Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΕΧΕΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ...Η ΤΡΕΜΟΥΝΤΑΝΑ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ

Μεταφυσική, ανεξήγητα φαινόμενα, θεωρίες συνωμοσίας κλπ.
Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Re: Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΕΧΕΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ...Η ΤΡΕΜΟΥΝΤΑΝΑ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ

Δημοσίευσηαπό Adminović » 26 Ιουν 2020, 15:15

ΜΥΘΗΡΑ έγραψε:διαβαστε θεματα ΟΙ ΔΥΟ ΝΑΟΙ και ΣΑΤΑΝΟΛΟΓΙΑ...

καταλαβαινεις γιατι αντμιν δεν με ενδιαφερει να μπω στην 20 μελη σας αλλα μονο να ριξω τις ιδεες για αυτοδιαχιεριση γιατι εγω εχω πολυ πιο σπουδιαα πραγματα να κανω...απο την αλλη πρεπει να εξασφαλισωκαι τα γραπτα μου τα κοσμοιστορικα και προφητικα σε αυτο το φορουμ κι οτι δεν θα παρθει ποτε ευκολακι ανωδυνα η αποφαση να κλεισει το φορουμ καινα πεταχτουν ολα τα θεματα στον καιαδα ..η οτι θα διαγραφουν τα θεμτα που ανοιξα ...

Απορία 2

Κείνο το νήμα με τους βιοσοφικούς διαλόγους που μου έταξες, πότε θα το αρχίσεις;

Δήλωση 1

Ως προεδρεύων και νόμιμος εκπρόσωπος του 15μελούς διοικητικού μας συμβουλίου, σε διαβεβαιώ πως τα γραπτά σου δεν υπάρχει περίπτωση να χαθούν, τουλάχιστον μέχρι τη συντέλεια του κόσμου.
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
ΜΥΘΗΡΑ
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό ΜΥΘΗΡΑ » 26 Ιουν 2020, 18:10

σχολιο 7

..εσενα καποια γκομενα κωλαρου αχλαδοσχημη σου εχει δημιουργησει συνδρομο στερητικο ..γιγαντιαιες κωλαρες και ορδες σε κατατρεχουν

...ειμαι απολυτως καθαρη κι εντιμη στις προθεσεις μου και το σημαντικο ο μισθος μου ειναι μονο ηθικη αμοιβη τιποτε αλλο ..δεν μπορω να διεκδικησω αυτα που διεκδικειτε εσεις ...αν το εκανα θα καταδικαζομουν σε ισοβια μουγκαμαρα !!!

...δεν το εχω κρυψει οτι ειμαι 12 χρονια που κραζω καταστασεις μοιραζω προσωπικες ιδεες .. μεσα σε αυτες ειναι κι η αυτοδιαχειριση των φορουμς ενα εμμονικο ονειρο ...τοα εχω πει πολλες φορες που δεν με ενδιαφερει προσωπικα να επιβληθω σε ενα χωρο αλλα να το άναβαθμισω και να φυγω ετσι προστατευω τα γραφομενα μου απο εξαφανιση ...μαλιστα στο παλιο forums.gr που διωχτηκα επειδη εγραφα με κεφαλαια κι ειχα τρια ψευδωνυμα ...

...ειχα συνταξει τοτε το 2009 και ολοκληρη λιστα με Αρχες Αυτοδιαχιερισης ... ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΜΙΑ ΓΕΥΣΗ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΝΗΜΑ ...το φορυμ αυτο με ξαναδεχτηκε ως
ΕΚΑΤΗΡΑ 1 αλλα δνε γραφω εκει καθως το μαγαζι ειναι πολυ σικ για μενα ... και τα μελη του σχολιαρονεφελοπαιδα .. ενω εδω εχει παλιοσειρες γερικα σκαρια δυνατα στο πνευμα που μου ταιριαζουν κι ας εχουν νοοτροπια χαμουρη ...
0 .
ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΛΙΣΗΣ
viewtopic.php?f=23&t=5843
ΤΡΕΜΟΥΝΤΑΝΑ, ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΑΛΑΝΤΩΣΗ ΒΑΡΥΤΙΚΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ
viewtopic.php?f=23&t=5865&p=182131#p182131
ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ
viewtopic.php?f=23&t=12429

Άβαταρ μέλους
ΜΥΘΗΡΑ
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό ΜΥΘΗΡΑ » 26 Ιουν 2020, 18:17

σχολιο 8

τι ειναι το παγωμα του χρονου

..το θεμα μας εδω ειναι το παγωμα του χρονου ... κι ο χρονος σταματα οταν δεν κινουνται συμφωνα μέ τη γαλαξιακη δυναμικη τα ουρανια σωματα ..

