικούς διαλόγους που μου έταξες, πότε θα το αρχίσεις;
Δήλωση 1Ως προεδρεύων και νόμιμος εκπρόσωπος του 15μελούς διοικητικού μας συμβουλίου, σε διαβεβαιώ πως τα γραπτά σου δεν υπάρχει περίπτωση να χαθούν, τουλάχιστον μέχρι τη συντέλεια του κόσμου.
σχολιο 9..δεν μπορω να εκτελω παραγγελιες οταν το κανω χανω την εμπνευση μου ..ετσι χαθηκε η εμπνευση οταν μου ειπες περιμενω τους διαλογους σου ...
... πειπλεον αυτο εινα ενα εργο που εχω κατα νου που μπορει να περιμενει καθως ειναι αρκετα χασομερικο... τωρα αλλα επειγουν .. αν ζησω μετα τα 80 μου και εχω αφθονο προσωπικο χρονο θα το κανω ...
...μα για κοιτα τι τους θε ςτους εξτρα βιοσοφικους διαλογους?? .. να ολα τα νηματα μου ειναι ενα βιοσοφικος δἵαλογος ...πχ εδω μιλαμε για την
μεγιστη βιοσοφικη εννοια σταματηματος του χρονου ...τι αλλο καλυτερο?θες ??στημενο διαλογο ??αλλου μιλαω για τις συριγγες τους ναους, τα πληρωματα, την τρεμουντανα κτλ κτλ ολα βιοσοφικες εννοιες !!!
φανταζεστε να γραφω ως τα 80 μου εδω μεσα σ ενα καφενειο χαμουριας ???φευ !!! τι καταδικη !!!
ελπιζω να εχει αλλα σεναρια ηΖωη για μενα πιο δημουργικα !!!