...ο πλανητικος μας χρονος σταματησε γιατι η γη δε γυριζει γυρω απο τον ηλιο πια ...και επισης δνε γυριζει με φυσικη ταχυτηα γυρω απο τον εαυτο της

...ο ηλιακος μας χρονος εχει επηρεαστει απο την αποκλιση των πλανητικων χρονων κινησεων ...

...ο ηλιος μας δεν γυριζει σωστα μ τ ην καταλληλη ταχυτηα γυρω απο τον εαυτο του ...και εχιε σταματησει να γυριζει γυρω απο το κεντρο του γαλαξια ...
0 .
ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΛΙΣΗΣ
ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ

Άβαταρ μέλους
ΜΥΘΗΡΑ
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό ΜΥΘΗΡΑ » 26 Ιουν 2020, 18:28

Adminović έγραψε:
ΜΥΘΗΡΑ έγραψε:διαβαστε θεματα ΟΙ ΔΥΟ ΝΑΟΙ και ΣΑΤΑΝΟΛΟΓΙΑ...

καταλαβαινεις γιατι αντμιν δεν με ενδιαφερει να μπω στην 20 μελη σας αλλα μονο να ριξω τις ιδεες για αυτοδιαχιεριση γιατι εγω εχω πολυ πιο σπουδιαα πραγματα να κανω...απο την αλλη πρεπει να εξασφαλισωκαι τα γραπτα μου τα κοσμοιστορικα και προφητικα σε αυτο το φορουμ κι οτι δεν θα παρθει ποτε ευκολακι ανωδυνα η αποφαση να κλεισει το φορουμ καινα πεταχτουν ολα τα θεματα στον καιαδα ..η οτι θα διαγραφουν τα θεμτα που ανοιξα ...

Απορία 2

Κείνο το νήμα με τους βιοσοφικούς διαλόγους που μου έταξες, πότε θα το αρχίσεις;

Δήλωση 1

Ως προεδρεύων και νόμιμος εκπρόσωπος του 15μελούς διοικητικού μας συμβουλίου, σε διαβεβαιώ πως τα γραπτά σου δεν υπάρχει περίπτωση να χαθούν, τουλάχιστον μέχρι τη συντέλεια του κόσμου.

σχολιο 9

..δεν μπορω να εκτελω παραγγελιες οταν το κανω χανω την εμπνευση μου ..ετσι χαθηκε η εμπνευση οταν μου ειπες περιμενω τους διαλογους σου ...

... πειπλεον αυτο εινα ενα εργο που εχω κατα νου που μπορει να περιμενει καθως ειναι αρκετα χασομερικο... τωρα αλλα επειγουν .. αν ζησω μετα τα 80 μου και εχω αφθονο προσωπικο χρονο θα το κανω ...
...μα για κοιτα τι τους θε ςτους εξτρα βιοσοφικους διαλογους?? .. να ολα τα νηματα μου ειναι ενα βιοσοφικος δἵαλογος ...πχ εδω μιλαμε για την μεγιστη βιοσοφικη εννοια σταματηματος του χρονου ...τι αλλο καλυτερο?θες ??στημενο διαλογο ??αλλου μιλαω για τις συριγγες τους ναους, τα πληρωματα, την τρεμουντανα κτλ κτλ ολα βιοσοφικες εννοιες !!!

φανταζεστε να γραφω ως τα 80 μου εδω μεσα σ ενα καφενειο χαμουριας ???φευ !!! τι καταδικη !!!
ελπιζω να εχει αλλα σεναρια ηΖωη για μενα πιο δημουργικα !!!
0 .
ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΛΙΣΗΣ
ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 26 Ιουν 2020, 21:15

Η ΜΥΘΗΡΑ εχει πολυετη καριερα ως δημοσιολογος στον τοπικο τυπο αποκομιζοντας εκατομυρια ευρω απο την δραστηριοτητα της αυτη. Ειναι τιμη μας να γραφει εδω.
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 26 Ιουν 2020, 22:23

ενω εδω εχει παλιοσειρες γερικα σκαρια δυνατα στο πνευμα που μου ταιριαζουν κι ας εχουν νοοτροπια χαμουρη ...

για σενα εννοει ΡΑΝ
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
ΜΥΘΗΡΑ
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό ΜΥΘΗΡΑ » 27 Ιουν 2020, 12:11

nemo έγραψε:ενω εδω εχει παλιοσειρες γερικα σκαρια δυνατα στο πνευμα που μου ταιριαζουν κι ας εχουν νοοτροπια χαμουρη ...

για σενα εννοει ΡΑΝ

σχολιο 10

...εσενα εννοουσα .. νεμο και τον πλουτον νομιζω ειστε απο τα πιο γερικα σκαρια αλλα νοητικα ακμαια...αν και δνε συμφωνω με τις ιδεες σας ..αλλα δνε μπορω να η αναγνωρισω μια νοητικη ακμαδα ...

ο παν ???γραφει κι αυτος εδω μεσα ??

ο χρονος εχει σταματησει οποτε ας μπιρμπολισουμε λιγο ....μεχρι να ξαναπαρει μπροςτο μηχανημα ..
0 .
ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΛΙΣΗΣ
ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ

Άβαταρ μέλους
ΜΥΘΗΡΑ
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό ΜΥΘΗΡΑ » 27 Ιουν 2020, 12:11

nemo έγραψε:ενω εδω εχει παλιοσειρες γερικα σκαρια δυνατα στο πνευμα που μου ταιριαζουν κι ας εχουν νοοτροπια χαμουρη ...

για σενα εννοει ΡΑΝ

σχολιο 10

...εσενα εννοουσα .. νεμο και τον πλουτον νομιζω ειστε απο τα πιο γερικα σκαρια αλλα νοητικα ακμαια...αν και δνε συμφωνω με τις ιδεες σας ..αλλα δνε μπορω να η αναγνωρισω μια νοητικη ακμαδα ...

ο παν ???γραφει κι αυτος εδω μεσα ??

ο χρονος εχει σταματησει οποτε ας μπιρμπολισουμε λιγο ....μεχρι να ξαναπαρει μπροςτο μηχανημα ..
0 .
ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΛΙΣΗΣ
ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ

Άβαταρ μέλους
ΜΥΘΗΡΑ
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό ΜΥΘΗΡΑ » 27 Ιουν 2020, 12:15

Λαχουρένιος έγραψε:Η ΜΥΘΗΡΑ εχει πολυετη καριερα ως δημοσιολογος στον τοπικο τυπο αποκομιζοντας εκατομυρια ευρω απο την δραστηριοτητα της αυτη. Ειναι τιμη μας να γραφει εδω.

σχολιο 11

...με μπερδευεις με αλλη Λαχουρ...αα ετσι εξηγουνται τα κολαζοντα λογια σου ....οσο για τα εκατομμυρια ...περνω με 400 ευρω το μηνα ...και παραγγελιες επαγγελματικε ςδνε μπορω να κανω γιατι με πιανει απροθυμια να δημοσιολογσω για το οτιδηποτε ....
0 .
ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΛΙΣΗΣ
ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 27 Ιουν 2020, 12:39

ΜΥΘΗΡΑ έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:Η ΜΥΘΗΡΑ εχει πολυετη καριερα ως δημοσιολογος στον τοπικο τυπο αποκομιζοντας εκατομυρια ευρω απο την δραστηριοτητα της αυτη. Ειναι τιμη μας να γραφει εδω.

σχολιο 11

...με μπερδευεις με αλλη Λαχουρ...αα ετσι εξηγουνται τα κολαζοντα λογια σου ....οσο για τα εκατομμυρια ...περνω με 400 ευρω το μηνα ...και παραγγελιες επαγγελματικε ςδνε μπορω να κανω γιατι με πιανει απροθυμια να δημοσιολογσω για το οτιδηποτε ....

Ο Λαχουρένιος τα λέει αυτά για σου έχει ιδιαίτερη συμπάθεια και αδυναμία.
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Επιστροφή σε “Εναλλακτικές Επιστήμες”